Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
mrhb hoşgeldin aramıza :) bende burada takip edip uygulaynlardanım umarım sizede faydası olur :) ben 2004 den belli uğraşıyorum 10 senelik evliyim ve hiç gebe kalmadım bu süreçte 2 rahim filmi sayısız tahliller 2 tüp 1 aşılama oldum sonuç negatif :KK43: bize infertilite kısırlık dendi geçen aya kadar yani sebebini tıpta açıklayamıyormuş geçen ay laparoskopi ile yapışık yumurtalarım açıldı bu ayda bekliyoruz bakalım allah hayırlısını versin inş beraberinde kanda pıhıt problemimde var ve iğne vuruyorum çok canım yanıyor anlatamam iğneden ama mecbur yapıyorum allah emeklerimizi zai etmesin inşallah :)
inş sonucu iyi olur canım seni çok iyi anlıyum,

canım geçen yıldı benim ama sancılanmıştım çatlama olurken sancılanılıyor benim 3 yumurtam oluşmuştu doktor çok iyi dedi akıntına gelince bende de vardı enfeksiyon varsa kokuludur inş olur Allah hayırlı evlat versin rahat ol psikolojik olarak çok takma

Benimde oldu sancım kaç yumurtam oldunu söyleme di doktor adet önceside böyle akıntım olurdu ama daha var diye takıldım takmamaya çalışıorum :) evet herşeyin hayırlısını nasip etsin rabbim hepimize :)

Selamun aleyküm canlar....bugün ovitrelle iğnemi oldum öncesinde gonalf kullandım sağlıklı yumurtam oluşmuş çok şükür. Şimdi ilişki verdi dörr gün üst üste sonra günaşırı. Bu yöntemle hamile kalan var mı.... inşallah hepimizin yüzü gülerr ..ç

Selamun aleyküm canlar....bugün ovitrelle iğnemi oldum öncesinde gonalf kullandım sağlıklı yumurtam oluşmuş çok şükür. Şimdi ilişki verdi dörr gün üst üste sonra günaşırı. Bu yöntemle hamile kalan var mı.... inşallah hepimizin yüzü gülerr ..ç
a. s. canım hayırlı olsun iğne ile hamile kalan çok ama bende olmadı doktor sorun eşinde olabilir demişti eşinden kaynaklanan bi durum yoksa tutma ihtimali çok yüksek

Aleyküm selam cnm aynı işlemi bende yaptım gonalf vurdum bizede ilişki önerdi doktor 4 gün üst üste diye ama gün aşırı demedi sonrasında şuan ben beklemedeyim iğneyi vuralı bugün 11. günüm 25 belli olacak sonuç ama hiç umudum yok kokulu akıntım oluyor göğsüm ağrıyor hasta olacak gibiyim hayırlısı bakalım dediğin gibi inşallah hepimizin yüzü güler :))

Aleyküm selam cnm aynı işlemi bende yaptım gonalf vurdum bizede ilişki önerdi doktor 4 gün üst üste diye ama gün aşırı demedi sonrasında şuan ben beklemedeyim iğneyi vuralı bugün 11. günüm 25 belli olacak sonuç ama hiç umudum yok kokulu akıntım oluyor göğsüm ağrıyor hasta olacak gibiyim hayırlısı bakalım dediğin gibi inşallah hepimizin yüzü güler :))
Gonalf kaç gün kullandın canım sen. Ümidini kaybetme asla olacagına inan.. inşallah bu ay pozitiflerle gündeme geliriz rabbim olmayacak duaya amin dedirtmez. Bakalım bizz serüvenr yarın başlıcaz saati bile verdi bizim doktor

Gonalf kaç gün kullandın canım sen. Ümidini kaybetme asla olacagına inan.. inşallah bu ay pozitiflerle gündeme geliriz rabbim olmayacak duaya amin dedirtmez. Bakalım bizz serüvenr yarın başlıcaz saati bile verdi bizim doktor

tam gününü bilmiyorum cnm ama 10 gün heralde :) inşallah cnm hereyin hayırlısı olsun ümidimiz herzaman her ay var allah boşa çıkarmasın inşallah :) bizimki saat ne vermedi sadece 4 gün ilişki dedi yarımşar saat de yat dedi o kadar :)

a. s. canım hayırlı olsun iğne ile hamile kalan ama bende olmadı doktor sorun eşinde olabilir demişti eşinden kaynaklanan bi durum yoksa tutma ihtimali çok yüksek
Eşin tahlil yaptırmadı mı hiç.. inşallah olurr hepimizn doktorumda yüksek dedi. Hayırlısı olsun..

tam gününü bilmiyorum cnm ama 10 gün heralde :) inşallah cnm hereyin hayırlısı olsun ümidimiz herzaman her ay var allah boşa çıkarmasın inşallah :) bizimki saat ne vermedi sadece 4 gün ilişki dedi yarımşar saat de yat dedi o kadar :)
kaç yumurtan oluştu peki bu süre içinde.. benim bir yumurta oluşmuş dört gün kullandım. pazartesi başlamıştım bugün çatlatma iğnesi oldum. kayseride hangi hastahaneye gittin.. bende kayserideydim çünkü :KK30:

kaç yumurtan oluştu peki bu süre içinde.. benim bir yumurta oluşmuş dört gün kullandım. pazartesi başlamıştım bugün çatlatma iğnesi oldum. kayseride hangi hastahaneye gittin.. bende kayserideydim çünkü :KK30:
vay hep hemşerileri çıktı ben erciyes kartala çetin arığa gitmiştim,

Back
X