Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
bu zamana kadar infertiliteydi bizim tanımız eşimdede benedede bişey bulamadılar ama bu doktor muayne sırasında yumurtalıklarımın rahime yapışık olduğunu gördü 2 kere rahim filmi çekinmiştim baktı ve geçişler yok boşa çekmişler dedi laparoskopi ile göbekten girip yumurtalıkları ayırdı bağırsak yapışıkmış onu açtı kannalra sıvı birikmiş orayı temizledi rahim duvarı kalınmış kürtaj yaptı biraz uzun oldu amageçen ay bu operasyonları geçirdim 2saat sürdü evet doktor benim memleketimdeymiş :)
herşey düzelmiş çok şükür.. inşallah bu ayda haberlerin gelir hayırlısıyla.. canım.. bendedoktor hatası vardı rahim filminde tüpün kapalı demişti hemen tüp bebek demişti Fatma hanıma geldim saolsun hem bilgi verdi.. hemde laparoskopi yaptı ki sonç kapalı felan değil canavar gibiler deimşti doktorum işte kısmet...:KK5:

inşallah teşekkürederim cnm,ben iğneden sonra 15.gün testte pozitifi gördüm belirti sabah kalkınca çok halsizlik göğüslerimde dolgunluk diplerinde acı kasığımda da ara ara hafif ağrı belimde ağrıyodu halada ağrıyo hepsi şuandada mevcut akıntım şuanda oluyo günde 4 5 sefer hissediyorum

ben 11. günümdeyim bakalım allah herşeyin hayırlısını versin inşallah cnm :)

herşey düzelmiş çok şükür.. inşallah bu ayda haberlerin gelir hayırlısıyla.. canım.. bendedoktor hatası vardı rahim filminde tüpün kapalı demişti hemen tüp bebek demişti Fatma hanıma geldim saolsun hem bilgi verdi.. hemde laparoskopi yaptı ki sonç kapalı felan değil canavar gibiler deimşti doktorum işte kısmet...:KK5:

Evet cnm inşallah hayırlısıyla kalırım benimkilerde doktor hatası idi hep iyiki benim gibi hemen tüp bebek olmamışsın çok zor süreç allah zorda kalmayınca yaşatmasın inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız burdan :)

rahim filmin güzel geçer inş. canım benim hiç korkma güzel haberlerini bekliyoruz :KK37::KK37::KK37:
canım nasıl geçti çektirdin mi filmini inşallah güzel sonuçlar alırsın bir ben kaldım galiba çektirmeyen
Merhaba canım. Ne yaptın film nasıl geçti. Gelmemişsin forma. Ayy çok merak ettim şimdi. Ins. Güzel haberler verirsin bize.:KK19:
Dely dely Nerdesin. :KK42:Duy sesimizii:KK39:
DELY bende merak ediyorum ne yaptın acaba duy sesimiziii :))
Kızlar merhabaaa :KK54:
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim :KK36: Dün giremedim foruma. Allah' a şükür bir sorun görünmedi. Tüplerim açıkmış :KK6: Ama hiç acımadı diyemeyeceğim :( Bir kere o aleti yerlestirirken acıdı baya. Benim doktorum da smear testi için takmıştı onu ama hiç böyle acimamisti. Doktordan doktora fark ediyor sanırım. Sonra o ilaç verilirken falan da daha önce yaptiranlarin dediği gibi adet sancisindan biraz daha şiddetli bir ağrı oldu. Bir kaç kere aaa falan diye sesim çıktı, ama ha bitti ha bitecek diye sabrettim. Yapan kişi şimdi şunu yapıyorum, şimdi şöyle yapiyorum, az kaldı falan diye anlatıyor. Neyse ki kısa sürüyor. Sonrasında ara ara akıntı gibi kanama oldu hafif, Ama geçti. Çıktıktan sonra da hala adet şişkinliği gibi bir ağrı devam etti bir süre. Bir de kasilmisim, baş ağrısı başladı. Benden önce çıkanlar çok rahattı. Belki de benim acı esigim düşüktür, bilmiyorum. Ama sonuçta kısa sürdüğü için bitti gitti işte :KK9: Sorun da yokmuş çok şükür. Ben;normal doğum yapamam bence, büyük konusmiyim ama :confused:Bu arada işlem bittikten sonra gözlerimden yaşlar akmaya başladı. Tutamadım, anlamadım neden. Ağlamaya başladım. Hem biraz ağridigindan hem de kastım kendimi bitince de psikolojik oldu heralde. Dygusalim da biraz.. Kız da şaşırdı ne oldu diyor. Yok bir şey diyorum silmeye çalışıyorum. Kalkiyim dedim, durun biraz daha diyor. Neyse kalktım. Bu da boyle geçti gitti istee :KK5: Doktora sonuclarimi gostericem. Bu ay ilaç vermicekti. Bu ay da olmazsa gelecek ay aşılama. Şimdi onun da acisindan korkmaya başladım. İnşallah gerek kalmadan olsa bu ay.. Filmden sonra hamile kalanlar varmış. Hadi inşallah.. Hepinize kocaman öpücükler sevgileeerrrr :KK15::KK15::KK15::KK68::KK68::KK68:

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim :KK36: Dün giremedim foruma. Allah' a şükür bir sorun görünmedi. Tüplerim açıkmış :KK6: Ama hiç acımadı diyemeyeceğim :KK43: Bir kere o aleti yerlestirirken acıdı baya. Benim doktorum da smear testi için takmıştı onu ama hiç böyle acimamisti. Doktordan doktora fark ediyor sanırım. Sonra o ilaç verilirken falan da daha önce yaptiranlarin dediği gibi adet sancisindan biraz daha şiddetli bir ağrı oldu. Bir kaç kere aaa falan diye sesim çıktı, ama ha bitti ha bitecek diye sabrettim. Yapan kişi şimdi şunu yapıyorum, şimdi şöyle yapiyorum, az kaldı falan diye anlatıyor. Neyse ki kısa sürüyor. Sonrasında ara ara akıntı gibi kanama oldu hafif, Ama geçti. Çıktıktan sonra da hala adet şişkinliği gibi bir ağrı devam etti bir süre. Bir de kasilmisim, baş ağrısı başladı. Benden önce çıkanlar çok rahattı. Belki de benim acı esigim düşüktür, bilmiyorum. Ama sonuçta kısa sürdüğü için bitti gitti işte :KK9: Sorun da yokmuş çok şükür. Ben;normal doğum yapamam bence, büyük konusmiyim ama :confused:Bu arada işlem bittikten sonra gözlerimden yaşlar akmaya başladı. Tutamadım, anlamadım neden. Ağlamaya başladım. Hem biraz ağridigindan hem de kastım kendimi bitince de psikolojik oldu heralde. Dygusalim da biraz.. Kız da şaşırdı ne oldu diyor. Yok bir şey diyorum silmeye çalışıyorum. Kalkiyim dedim, durun biraz daha diyor. Neyse kalktım. Bu da boyle geçti gitti istee :KK5: Doktora sonuclarimi gostericem. Bu ay ilaç vermicekti. Bu ay da olmazsa gelecek ay aşılama. Şimdi onun da acisindan korkmaya başladım. İnşallah gerek kalmadan olsa bu ay.. Filmden sonra hamile kalanlar varmış. Hadi inşallah.. Hepinize kocaman öpücükler sevgileeerrrr :KK15::KK15::KK15::KK68::KK68::KK68:
Geçmiş olsun canım. Senin adına çok sevindim. Sonucun güzel çıkması bebek yolunda bir level daha atlamak demek. Olacak bu iş. :KK50:

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim :KK36: Dün giremedim foruma. Allah' a şükür bir sorun görünmedi. Tüplerim açıkmış :KK6: Ama hiç acımadı diyemeyeceğim :KK43: Bir kere o aleti yerlestirirken acıdı baya. Benim doktorum da smear testi için takmıştı onu ama hiç böyle acimamisti. Doktordan doktora fark ediyor sanırım. Sonra o ilaç verilirken falan da daha önce yaptiranlarin dediği gibi adet sancisindan biraz daha şiddetli bir ağrı oldu. Bir kaç kere aaa falan diye sesim çıktı, ama ha bitti ha bitecek diye sabrettim. Yapan kişi şimdi şunu yapıyorum, şimdi şöyle yapiyorum, az kaldı falan diye anlatıyor. Neyse ki kısa sürüyor. Sonrasında ara ara akıntı gibi kanama oldu hafif, Ama geçti. Çıktıktan sonra da hala adet şişkinliği gibi bir ağrı devam etti bir süre. Bir de kasilmisim, baş ağrısı başladı. Benden önce çıkanlar çok rahattı. Belki de benim acı esigim düşüktür, bilmiyorum. Ama sonuçta kısa sürdüğü için bitti gitti işte :KK9: Sorun da yokmuş çok şükür. Ben;normal doğum yapamam bence, büyük konusmiyim ama :confused:Bu arada işlem bittikten sonra gözlerimden yaşlar akmaya başladı. Tutamadım, anlamadım neden. Ağlamaya başladım. Hem biraz ağridigindan hem de kastım kendimi bitince de psikolojik oldu heralde. Dygusalim da biraz.. Kız da şaşırdı ne oldu diyor. Yok bir şey diyorum silmeye çalışıyorum. Kalkiyim dedim, durun biraz daha diyor. Neyse kalktım. Bu da boyle geçti gitti istee :KK5: Doktora sonuclarimi gostericem. Bu ay ilaç vermicekti. Bu ay da olmazsa gelecek ay aşılama. Şimdi onun da acisindan korkmaya başladım. İnşallah gerek kalmadan olsa bu ay.. Filmden sonra hamile kalanlar varmış. Hadi inşallah.. Hepinize kocaman öpücükler sevgileeerrrr :KK15::KK15::KK15::KK68::KK68::KK68:
Merhaba canım. Cok sevindim bir şey çıkmadığını. Ins bu ay hepimiz Hamiş oluruz .

RAHİM FİLMİNDEN SONRA HAMİLE KALANLAR ÇOK CANIM NOLUR NOLMAZ SEN DİKKAT ET KENDİNE

inşaallah hepimizi en yakın zamanda bebişlerimizi kavuşuruz.
ben de ayın 13 ünde vuruldum iğneyi bekliyorum sanki hiç geçmiyor zaman

inşallah teşekkürederim cnm,ben iğneden sonra 15.gün testte pozitifi gördüm belirti sabah kalkınca çok halsizlik göğüslerimde dolgunluk diplerinde acı kasığımda da ara ara hafif ağrı belimde ağrıyodu halada ağrıyo hepsi şuandada mevcut akıntım şuanda oluyo günde 4 5 sefer hissediyorum
Kan testi mi yaptın 15 ci gün cnm

Back
X