Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
dely bir şey sorcam neden aşılama daha aşılama için erken değil mi?
Benim yaşım 32. 3,5 yıllık da evli olunca daha fazla beklemek istemedim canım. Doktor da normalde 1 sene bekleriz ama yaştan ve evlilik süremizden dolayı rtedaviye başlayabiliriz dedi. Aslında o hiç olmama ihtimalini düşünmüyordu bile ama böyle oldu işte.. Zaten 10 aydır deniyoruz. 2 kere ilaçlı ve iğneli tedavim oldu. Sonuç negatif olunca rahim filmi istedi doktorum. Daha deneyebilirdik aslında ama zaman kaybetmek istemedim ben de. E bu ay da tedavisiz denicez yine, olacak 11 deneme. İnşallah olur ah Allah'ım hayırlısıyla ama.. eğer olmazsa aşılama denicez. Doktor böyle de devam edebiliriz, zaten bir sorun yoksa bile her ay bebek olma ihtimali %15-%20 dedi. Ama normalde de 1 sene korunmasız ilişkiden sonra bu tedavilere geçiliyormuş.. Ben de istiyorum yani artık.. Aylardır o negatifi görmekten çok yoruldum :( Siz tedavi gördünüz mü? Allah sabır versin.. Güç versin.. Çok zor..
Evet canım, göbekten yapılıyor. Bir kutuda 450 mg var, günlük dozunu doktor belirliyor. Benimki 75 mg mesela. 6 gün kullanıyorum, üstüne muayene oluyorum, yumurtalar istenen boyuttaysa çatlatma iğnesi oluyorum, istenen boyutta değilse biraz daha Gonal F. :)
Hepimize kolay gelsin, 2015 anneleri olacağız biz, bak görürsün. :)
Bu ay son çatlatma iğnemi kullanacağım, bu da olmazsa bir daha ki ay tüp bebeğe geçiyoruz.
Ay o da zormuşş... Neyse alışmışsın canım.. İnşallah işe yarar, boşa gitmez bu uğraşlar.. Ben iğne değil de Serophene ve sonrki ay da Klomen kullanmıştım. Aynı işlevi görüyor ama iğne daha etkilidir sanırım.. Olalım inşallah olalıımm.. 2015 anneleriii :KK73: Wuuhhuuuu :confused::rolleyes::KK71:

Sizin probleminiz neydi canım? Aşılama denemeyecek misiniz? Direk tüp bebek mi?

ay çok özürdilerim
Hiç önemli değil canım :KK30:
dely çok heyecanlısın biliyorum ama çok çabuk aşılama ve tüp bebeğe karar veriyorsun bence 10 ay henüz kısa bir süre bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum kızlar siz ne diyorsunuz?
Yukarıda cevap verdim canım.. Yaşıma başıma bakılırsa pek erken değil :KK45: Daha 2.yi yapcam :KK48: Zaten dediğim gibi 1 sene korunmasız ilişkiden sonra ve yaş durumuna göre başlanıyormuş tedaviye.. doktor bizim durumumuz için 6 ay yeter dedi. 7 ay sonra gittik hatta.. Herkese göre değişiyor tabi ki süreç.. Bekle bekle çok yıpranıyorum ben :cry: Eminim ki 30'dan genç olsam böyle yapmazdı doktorum da.. Zaten ben de hiç strese girmezdim o zaman.. Hep 32 yaşında çocuğum olsun isterdim.. ama kısmet olmadı.. 33 dolmadan olur inşallah :KK68:

Canım ben hiç o iğnelerden kullanmadım. Koldan mı göbekten mi yapıyorsunuz? Yine yumurta büyütmek için di mi o iğneler de? Kolay gelsin valla.. Her aşama zor.. Bir an önce kavuşsak... :KK46::nazar:

Canım adetler ilaçlardan dolayı gecikebiliyor. Ben de ilk kullandığımda 18. gün, 2. sinde 17. gün adet oldum.. Kist olacağını sanmıyorum.. 20. günde falan da olanlar var.. yine de uzarsa doktoruna sorarsın. Korkma canım
çok haklısın canım şimdi anladım evet ben iğne
Canım ben hiç o iğnelerden kullanmadım. Koldan mı göbekten mi yapıyorsunuz? Yine yumurta büyütmek için di mi o iğneler de? Kolay gelsin valla.. Her aşama zor.. Bir an önce kavuşsak... :KK46::nazar:

Canım adetler ilaçlardan dolayı gecikebiliyor. Ben de ilk kullandığımda 18. gün, 2. sinde 17. gün adet oldum.. Kist olacağını sanmıyorum.. 20. günde falan da olanlar var.. yine de uzarsa doktoruna sorarsın. Korkma canım
anladım canım çok haklısın evet ben de tedavi gördüm iğneler felan ama olmadı sonra eşimin gitmesi gerektiğini söylediler o da yanaşmadı anlayacan biz tedavi bile göremiyoruz 3 senedir boş boş bekliyoruz yaşım 26 en azından siz çare arıyorsunuz ALLAH KUCAĞINI DOLDURSUN PSİKOLOJİNİ BOZMA DUALARI SENİNLE:KK61::KK61:

Ay o da zormuşş... Neyse alışmışsın canım.. İnşallah işe yarar, boşa gitmez bu uğraşlar.. Ben iğne değil de Serophene ve sonrki ay da Klomen kullanmıştım. Aynı işlevi görüyor ama iğne daha etkilidir sanırım.. Olalım inşallah olalıımm.. 2015 anneleriii :KK73: Wuuhhuuuu :confused::rolleyes::KK71:

Sizin probleminiz neydi canım? Aşılama denemeyecek misiniz? Direk tüp bebek mi?
Bizim problem belirsiz, yani görünürde her şey normal. Ama adetlerim düzensizdir ve yıllar içinde kanama miktarı da epey azaldı. Ama hormonlar ve hsg normal, yumurtlama var, büyüyor, çatlıyor. Eşim de varikosel ameliyatı oldu, şimdi değerleri mükemmel olmamakla birlikte gayet yeterli diyor doktor. Sanırım bizim sorunumuz şartların mükemmel olmaması. Başka türlü açıklayamıyorum. :KK53: Ben de 31 yaşındayım. 2 senedir korunmuyorduk. Doktorum tüp bebek önerdi, benim çok tez canlı olmam ve hangisinin şansı daha yüksekse direkt ona atlamak istememin bunda etkisi büyüktür. Aşılama, hamile kalma şansını %20, tüp bebek % 60 arttırır diyor doktor. Beklemek istemiyorum. :( Eşim de destekliyor. Böyle her ay delik deşik olmama onun da içi elvermiyor. Böyle işte canım.

Bizim problem belirsiz, yani görünürde her şey normal. Ama adetlerim düzensizdir ve yıllar içinde kanama miktarı da epey azaldı. Ama hormonlar ve hsg normal, yumurtlama var, büyüyor, çatlıyor. Eşim de varikosel ameliyatı oldu, şimdi değerleri mükemmel olmamakla birlikte gayet yeterli diyor doktor. Sanırım bizim sorunumuz şartların mükemmel olmaması. Başka türlü açıklayamıyorum. :KK53: Ben de 31 yaşındayım. 2 senedir korunmuyorduk. Doktorum tüp bebek önerdi, benim çok tez canlı olmam ve hangisinin şansı daha yüksekse direkt ona atlamak istememin bunda etkisi büyüktür. Aşılama, hamile kalma şansını %20, tüp bebek % 60 arttırır diyor doktor. Beklemek istemiyorum. :KK43: Eşim de destekliyor. Böyle her ay delik deşik olmama onun da içi elvermiyor. Böyle işte canım.
CANIM BENİM OLUR İNŞ. ÇOK DOĞRU BEKLEME BEKLEMEK DE ÇOK ZOR EN AZINDAN EŞİN DESTEKÇİ :KK9:BENİM O DA YOK:KK12:

çok haklısın canım şimdi anladım evet ben iğne

anladım canım çok haklısın evet ben de tedavi gördüm iğneler felan ama olmadı sonra eşimin gitmesi gerektiğini söylediler o da yanaşmadı anlayacan biz tedavi bile göremiyoruz 3 senedir boş boş bekliyoruz yaşım 26 en azından siz çare arıyorsunuz ALLAH KUCAĞINI DOLDURSUN PSİKOLOJİNİ BOZMA DUALARI SENİNLE:KK61::KK61:
Ah caniimm.. inşallah esin ikna olur.. Bu zamanda artık çevresel faktörler çok etkiliyor hem kadını hem erkeği. Bir çok insanda sorun var, bu bir utanç değil ki. Grip gibi yani. Hastalık. Ve tedavisi de var. İkna edemez misiniz ki..? Yaşın da gencmis daha. Üzülme.. Bir sorun varsa da çözülür inşallah canım. Ama eşinin yaptığı hiç doğru değil. İnşallah çözersiniz bu durumu. İnşallah Allah senin de kucağını doldursun canım.. Belki de sorun yoktur.. Allah'tan umut kesilmez :KK36:

Ah caniimm.. inşallah esin ikna olur.. Bu zamanda artık çevresel faktörler çok etkiliyor hem kadını hem erkeği. Bir çok insanda sorun var, bu bir utanç değil ki. Grip gibi yani. Hastalık. Ve tedavisi de var. İkna edemez misiniz ki..? Yaşın da gencmis daha. Üzülme.. Bir sorun varsa da çözülür inşallah canım. Ama eşinin yaptığı hiç doğru değil. İnşallah çözersiniz bu durumu. İnşallah Allah senin de kucağını doldursun canım.. Belki de sorun yoktur.. Allah'tan umut kesilmez :KK36:
Allah razı olsun cnım msjla moral buldum bilmiyorum bu zamana kadar çok ısrar ettim gitmedi belki gider hayırlısı artık bazı şeyler sıradanlaşıyor ya artık duyarsızlaştım:eek:

Bizim problem belirsiz, yani görünürde her şey normal. Ama adetlerim düzensizdir ve yıllar içinde kanama miktarı da epey azaldı. Ama hormonlar ve hsg normal, yumurtlama var, büyüyor, çatlıyor. Eşim de varikosel ameliyatı oldu, şimdi değerleri mükemmel olmamakla birlikte gayet yeterli diyor doktor. Sanırım bizim sorunumuz şartların mükemmel olmaması. Başka türlü açıklayamıyorum. :KK53: Ben de 31 yaşındayım. 2 senedir korunmuyorduk. Doktorum tüp bebek önerdi, benim çok tez canlı olmam ve hangisinin şansı daha yüksekse direkt ona atlamak istememin bunda etkisi büyüktür. Aşılama, hamile kalma şansını %20, tüp bebek % 60 arttırır diyor doktor. Beklemek istemiyorum. :KK43: Eşim de destekliyor. Böyle her ay delik deşik olmama onun da içi elvermiyor. Böyle işte canım.
Caniimm.. Yaslarimiz da aynı sayılır ama sen baya beklemissin. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmaz ama napalım.. Kismetimiz oysa o da olur. Yeter ki olsun.. Bizde de sorun görünmüyor. Eşimde de bende de. Sanırım biz de o mükemmel zamanı bir türlü denk getiremedik :KK45: Ne zormus ayol :KK59::KK69::KK48: Eşim şimdi testlerini tekrarlayacak bakalım. Anlam veremiyoruz çünkü. Onun da değerler %100 mükemmel değil internetten baktigimiza göre ama, doktor her şey normal dedi. Lafını bile etmedi. Ben çevreye pek duyurmak istemiyorum. Önce aşılama yaptircam yani bu ay olmazsa ki inşallah olur :anneadayı: ilerisi için tüp bebek ama hiic o;planları yapmiyim. Gerek kalmaz umarım hiç birimize :KK37::anneadayı::nazar::KK46::KK15:
y A BİR DE YENİ ÜYEYİM YA BEN YANLIŞ YERLERE YANLIŞ MSJLAR YAZIYORUM KUSURA BAKMAYIN
Olsun canım.. ne önemi var. Anlıyoruz biz :KK5:

Adetim beş gün öne gelerek oluyo sogan yaptıktan sonra düZenim kaeıştı biraz erkem oldum. Arası 25 oluyo galiba benim de
Ayniyiz o zaman canim hadi bakalim hakkimizda hayirlisi ben de simdi hastanedeyim babam biraz rahatsiz gelmisken hcg yaptirasim geldi ama yapmicam zor tutuyorum:KK43:

[QUKumral-ada, post: 38459548, member: 645117"]Ayniyiz o zaman canim hadi bakalim hakkimizda hayirlisi ben de simdi hastanedeyim babam biraz rahatsiz gelmisken hcg yaptirasim geldi ama yapmicam zor tutuyorum:KK43:[/QUOTE]
Cok geçmiş olsun canım neyi var babanın... bekleee hemen yaptırmaa tut kendini. :KK19:

[QUKumral-ada, post: 38459548, member: 645117"]Ayniyiz o zaman canim hadi bakalim hakkimizda hayirlisi ben de simdi hastanedeyim babam biraz rahatsiz gelmisken hcg yaptirasim geldi ama yapmicam zor tutuyorum:KK43:
Cok geçmiş olsun canım neyi var babanın... bekleee hemen yaptırmaa tut kendini. :KK19:[/QUOTE]
Kontrol amacli anjiyo yapildi canim... tutuyorum kendimi persembe doktor kontrolum var zaten

Cok geçmiş olsun canım neyi var bahaber.. bekleee hemen yaptırmaa tut kendini. :KK19:
Kontrol amacli anjiyo yapildi canim... tutuyorum kendimi persembe doktor kontrolum var zaten[/QUOTE]
Geçmiş olsunn acil şifalar versin rabbim perşembeye ne kaldı şurda dört gözle hayırlı haber lerini bekliyorum:cool:

Caniimm.. Yaslarimiz da aynı sayılır ama sen baya beklemissin. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmaz ama napalım.. Kismetimiz oysa o da olur. Yeter ki olsun.. Bizde de sorun görünmüyor. Eşimde de bende de. Sanırım biz de o mükemmel zamanı bir türlü denk getiremedik :KK45: Ne zormus ayol :KK59::KK69::KK48: Eşim şimdi testlerini tekrarlayacak bakalım. Anlam veremiyoruz çünkü. Onun da değerler %100 mükemmel değil internetten baktigimiza göre ama, doktor her şey normal dedi. Lafını bile etmedi. Ben çevreye pek duyurmak istemiyorum. Önce aşılama yaptircam yani bu ay olmazsa ki inşallah olur :anneadayı: ilerisi için tüp bebek ama hiic o;planları yapmiyim. Gerek kalmaz umarım hiç birimize :KK37::anneadayı::nazar::KK46::KK15:

:KK5:
Sorun yok ama gelmek de bilmiyor zibidi gonzalesler. Eskiden bu işler daha kolaymış cidden, ben ilk gece çocuğuyum mesela. :KK53: Anne babamın üretkenliğinden azıcık nasiplenebilseydim, şimdiye kaçıncıyı doğururdum kim bilir, peeh! :KK30:
Eşim de testlerini tekrarlamak istiyor bu ay. Bir de benim vitamin değerleri, kan sayımı testlerim yapılmamıştı, Cuma günü de onları yaptıracağım. Gerisi dua etmeye ve çabalamaya kalıyor, her zamanki gibi.
Umarım bu ay çatlatma iğnesi meyvesini verir de, diğer aşamaları konuşmaya hiç gerek duymayız. :KK19: Bu arada biz de kimseye anlatmıyoruz tedavi olduğumuzu. Saklamak için değil de, ben çok konsantre olmuş durumdayım, birilerinin ahlanıp vahlanması, endişelenmesi, yorum yapması şuan en son istediğim şey. Akrabalar da başka bir şey yapmaz zaten, bir süre bilmemeleri en güzeli. :KK51:

Allah razı olsun cnım msjla moral buldum bilmiyorum bu zamana kadar çok ısrar ettim gitmedi belki gider hayırlısı artık bazı şeyler sıradanlaşıyor ya artık duyarsızlaştım:eek:
Hayırlısı olsun canım.. Üzme kendinii :KK68:

Kontrol amacli anjiyo yapildi canim... tutuyorum kendimi persembe doktor kontrolum var zaten
Geçmiş olsun..

Sorun yok ama gelmek de bilmiyor zibidi gonzalesler. Eskiden bu işler daha kolaymış cidden, ben ilk gece çocuğuyum mesela. :KK53: Anne babamın üretkenliğinden azıcık nasiplenebilseydim, şimdiye kaçıncıyı doğururdum kim bilir, peeh! :KK30:
Eşim de testlerini tekrarlamak istiyor bu ay. Bir de benim vitamin değerleri, kan sayımı testlerim yapılmamıştı, Cuma günü de onları yaptıracağım. Gerisi dua etmeye ve çabalamaya kalıyor, her zamanki gibi.
Umarım bu ay çatlatma iğnesi meyvesini verir de, diğer aşamaları konuşmaya hiç gerek duymayız. :KK19: Bu arada biz de kimseye anlatmıyoruz tedavi olduğumuzu. Saklamak için değil de, ben çok konsantre olmuş durumdayım, birilerinin ahlanıp vahlanması, endişelenmesi, yorum yapması şuan en son istediğim şey. Akrabalar da başka bir şey yapmaz zaten, bir süre bilmemeleri en güzeli. :KK51:
:KK48:Öyle oldu canım valla... He yaa.. Biz de 3 kardeşiz maşallah.. Ben 3. yüm. Annem beni 32'sinde doğurmuş, biz de hala tık yok :KK51::KK53: Vitamin değeri, kan sayımı falan da önemli miymiş? Ben baktırmadım onlara.. amaann.. test test test...
Evet.. Alla'tan hayırlısını istemekten başka bir çare yok.. İnşallah kavuşuruz hayırlısıyla bebişlereee :KK46::KK46:
Ben de o yüzden anlatmıyorum.. Annem ve ablam biliyor ama onlara da sonradan söyledim. İlacı almam gerekiyordu onların yanındayken, mecburen söyledim. Onlar biraz daha anlayışlı. Annemde 3 torun var Allah bağışlasın, ama kayınvalideme ve başka kimseye söyleyemem.. İlk torunu olacak kısmetse, dört gözle bekliyorlar.. Ah ahh vah vah dicekler, gel şu doktora gidelim, bu kürü yapalım dicekler .. Kayınvalidem türbelere falan bile götürmek isteyebilir.. Sinirlenirim ben. Üzmek de istemiyorum. Bir de çok beklediniz diye bizi suçlar diye korkuyorum.. İyice baskı olacak.. hiiçç istemiyoruumm.. Tüp bebek olursa mecbur söylemem gerekir sanırım... İnşallah gerek kalmazz..

Back
X