Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Geçmiş olsun canım. Senin adına çok sevindim. Sonucun güzel çıkması bebek yolunda bir level daha atlamak demek. Olacak bu iş. :KK50:

Merhaba canım. Cok sevindim bir şey çıkmadığını. Ins bu ay hepimiz Hamiş oluruz .

RAHİM FİLMİNDEN SONRA HAMİLE KALANLAR ÇOK CANIM NOLUR NOLMAZ SEN DİKKAT ET KENDİNE
Çok saolun kızlar :KK68: Aminn.. Hepimiz güzel haberler verelim insallahhh :KK37: Yani tüpler de açıkmış, her şey normal görünüyor peki neden olmuyor.. Demek ki zamanı değil daha :KK51: İnşallah doktorun göremediği bir sorun yoktur. Eşimin de testleri normal. Bir kere daha yaptiriyim diyor o da. Yaptırdığı laboratuvara pek guvenmemis. Tabi Allah 'a şükür, sorun yoksa ne güzel ama.. Sorun yok dendiği halde olmayınca meraklaniyor insan bu sefer de, acaba bir sorun var da bulamıyorlar mı diye.. İnşallah hayırlısıyla bu ay kavusuruz hepimiz bebislerimize de bu streslerden kurtuluruz..:anneadayı::KK46::nazar:

Kızlar merhaba hamile olanları tebrik ediyorum olmayanlara tez zamanda bebişlerine kavuşmasını diliyorum kızlar ayın 5'inde akşam 22'de iğnemi oldum bu gün 16.gün ve regl günüm hala olmadım hamilede değilim 12.günde kan testi 0,4 çıktı inşallah kist oluşmadı regl günüm bu gün olmayınca kaygılandım üç gündür kasıklarımda belimde çok ağrı var sanki adet olacakmışım gibi tamam oldum diyorum bi şey yok korkuyorum kist oluşumundan daha önce kist oluşan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi acaba

Çok saolun kızlar :KK68: Aminn.. Hepimiz güzel haberler verelim insallahhh :KK37: Yani tüpler de açıkmış, her şey normal görünüyor peki neden olmuyor.. Demek ki zamanı değil daha :KK51: İnşallah doktorun göremediği bir sorun yoktur. Eşimin de testleri normal. Bir kere daha yaptiriyim diyor o da. Yaptırdığı laboratuvara pek guvenmemis. Tabi Allah 'a şükür, sorun yoksa ne güzel ama.. Sorun yok dendiği halde olmayınca meraklaniyor insan bu sefer de, acaba bir sorun var da bulamıyorlar mı diye.. İnşallah hayırlısıyla bu ay kavusuruz hepimiz bebislerimize de bu streslerden kurtuluruz..:anneadayı::KK46::nazar:
Canım çok sevindim sonucunun iyi olmasına o kadar kasildim diyorsun maşallah tüplerin kapalı çıkmamış çünkü öyle şeyler okumuştum da açık da olsa kendini kasinca kapalı görünüyormus o yüzden bende anestezili mi çektirsem diye düşünmüştüm neyse atlatmisşin ne güzel birde ben yaptirabilsem de kafamdan o soru işareti gitse bundan sonra eminim ki kafan daha rahat olur inşallah gorunmeyen hiç bir sorunumuz yoktur hepimiz en yakın zamanda sağlıklı ve hayırlı bebislerimizi kucağımiza alırız amin

Kızlar merhaba hamile olanları tebrik ediyorum olmayanlara tez zamanda bebişlerine kavuşmasını diliyorum kızlar ayın 5'inde akşam 22'de iğnemi oldum bu gün 16.gün ve regl günüm hala olmadım hamilede değilim 12.günde kan testi 0,4 çıktı inşallah kist oluşmadı regl günüm bu gün olmayınca kaygılandım üç gündür kasıklarımda belimde çok ağrı var sanki adet olacakmışım gibi tamam oldum diyorum bi şey yok korkuyorum kist oluşumundan daha önce kist oluşan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi acaba
Canım kaygılanma hemen bende hiç gecikmeyen adetim 4 gun gecikince ve kasıklarımda ağrı olunca kist zannetmistim çok şükür yokmus ilaçlar ve psikolojimız erteleyebiliyormus 5 gün felan gecikirse yine bir Dr a görün derim ben

1-2 güne gelir adetin bence cnm. Kist olduğunu düşünmüyorum.

Bende kist olmuştu bir kez ama o zamn catlatma iğnesi vurunmamistim. 2. Adetim de gitmişti kist. Çatlatma iğnesi vurunupda kist olmasi zor bir ihtimal gibi

merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza 2011 den beri gebe kalamıyorum bu yükü taşıyacak gücüm kalmadı dertler paylaşa paylaşa azalır ya sizlerle paylaşmak istedim
hoşgeldin canım aramıza :KK68::KK68::KK68:

Kızlar merhabaaa :KK54:
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim :KK36: Dün giremedim foruma. Allah' a şükür bir sorun görünmedi. Tüplerim açıkmış :KK6: Ama hiç acımadı diyemeyeceğim :KK43: Bir kere o aleti yerlestirirken acıdı baya. Benim doktorum da smear testi için takmıştı onu ama hiç böyle acimamisti. Doktordan doktora fark ediyor sanırım. Sonra o ilaç verilirken falan da daha önce yaptiranlarin dediği gibi adet sancisindan biraz daha şiddetli bir ağrı oldu. Bir kaç kere aaa falan diye sesim çıktı, ama ha bitti ha bitecek diye sabrettim. Yapan kişi şimdi şunu yapıyorum, şimdi şöyle yapiyorum, az kaldı falan diye anlatıyor. Neyse ki kısa sürüyor. Sonrasında ara ara akıntı gibi kanama oldu hafif, Ama geçti. Çıktıktan sonra da hala adet şişkinliği gibi bir ağrı devam etti bir süre. Bir de kasilmisim, baş ağrısı başladı. Benden önce çıkanlar çok rahattı. Belki de benim acı esigim düşüktür, bilmiyorum. Ama sonuçta kısa sürdüğü için bitti gitti işte :KK9: Sorun da yokmuş çok şükür. Ben;normal doğum yapamam bence, büyük konusmiyim ama :confused:Bu arada işlem bittikten sonra gözlerimden yaşlar akmaya başladı. Tutamadım, anlamadım neden. Ağlamaya başladım. Hem biraz ağridigindan hem de kastım kendimi bitince de psikolojik oldu heralde. Dygusalim da biraz.. Kız da şaşırdı ne oldu diyor. Yok bir şey diyorum silmeye çalışıyorum. Kalkiyim dedim, durun biraz daha diyor. Neyse kalktım. Bu da boyle geçti gitti istee :KK5: Doktora sonuclarimi gostericem. Bu ay ilaç vermicekti. Bu ay da olmazsa gelecek ay aşılama. Şimdi onun da acisindan korkmaya başladım. İnşallah gerek kalmadan olsa bu ay.. Filmden sonra hamile kalanlar varmış. Hadi inşallah.. Hepinize kocaman öpücükler sevgileeerrrr :KK15::KK15::KK15::KK68::KK68::KK68:

geçmiş olsun canım :KK68::KK68::KK68:

merhabaaaaa.. nasılsınız kızlarr beklemede olanlar ne durumdalar yaaaa.. offff :KK17::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

:KK53: waaaaaa çıldırcam artıkk yaaaa.... son iki gün çarşamba günü regl olMAMAlıyım...... gün azaldıkca geçmek bilmior.napcamı şaşırdım çıkmıcanı bile bile 4 gün var daha regl idrar yaptım .. salağa bağladım yiiceeeee:KK1:

:KK53: waaaaaa çıldırcam artıkk yaaaa.... son iki gün çarşamba günü regl olMAMAlıyım...... gün azaldıkca geçmek bilmior.napcamı şaşırdım çıkmıcanı bile bile 4 gün var daha regl idrar yaptım .. salağa bağladım yiiceeeee:KK1:
Olmazsiiiiin insaaaaalllaaahhhh:KK15: idrar testi yaptin mi ben dayanmdim 9.gunde yaptim:KK55::KK55:

evett regl 4 gün kala yapmıştım şuan 2 gün var daha .... negatif çıktı sen geçtikten sopnramı 9. günde yaptın
Evet igneden sonra 9. Gun yaptim ikici cizgiii ccoooook silikti ama ignenin icindeki hcgden dolayi yanlis ihbar yani:oops:

Back
X