Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
yok canım adet problemim yok düzenli oluyorum rahmi temizliyomuş saraçoğlu hamile kalamayan bayanlara öneriyo o yüzden başladım bende

Maşallah bende düzenli olurum hiç sapmaz :) rabbim en ksa zamanda senide sevindirsin inşallah bi ara bende içmiştim adet sancılarım vardı meğerse yaışıklıktan kaynaklıymış geçen ay oldum 0 sancı ne çektim herkes bilirdi hasta olduğumu şükeridyorum halime :) kahvaltı hazırlıcam kızlar görüşürüz müjdeli haberle bekliyorum inş öpüüyorum :D:KK68:

Maşallah bende düzenli olurum hiç sapmaz :) rabbim en ksa zamanda senide sevindirsin inşallah bi ara bende içmiştim adet sancılarım vardı meğerse yaışıklıktan kaynaklıymış geçen ay oldum 0 sancı ne çektim herkes bilirdi hasta olduğumu şükeridyorum halime :) kahvaltı hazırlıcam kızlar görüşürüz müjdeli haberle bekliyorum inş öpüüyorum :D:KK68:
afiyet olsun canım :kk77::kk77::kk77:

Kızlar hormon testlerim güzel çıktı bi sorun yok dedi bana antibiyotik e vitamini ve serophene verdi.serophene 5.günü başlanılacak bu gün 3.gün bakalım bu ay ne olacak bir de eşimden rapor istedi
gözünaydın canım tahlillerin temiz çıkmış tedavin hayırlı olsun :KK37::KK37::KK37:

Kızlar hormon testlerim güzel çıktı bi sorun yok dedi bana antibiyotik e vitamini ve serophene verdi.serophene 5.günü başlanılacak bu gün 3.gün bakalım bu ay ne olacak bir de eşimden rapor istedi
İnşallah devamı da güzel olur.. Hadi hayırlı olsun..

Çok teşekkürler kızlar ama bi şey kafama takıldı 5 ocak gel dedi adetin 15.günü geç değilmi geçen ay 12.gün gitmiştim
Zaman konusu hep benim de kafama takılıyor. Ultrasonla baktı mı? Belki ona göre söylemiştir. Önceki ay 13. gün iğne olmuştum, geçen ay 15. gün oldum. 15. günde yumurtalık ağrım ve akıntım başlamıştı zaten. 14. gün kontrolde yumurtam zaten 22mm olmuştu. Geç mi kaldık acaba diye baya takılmıştım.. Zaten takıla takıla da olmuyor işte.. Düşünmemek lazım aslında..

Benimde bugün iğneden sonra 14. günüm yarın test günü bakalım ne olacak kızlar umudum yok hiç çok uyuma bel ağrısı göğüs ağrısı akıntı svilceler bunlar oldumu arkasına hasta olurum:( hayırlısı olsun inşallah hakkımızda :KK33:

Ben iğne değil de ilaç kullanıyordum da yumurta gelişimi için, ondan dedim canım. İlaç da yeterli oluyor bana ama illa iğne mi olmak gerekiyor acaba diye.. Saol canım.. Allah yardimcin olsun
Klomen bana kist yaptı ondan

Arkadaslar meraba araniza yeni katildim 1.5 yillik evliyim ve asilamam 15.12.2014te yapildi ve bugun 11.gunum idrar testinde pozitifi gordum 10.gun yaptim negatifti daha kan testi yapmadim adet tarihim 27aralik umarim isteyen herkese ve bana rabbim bu mucizevi duyguyu tattirir dilerim dudaklarimda kuruluk basladi kasiklarim agriyor midem.bulaniyor ve goguslerim hafif hassaslasti sizcee :)??

Arkadaslar meraba araniza yeni katildim 1.5 yillik evliyim ve asilamam 15.12.2014te yapildi ve bugun 11.gunum idrar testinde pozitifi gordum 10.gun yaptim negatifti daha kan testi yapmadim adet tarihim 27aralik umarim isteyen herkese ve bana rabbim bu mucizevi duyguyu tattirir dilerim dudaklarimda kuruluk basladi kasiklarim agriyor midem.bulaniyor ve goguslerim hafif hassaslasti sizcee :)??
merhaba hoşgeldin canım yzdığın belirtiler bendede vardı mide bulantısı hariç,dudaklarımın kuruduğunu bilmezdim yaşadım ve göğüslerim çok acıyodu şimdi hafifledi bu arada hamileyim :) inşallah sen ve bütün isteyenler tadar bu güzel duyguyu

merhaba hoşgeldin canım yzdığın belirtiler bendede vardı mide bulantısı hariç,dudaklarımın kuruduğunu bilmezdim yaşadım ve göğüslerim çok acıyodu şimdi hafifledi bu arada hamileyim :) inşallah sen ve bütün isteyenler tadar bu güzel duyguyu
Kurban olurum ya ins ve esimin sperm sayisi 3.5ml du siz dusunun artk allah yeterki istrsin

OTE="cadiprensesss, post: 38504869, member: 568416"]Mrb canım bende hacettepede yaptırdım bekliyorum hangi doktora yaptırdın acaba benimde ilk aşılamam merak ettim[/QUOTE]
Ben izmir tepecik dogum evinde yaptm canm

Bide ben cokk acikiyom ya :))

Back
X