Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Benimde bugün iğneden sonra 14. günüm yarın test günü bakalım ne olacak kızlar umudum yok hiç çok uyuma bel ağrısı göğüs ağrısı akıntı svilceler bunlar oldumu arkasına hasta olurum:KK43: hayırlısı olsun inşallah hakkımızda :KK33:
canim haberdar et bizi umarim buraya hamileyim diyerek gelirsin tatlim

merhaba hoşgeldin canım yzdığın belirtiler bendede vardı mide bulantısı hariç,dudaklarımın kuruduğunu bilmezdim yaşadım ve göğüslerim çok acıyodu şimdi hafifledi bu arada hamileyim :) inşallah sen ve bütün isteyenler tadar bu güzel duyguyu
Bir hamile haberi daha! :KK73: Bebeğiniz hayırlı olsun, sağlıkla doğsun, büyüsün inşallah.

Arkadaslar meraba araniza yeni katildim 1.5 yillik evliyim ve asilamam 15.12.2014te yapildi ve bugun 11.gunum idrar testinde pozitifi gordum 10.gun yaptim negatifti daha kan testi yapmadim adet tarihim 27aralik umarim isteyen herkese ve bana rabbim bu mucizevi duyguyu tattirir dilerim dudaklarimda kuruluk basladi kasiklarim agriyor midem.bulaniyor ve goguslerim hafif hassaslasti sizcee :)??
merhaba cnm hoşgeldin aramıza inş.hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz :KK68::KK68::KK68:

[QUOTE="papatyamm_3474, post: 38507663, member: 523088]hoşgeldin aramıza inş.hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz :KK68::KK68::KK68:[/QUOTE]
Hosbulduk tatlim umarim bu guzel haberi size veririm :)iyi dileklerin icin sende ne var ne yok :)

[QUOTE="papatyamm_3474, post: 38507663, member: 523088]hoşgeldin aramıza inş.hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz :KK68::KK68::KK68:
Hosbulduk tatlim umarim bu guzel haberi size veririm :)iyi dileklerin icin sende ne var ne yok :)[/QUOTE]
günaydın cnm ben 3. çocuk için uğraşıyorum deli gibi ama artık doktora gitmiyorum oluruna bıraktım :oops::oops::oops:

Hosbulduk tatlim umarim bu guzel haberi size veririm :)iyi dileklerin icin sende ne var ne yok :)
günaydın cnm ben 3. çocuk için uğraşıyorum deli gibi ama artık doktora gitmiyorum oluruna bıraktım :oops::oops::oops:[/QUOTE]
Kac yillik evlisin canm herseyi oluruna degil rabbime birak ins olur 2 yavrun var ya hic olmayanlar

günaydın cnm ben 3. çocuk için uğraşıyorum deli gibi ama artık doktora gitmiyorum oluruna bıraktım :oops::oops::oops:
Kac yillik evlisin canm herseyi oluruna degil rabbime birak ins olur 2 yavrun var ya hic olmayanlar[/QUOTE]
haklısın canım zaten oluruna derken Rabbime bıraktım bize nasip ederse olur benim çocuklar çok büyükler erken evlendik biz işte yaşımda geçiyo bi tane daha olsun istedik :KK14::KK14::KK14:

Kac yillik evlisin canm herseyi oluruna degil rabbime birak ins olur 2 yavrun var ya hic olmayanlar
haklısın canım zaten oluruna derken Rabbime bıraktım bize nasip ederse olur benim çocuklar çok büyükler erken evlendik biz işte yaşımda geçiyo bi tane daha olsun istedik :KK14::KK14::KK14:[/QUOTE]
Ohhh ins rabbim verir ben 19 yasindayim 18 yasinda evlendim sevgilimdi esim 3 yil cikmisyik :)
haklısın canım zaten oluruna derken Rabbime bıraktım bize nasip ederse olur benim çocuklar çok büyükler erken evlendik biz işte yaşımda geçiyo bi tane daha olsun istedik :KK14::KK14::KK14:[/QUOTE]

haklısın canım zaten oluruna derken Rabbime bıraktım bize nasip ederse olur benim çocuklar çok büyükler erken evlendik biz işte yaşımda geçiyo bi tane daha olsun istedik :KK14::KK14::KK14:
Ohhh ins rabbim verir ben 19 yasindayim 18 yasinda evlendim sevgilimdi esim 3 yil cikmisyik :)

haklısın canım zaten oluruna derken Rabbime bıraktım bize nasip ederse olur benim çocuklar çok büyükler erken evlendik biz işte yaşımda geçiyo bi tane daha olsun istedik :KK14::KK14::KK14:[/QUOTE][/QUOTE]
canım benim sen daha çok küçüksün acele etme çok çocuğun olur daha adet düzensizliği falan mı vardı sende

[/QUOTE]
canım benim sen daha çok küçüksün acele etme çok çocuğun olur daha adet düzensizliği falan mı vardı sende[/QUOTE]
Yok adet duzensizligi esimin sperm sayisi dusuk 10.gun test yaptm negatif 11.gun yaptm pozitof cikti

Arkadaslar meraba araniza yeni katildim 1.5 yillik evliyim ve asilamam 15.12.2014te yapildi ve bugun 11.gunum idrar testinde pozitifi gordum 10.gun yaptim negatifti daha kan testi yapmadim adet tarihim 27aralik umarim isteyen herkese ve bana rabbim bu mucizevi duyguyu tattirir dilerim dudaklarimda kuruluk basladi kasiklarim agriyor midem.bulaniyor ve goguslerim hafif hassaslasti sizcee :)??
Ne güzzzeell:KK68: Daha da ne kadar küçükmüşsün :KK74: Maşallahhh :nazar::nazar: Allah sağlık versin.. Sağlıkla aldırsın kucağına inşallahh..
merhaba hoşgeldin canım yzdığın belirtiler bendede vardı mide bulantısı hariç,dudaklarımın kuruduğunu bilmezdim yaşadım ve göğüslerim çok acıyodu şimdi hafifledi bu arada hamileyim :) inşallah sen ve bütün isteyenler tadar bu güzel duyguyu
İnşallah canım :KK68: Sen de sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah.. Sağlıklı bir bebiş getirirsin dünyayaa :KK37:

Ne güzzzeell:KK68: Daha da ne kadar küçükmüşsün :KK74: Maşallahhh :nazar::nazar: Allah sağlık versin.. Sağlıkla aldırsın kucağına inşallahh..

İnşallah canım :KK68: Sen de sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah.. Sağlıklı bir bebiş getirirsin dünyayaa :KK37:

Amin insallah rabbim.isteyen her kuluna ve banada nasip eder saglikli birsekilde cok tsekkurler bu arada pzt gidip kan testi yapcam ins haber veririm :))

Klomen bana kist yaptı cnm iğne yeterli oluyor
Yumurta gelişimi için iğne karından yapılıyor heralde.. O biraz ürkütüyor da beni.. herkese mi illa iğne veriyorlar acaba diye sormuştum. Geçmiş olsun canım, saol cevabına

Amiin canım.. Güzel haberlerini bekliyoruzz.. Bize de umut oluyoorr :KK37:
İKurban olurum ya ins sizlerde birgun hamile olursunjz ins bende tabi simdilik hamile gorunuyom :)bu arada yumurta gelistirici olarak kalite onemli eger yumurta kalitesi iyiyse klomenle buyutuyolaar catlatma ignesi veriyolar daha sonra ama eger kalite kotuyse igne tedavisine geciliyo ben klomen kullandim solda 23 sagda 24 mm olmuslardi bu asilamamda

Hayır 13.ya da 14.gün yumurtluyorum doktor değiştirdim geçen ayki doktorum üçüncü çocuk istiyorum diye kızıyor uğraşmıyordu geçen ay 12.gün gitgiğinde iki tane 21m yumurta vardı iğneyi o akşam yaptı acaba yanlışmı hesap yaptı
hayır cnm yanlış değil 21 mm güzel büyümüş benimkide öyle yapıyodu hem doktora ne bende 3. yü istiyorum hayret bişe omu bakcakmış benim doktorum asla öyle bişe demiyo hemde yaşım 40 olduğu halde iyi yapmışssın değiştirmekle

İKurban olurum ya ins sizlerde birgun hamile olursunjz ins bende tabi simdilik hamile gorunuyom :)bu arada yumurta gelistirici olarak kalite onemli eger yumurta kalitesi iyiyse klomenle buyutuyolaar catlatma ignesi veriyolar daha sonra ama eger kalite kotuyse igne tedavisine geciliyo ben klomen kullandim solda 23 sagda 24 mm olmuslardi bu asilamamda
Amin canım.. aminn..
Ben 1 ay Serophene 1 ay da Klomen kullanmıştım yumurtalar için. İkisinde de 4-6 tane yumurtam oldu. 1 tanesi 20-22 mm arasında olmuştu ikisinde de, diğerleri 15-20 mm arasıydı sanırım. Büyük olan 1 tane oluyor. Doktor baskın yumurta 1 tane yeter demişti. Çok iyi görünüyor demişti. Diğer yumurtalar da şansı arttırıyor sanırım, ama olmadı. Bende yumurtlama problemi de görünmüyor ama yardımcı olsun diye kullanmıştım. Herhalde yine hap verirler o zaman.. Ya da şansa bırakmamak için iğne de verebilirler. Gerçi şimdi bunları düşünmek istemiyorum aslında, çok plan yapınca o yöne gidiyor.. Bu ay normal denicez.. İlaç da kullanmıyorum. Allah'ın izniyle bu ay olacağını düşünmek istiyorum.. Yine olmazsa aşılama düşünücez.. Ama şimdi olacağına konsantre olsam iyi olacak..

Hayır 13.ya da 14.gün yumurtluyorum doktor değiştirdim geçen ayki doktorum üçüncü çocuk istiyorum diye kızıyordu o yüzden ona gitmek istemedim kızacak diye geçen ay 12.gün gitgiğimde iki tane 21m yumurta vardı iğneyi o akşam yaptı acaba yanlışmı hesap yaptı
Canım büyüklüğüne göre bakmış, doğru zamanda vermiştir. Merak etme.. Ne biçim doktormuş o.. Ona neymiş.. İnşallah bu sefer olur canım.. İyi yapmışsın değiştirmekle. 15. gün geç olur mu demiştin, onu bilemedim.. O günden önce de gidecek misin doktora?

Back
X