Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
çok üzüldüm canım.inşallah bi dahaki ayda görürsün pozitif sonucu.yeni ay yeni umutların başlangıcı demek

çok üzüldüm canım.inşallah bi dahaki ayda görürsün pozitif sonucu.yeni ay yeni umutların başlangıcı demek
inşallah.. rabbimyüzümüzü güldürsün güçlü olmk zorundayım.. elimde değil ağlıyorumm...

başın sağolsun canım.genç ölümü çok zor bilirim.amcam 45 yaşında vefat etti.üç kuzenim ikisi erkek biri kadın 32 yaşlarında vefat ettiler.hatta biri teyzemin kızıydı doğumda vefat etti. üç çocuk biri yeni doğmuş annesiz kaldılar.iki erkek kuzenimde kalpten vefat ettiler.her ikisininde ikişer çocuğu vardı.allah sabır versin çok zor durum anne babası ve ailesi için eşleri çocukları için özellikle

Son düzenleme:
kızlar benimde kontrolüm vardı bu gün.adetin 15.günüydü geçmi oldu yumurtalar çatladımı diye gittim ama geç değilmiş demekki doktora güvenmek gerekmiş.3 tane solda ortalama 20-21 m lik yumurtalarım oluşmuş.yumurtalar çok iyi dedi doktor ama bu foliküllere göre rahim duvarı çok inceymiş.yeterli kalınlıkta değilmiş.döllenen yumurta tutunamazmış.o yüzden progestan verdi.ayrıca alttan rahim içini muayene etti smear testi için numune aldı.mantar var dedi ilaç verdi ve ovitrelliyi sabah hastanede yaptırttı.saat 10 gibi.yarın akşamdan itibaren 3-4 gün ilişki önerdi.gerisi tercihinize kalmış dedi.birde ilişkiden sonra yarım saat sırtüstü yat sırtına minder yastık koy vajinal duş olmasın dedi.benden bu kadar ama rahim duvarı inceliği canımı sıktı.geçen senede bu yüzden bir düşük yaptım.inşallah 3 yumurtadan biri döllenip tutunabilir

evet canım gerçekten çok zor geçen senede abisi kalp krizinden ölmüştü iki kızı var arkadaşımın küçüğü daha 8 yaşında

maşallah canım baya yumurtan olmuş inş. dediğin gibi tutunurlar Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize

dely canım sorma bende de var migren tutunca iğne serum hic bisi fayda etmiyor. Hele gecen gün tuttu gebelik ihtimali var diye ne iğne ne ilaç hic biri vermedi doktor böğüre böğüre agldim bi de benim günüm gecti kızlar.. Anlamadım gitti asla geçmezdi :/

Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabir versin ani ölüm çok kotu birşey. Allahım hepimize hayırlı ölüm nasip etsin inşallah..

merhaba seni biraz olsun rahatlatırmı bilmiyorum bu ay bende klomen kullandım tek yumurta oluştu adetin 10,gün gittiğimde yumurta iyi fakat rahim duvarı ince 6 mm dedi östrofem verdi bende hergün iki bardak nar suyu içtim 4 gün sonra gittiğimde 10 mm olmustu doktor ilaç bu kadar etki etmez ama dedı çok iyi olmus dedi sende dene nar suyunu bence)

kaç gün geçti canım bi test yapsana iğnemi olmuştun

Hamile olmayasın bi test yapsaydın merak ettim şimdi

inşallah.. rabbimyüzümüzü güldürsün güçlü olmk zorundayım.. elimde değil ağlıyorumm...
Ağlama canıımm.. olacak inşallahhh.. Sabıırrr.. Başka çare yok

Ay canım çok fenaa.. Allah sabır versin.. Çoluklarına çocuklarına güzel ömürler versin inşallah..
evet canım gerçekten çok zor geçen senede abisi kalp krizinden ölmüştü iki kızı var arkadaşımın küçüğü daha 8 yaşında
Genç zamansız ölüm zaten fena.. bir de çocuklar olunca.. Allah sabır versin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…