çok üzüldüm canım.inşallah bi dahaki ayda görürsün pozitif sonucu.yeni ay yeni umutların başlangıcı demekmerhabaa günaydın arkadaşlar.. maalesef bugün az önce kırmıızıları gördüm bende bu ayda tutmadı.... iyi miyim.. bilmiyorum kendimi iyi hissetmiyorum.. sanırım yoruldum artık.. geldiğine bile şaşıramaz oldum.. allahım naaaasip edeceğin günü bekliyorum sen görüyorsun ol de olsun bitsin bu yıkılmalarım..
inşallah.. rabbimyüzümüzü güldürsün güçlü olmk zorundayım.. elimde değil ağlıyorumm...çok üzüldüm canım.inşallah bi dahaki ayda görürsün pozitif sonucu.yeni ay yeni umutların başlangıcı demek
başın sağolsun canım.genç ölümü çok zor bilirim.amcam 45 yaşında vefat etti.üç kuzenim ikisi erkek biri kadın 32 yaşlarında vefat ettiler.hatta biri teyzemin kızıydı doğumda vefat etti. üç çocuk biri yeni doğmuş annesiz kaldılar.iki erkek kuzenimde kalpten vefat ettiler.her ikisininde ikişer çocuğu vardı.allah sabır versin çok zor durum anne babası ve ailesi için eşleri çocukları için özelliklegünaydın canım ne desem üzüntünü azaltmaz biliyorum ama sabretmek lazım elimizden dua etmekten başka bişe gelmiyo
bide dün çok üzücü bi haber aldım çok sevdiğim bi arkadaşımın eşi aniden çalışırken kalp krizi geçirmiş ölmüş ona gittim akşam perişan haldeydi
bir dahaki sefere inşallah canım.yazarsın kocaman harflerle hamileyim diyetatlımm ben bu akşam test yaptırdım iğnenin 11. günü işte 3.3 negatifi gördümm maleseffff
evet canım gerçekten çok zor geçen senede abisi kalp krizinden ölmüştü iki kızı var arkadaşımın küçüğü daha 8 yaşındabaşın sağolsun canım.genç ölümü çok zor bilirim.amcam 45 yaşında vefat etti.üç kuzenim ikisi erkek biri kadın 32 yaşlarında vefat ettiler.hatta biri teyzemin kızıydı doğımda vefat etti.allah sabır versin çok zor durum anne babası ve ailesi için eşleri çocukları için özellikle
kızlar benimde kontrolüm vardı bu gün.adetin 15.günüydü geçmi oldu yumurtalar çatladımı diye gittim ama geç değilmiş demekki doktora güvenmek gerekmiş.3 tane solda ortalama 20-21 m lik yumurtalarım oluşmuş.yumurtalar çok iyi dedi doktor ama bu foliküllere göre rahim duvarı çok inceymiş.yeterli kalınlıkta değilmiş.döllenen yumurta tutunamazmış.o yüzden progestan verdi.ayrıca alttan rahim içini muayene etti smear testi için numune aldı.mantar var dedi ilaç verdi ve ovitrelliyi sabah hastanede yaptırttı.saat 10 gibi.yarın akşamdan itibaren 3-4 gün ilişki önerdi.gerisi tercihinize kalmış dedi.birde ilişkiden sonra yarım saat sırtüstü yat sırtına minder yastık koy vajinal duş olmasın dedi.benden bu kadar ama rahim duvarı inceliği canımı sıktı.geçen senede bu yüzden bir düşük yaptım.inşallah 3 yumurtadan biri döllenip tutunabilir
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabir versingünaydın canım ne desem üzüntünü azaltmaz biliyorum ama sabretmek lazım elimizden dua etmekten başka bişe gelmiyo
bide dün çok üzücü bi haber aldım çok sevdiğim bi arkadaşımın eşi aniden çalışırken kalp krizi geçirmiş ölmüş ona gittim akşam perişan haldeydi
bişi olsaydı belli olurdu cnmm yaa ben alıştımm artıkkDur bakalim belki yukselir kirmizilari gorene kadar umut var :)
Yaaabişi olsaydı belli olurdu cnmm yaa ben alıştımm artıkk
kızlar benimde kontrolüm vardı bu gün.adetin 15.günüydü geçmi oldu yumurtalar çatladımı diye gittim ama geç değilmiş demekki doktora güvenmek gerekmiş.3 tane solda ortalama 20-21 m lik yumurtalarım oluşmuş.yumurtalar çok iyi dedi doktor ama bu foliküllere göre rahim duvarı çok inceymiş.yeterli kalınlıkta değilmiş.döllenen yumurta tutunamazmış.o yüzden progestan verdi.ayrıca alttan rahim içini muayene etti smear testi için numune aldı.mantar var dedi ilaç verdi ve ovitrelliyi sabah hastanede yaptırttı.saat 10 gibi.yarın akşamdan itibaren 3-4 gün ilişki önerdi.gerisi tercihinize kalmış dedi.birde ilişkiden sonra yarım saat sırtüstü yat sırtına minder yastık koy vajinal duş olmasın dedi.benden bu kadar ama rahim duvarı inceliği canımı sıktı.geçen senede bu yüzden bir düşük yaptım.inşallah 3 yumurtadan biri döllenip tutunabilir
kaç gün geçti canım bi test yapsana iğnemi olmuştundely canım sorma bende de var migren tutunca iğne serum hic bisi fayda etmiyor. Hele gecen gün tuttu gebelik ihtimali var diye ne iğne ne ilaç hic biri vermedi doktor böğüre böğüre agldim bi de benim günüm gecti kızlar.. Anlamadım gitti asla geçmezdi :/
napim umut etmekten yoruldumm artık o yüzdenn kafaya takmıycam eşim amlyat olsun sonra başlarız tekrardanYaaademe öyle..
İğne olmuştum 10.gün 5.47 çıktı HCG 2 gün sonra 1.68e dusmust. Ben de ümidi kestim bekliyorum. 2 gün geçti tatlımkaç gün geçti canım bi test yapsana iğnemi olmuştun
Konustun mu peki tatlım ?napim umut etmekten yoruldumm artık o yüzdenn kafaya takmıycam eşim amlyat olsun sonra başlarız tekrardan
Hamile olmayasındely canım sorma bende de var migren tutunca iğne serum hic bisi fayda etmiyor. Hele gecen gün tuttu gebelik ihtimali var diye ne iğne ne ilaç hic biri vermedi doktor böğüre böğüre agldim bi de benim günüm gecti kızlar.. Anlamadım gitti asla geçmezdi :/
2 gün arayla kan tahlili yaptirfdigimda 5.47den 1.68e düşmüştüHamile olmayasınbi test yapsaydın merak ettim şimdi
evet konuştuk ay sonu olucak amelyatt evettKonustun mu peki tatlım ?
Ağlama canıımm.. olacak inşallahhh.. Sabıırrr.. Başka çare yokinşallah.. rabbimyüzümüzü güldürsün güçlü olmk zorundayım.. elimde değil ağlıyorumm...
Ay canım çok fenaa.. Allah sabır versin.. Çoluklarına çocuklarına güzel ömürler versin inşallah..başın sağolsun canım.genç ölümü çok zor bilirim.amcam 45 yaşında vefat etti.üç kuzenim ikisi erkek biri kadın 32 yaşlarında vefat ettiler.hatta biri teyzemin kızıydı doğumda vefat etti. üç çocuk biri yeni doğmuş annesiz kaldılar.iki erkek kuzenimde kalpten vefat ettiler.her ikisininde ikişer çocuğu vardı.allah sabır versin çok zor durum anne babası ve ailesi için eşleri çocukları için özellikle
Genç zamansız ölüm zaten fena.. bir de çocuklar olunca.. Allah sabır versin canım..evet canım gerçekten çok zor geçen senede abisi kalp krizinden ölmüştü iki kızı var arkadaşımın küçüğü daha 8 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?