- 20 Ocak 2015
- 1.170
- 895
- 63
yok rahim filmini martta memlekete izine gidince çektircem burda herşey yanlış çıkıyor dr lara güven olmuyor normali, benim testimde 5.60 diyor internette 4 ü geçmemeli 1 2 arasında olmalı bebek isteyenler için diye bir sürü farklı yazı var
Evet canım. Belli olur pazar günü. Güzel haberi alırsın inşallahkızlar bu arada iğnemi vurulalı 5. günüm. şimdi haftaya pazar mı belli olacak benim anne olup olmadığım :)
Canım sen takma başkasından duyduklarına. Doktorun dediği önemli. Çok yumurta olunca çoğul gebelik riski var, belki ondan diyorlardır. Yani 8 tanesi birden tutabilir mantığıyla sanırım. Ama o ihtimal çok çok düşük.. Sen doktoruna inan canım. Benim de 4-5 tane oluyordu. Sorun yok..moralimm cok bozuk yaa..bana bi akıl verin3 aydr yumurta geliştirici ilaç kullanıyorm yazıyorm zaten buraya da baska bi sayfada biryle yazıstm kafam allak bullak oldu benm birden fazla yumurtam olgunlasyr çatlıyor da sıkıntı cıkmadı henüz.bu ay 8 tane oldu hatta beklemedeym..ama bu kadar olması iyi deilmiş yurtdısında yasakmıs 4 den fazla olunca korunun diyorlarms benm doktrm her sefernde cok iyi yumurtalmssn mükemmel diyor napcagımı sasrdm
Yok canım bir şey demiyordu, ne desin.. Güzel diyorduayy canıımm cok sagol içime su serptn 4-5 tane olunca bi sey diyor muydu doktor
aynen katılıyorum sizeinternete bakmayın lütfen, bu tarz konularda direkt doktorla görüşün internette bilgisi olan olmayan herkes birşey söylüyor, bu da malesef bizleri üzüyor.
hoşgeldin canım evet hiç hamile haberi yok bugünlerde inş. geçmiş olsun cnmKızlarrr nasılsınız?hiç mi bebiş haberi olmaz yahu çok mu şansızız neeyy şaka bi yana vakti gelince kavuşucaz inşallah bebişlerimize.. ben şubatın 10unda hemoroid ameliyatı olucam sonrasın da inşallah çalışmalara devam bakalım
Nerelerdessiinn? Hoşgeldin canım.. Yok vallaKızlarrr nasılsınız?hiç mi bebiş haberi olmaz yahu çok mu şansızız neeyy şaka bi yana vakti gelince kavuşucaz inşallah bebişlerimize.. ben şubatın 10unda hemoroid ameliyatı olucam sonrasın da inşallah çalışmalara devam bakalım
sağol tatlımhoşgeldin canım evet hiç hamile haberi yok bugünlerde inş. geçmiş olsun cnm
çoook yoğunum bugünler de hem iş hem ev hiç bişeye vakit ayıramıyorum doğru düzgün tatlımNerelerdessiinn? Hoşgeldin canım.. Yok vallaDört gözle bekliyoruz haberleri..
Geçmiş olsuunn
çoook yoğunum bugünler de hem iş hem ev hiç bişeye vakit ayıramıyorum doğru düzgün tatlımsağol canım benim.. valla birilerinden bebek haberi duysakta hem keyfimiz yerine gelse hem de daha bi umut dolu olsak pek bi süper olur gibi
Kolay gelsin canım.. evet ya.. Keşkeee...çoook yoğunum bugünler de hem iş hem ev hiç bişeye vakit ayıramıyorum doğru düzgün tatlımsağol canım benim.. valla birilerinden bebek haberi duysakta hem keyfimiz yerine gelse hem de daha bi umut dolu olsak pek bi süper olur gibi
Inşallah hepimiz hayırlısıyla kısa zamanda anne oluruz canım haklısın son hafta beklerken zaman hîç geçmiyorhaftaya pazara kadar nasıl bekleyeceğim şimdi ben. ya olmazsa? iğnemi vurulalı 5. günüm. acaba hamile kalır mıyım ki?
haftaya pazara kadar nasıl bekleyeceğim şimdi ben. ya olmazsa? iğnemi vurulalı 5. günüm. acaba hamile kalır mıyım ki?
Bekle canım zor ama geçiyo kesin sonuç için bekle inşallah kalırsın ve bize güzel haberler verirsin ;-)haftaya pazara kadar nasıl bekleyeceğim şimdi ben. ya olmazsa? iğnemi vurulalı 5. günüm. acaba hamile kalır mıyım ki?
hadi darısı başımıza inşallah.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Zeynep diye bir kullanıcı hamile kızlar :) iğneyle olmuş. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?