Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460

internete bakmayın lütfen, bu tarz konularda direkt doktorla görüşün internette bilgisi olan olmayan herkes birşey söylüyor, bu da malesef bizleri üzüyor.

kızlar bu arada iğnemi vurulalı 5. günüm. şimdi haftaya pazar mı belli olacak benim anne olup olmadığım :)

moralimm cok bozuk yaa..bana bi akıl verin 3 aydr yumurta geliştirici ilaç kullanıyorm yazıyorm zaten buraya da baska bi sayfada biryle yazıstm kafam allak bullak oldu benm birden fazla yumurtam olgunlasyr çatlıyor da sıkıntı cıkmadı henüz.bu ay 8 tane oldu hatta beklemedeym..ama bu kadar olması iyi deilmiş yurtdısında yasakmıs 4 den fazla olunca korunun diyorlarms benm doktrm her sefernde cok iyi yumurtalmssn mükemmel diyor napcagımı sasrdm

kızlar bu arada iğnemi vurulalı 5. günüm. şimdi haftaya pazar mı belli olacak benim anne olup olmadığım :)
Evet canım. Belli olur pazar günü. Güzel haberi alırsın inşallah

Canım sen takma başkasından duyduklarına. Doktorun dediği önemli. Çok yumurta olunca çoğul gebelik riski var, belki ondan diyorlardır. Yani 8 tanesi birden tutabilir mantığıyla sanırım. Ama o ihtimal çok çok düşük.. Sen doktoruna inan canım. Benim de 4-5 tane oluyordu. Sorun yok..

Kızlarrr nasılsınız? hiç mi bebiş haberi olmaz yahu çok mu şansızız neeyy şaka bi yana vakti gelince kavuşucaz inşallah bebişlerimize.. ben şubatın 10unda hemoroid ameliyatı olucam sonrasın da inşallah çalışmalara devam bakalım

Son düzenleme:
hoşgeldin canım evet hiç hamile haberi yok bugünlerde inş. geçmiş olsun cnm

Nerelerdessiinn? Hoşgeldin canım.. Yok valla Dört gözle bekliyoruz haberleri..

Geçmiş olsuunn

Nerelerdessiinn? Hoşgeldin canım.. Yok valla Dört gözle bekliyoruz haberleri..

Geçmiş olsuunn
çoook yoğunum bugünler de hem iş hem ev hiç bişeye vakit ayıramıyorum doğru düzgün tatlım sağol canım benim.. valla birilerinden bebek haberi duysakta hem keyfimiz yerine gelse hem de daha bi umut dolu olsak pek bi süper olur gibi

Zeynep diye bir kullanıcı hamile kızlar :) iğneyle olmuş. :)

Kolay gelsin canım.. evet ya.. Keşkeee...

haftaya pazara kadar nasıl bekleyeceğim şimdi ben. ya olmazsa? iğnemi vurulalı 5. günüm. acaba hamile kalır mıyım ki?

haftaya pazara kadar nasıl bekleyeceğim şimdi ben. ya olmazsa? iğnemi vurulalı 5. günüm. acaba hamile kalır mıyım ki?

İnşallah kAlırsn canım benm de iğneden sonra 10.günüm bi tarafm birkaç gün sonra test yap diyor bi tarafm adet tarihini bekle diyor o tek çiZgiyi görmek istemiyorm artık :)) inş güzel haberler verirsn

Benimde bugun adetimin 2.gunu..p.tesi 5.gun klomene basliycam..daha once gonal f ile ve catlama ignesiyle takibim yapilmisti..2 yumurtam vardi..ucuz bebeklere hamile kalmistim..ama 4 aylikken dusmuslerdi..insallah simdi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…