Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Benimde bugun adetimin 2.gunu..p.tesi 5.gun klomene basliycam..daha once gonal f ile ve catlama ignesiyle takibim yapilmisti..2 yumurtam vardi..ucuz bebeklere hamile kalmistim..ama 4 aylikken dusmuslerdi..insallah simdi olur..
yaa kıyamam :( inşallah olur canım moralini yüksek tut :)

Arkadaşlar iğneden sonraki 9. Gün daha önceki îğnede9. Gün nefatifti yorumlar mısınız?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 115
Benimde bugun adetimin 2.gunu..p.tesi 5.gun klomene basliycam..daha once gonal f ile ve catlama ignesiyle takibim yapilmisti..2 yumurtam vardi..ucuz bebeklere hamile kalmistim..ama 4 aylikken dusmuslerdi..insallah simdi olur..
üçüz mü maşallah cnm inş. bu seferde olur güzel haberlerini bekliyoruz :KK68::KK68::KK68:

Merhaba arkadaşlar,
Doktordan geldim ve bana aşılama önerdi. 6 ay önce düşük yapmıştım 4 aydır kontrolündeyim son 2 ay da çatlatma iğnesi oldum. Herşey bu kadar müsaitken olmadı diye çok şaşırdı. Yine klomen verdi 5 gün sonra gidicem karar vericez sizce ne yapmalıyım? Klomenle aşılama olur mu?

Benim eşimde sperm sorunu var birazcık, bir de bazen vajinadaki bir sıvı spermi öldürebiliyor o zaman aşılama çözüm oluyor Dedi.
Sizce yapayımmı??

ya olmazsa diye düşünme.. zaten böyle olumsuz düşüne düşüne beceremiyoruz bu işi :cool::cool: hayırlısıyla olur inşallah güzel haberlerini alırız:KK37:

inşaallah :) bişi sorcam iğneden sonra bebek tutunca kanama oluyomuş, internette okudum. Kanama azmış ve kanama olması bebeğin rahime yerleşmesi demekmiş. ardından da şiddetli kasık ağrısı görülürmüş. Böyle bişi duyan yaşayan var mı

Merhaba arkadaşlar,
Doktordan geldim ve bana aşılama önerdi. 6 ay önce düşük yapmıştım 4 aydır kontrolündeyim son 2 ay da çatlatma iğnesi oldum. Herşey bu kadar müsaitken olmadı diye çok şaşırdı. Yine klomen verdi 5 gün sonra gidicem karar vericez sizce ne yapmalıyım? Klomenle aşılama olur mu?

Benim eşimde sperm sorunu var birazcık, bir de bazen vajinadaki bir sıvı spermi öldürebiliyor o zaman aşılama çözüm oluyor Dedi.
Sizce yapayımmı??

vajinadaki sıvı bir kısmını öldürüyor tabi, Rabbim böyle yaratmış. Öldürmese çoklu gebelikler olurmuş. Bir yerde okumuştum. Bu arada ilişkide kadının boşalmış olması çok önemli. Kadın boşaldıktan sonra erkek boşalırsa kadının salgıladığı sıvı spermleri yumurtaya doğru çekermiş.

İnşallah kAlırsn canım benm de iğneden sonra 10.günüm bi tarafm birkaç gün sonra test yap diyor bi tarafm adet tarihini bekle diyor o tek çiZgiyi görmek istemiyorm artık :)) inş güzel haberler verirsn

yok yok görmezsin sen de mutlu haberler vereceksin inşaallah bize

inşaallah :) bişi sorcam iğneden sonra bebek tutunca kanama oluyomuş, internette okudum. Kanama azmış ve kanama olması bebeğin rahime yerleşmesi demekmiş. ardından da şiddetli kasık ağrısı görülürmüş. Böyle bişi duyan yaşayan var mı
ben hiç hamile kalamadığım için yaşamadım ama evet kalan arkadaşlarımdan bi kaçı yaşadı bunu yani kanama olayını, öyle kasık ağrısı çok olan yoktu. sadece kuzenim hamile olduğunu öğrenmeden önce (ki kaza kurşunu :KK53:) hep kasığım çok ağrıyor ve kahve rengi akıntım var diyordu.. ama evet yerleşme kanaması diye bişey varmış tabi herkeste olmuyormuş, annem bana hamileyken hep kanaması varmış regl gibi, her tuvalete girdiğinde ağlaya ağlaya çıkıyormuş bu defa kesin düştü diye :confused::confused:

vajinadaki sıvı bir kısmını öldürüyor tabi, Rabbim böyle yaratmış. Öldürmese çoklu gebelikler olurmuş. Bir yerde okumuştum. Bu arada ilişkide kadının boşalmış olması çok önemli. Kadın boşaldıktan sonra erkek boşalırsa kadının salgıladığı sıvı spermleri yumurtaya doğru çekermiş.
Teşekkürler bilgi için, aşılamayı araştırmaya başladım bakalım.

daha çok erken tatlım ilacı 14. gün vücudundan atıyorsun o da yanıltabilir bi kaç gün daha bekle derim ben.. ama tabi ki inşallah vardır :KK36::KK36:
Ilacın biyoyararlılığı %40..... Yani îçindekî etken maddenin vücuda geçen kısmı kalanı direk atılıyormuş... Bu % 40 kısmın yarılanma süresîde 30 saat yani her 30 saatte bir vücutta kalan kısım yarıya düşüyormuş... Bilimsel sitelerden bilgiler... Ben 15 înde iğne oldum. 4,5 saatte % 40 I atılıyor geri kalan 200mg dda 210 saatte atılmış olmalı

Ay canım çok üzüldüm.. Hayırlısı böyleymiş demek.. İnşallah sağlıkla olur bu sefer. Kavusursun bebislerine.

Merhaba arkadaşlar,

Sizce yapayımmı??
Canım aynı durumdaymisiz. Bizim de toplam 1 sene oldu. Ben de 2 ay ilaç ve iğne kullandım. Sorun yok diyordu doktor. Farklı bir fikir olsun diye bugün başka bir doktora gittim. O da;Sorun yok dedi. Yalnızca eşimin sayısı ve hızı biraz düşükmüş ama bu normal yolla olmasına engel değilmiş. Bu ay yine adet olursam aşılama için çağırdı. Aşılama normal yoldan çok farklı değil. Olma ihtimalini artırır ama mesela normalde %12 ise bunu %15 yapar dedi. Ama yine de denemeye değer. Eğer yine adet olursam önümüzdeki ay yaptiricam kısmet.. Adetimin 3. günü çağırdı. Klomen verir heralde yine. Burda önemli olan yumurtanın iyi gelişmesi. Eğer klomen sen de bunu sağlıyorsa yeterli olur. Yani onunla da aşılama olur canım. Yaptır bence canım. Hadi hayırlı olsun..

kızlar herşeyde bir hayır vardır lütfen moralinizi bozmayın umudunu kaybetmeyin allahım bizi seviyorki böyle sınavlar ile sınıyor bizi biliyor görüyorki bunları yaşadığımızı varsayalım. bende heyecenden öleceğim günler geçmek bilmior . son 5 gündür test yapmıyorum hiç .
moralimi bozmamak için. ben 10 ocak ta iğne oldum 11-13 birliktelik sizce en erken hangi gün test yaptırmalıyım kızlar.
birde iğnenin etkisi ile pozitif çıkıyor diyorlar ya ben ilk 10 gün için de 3 kez test yaptım hiçbirinde yalancıktanda olsa pozitifi göremedim hep negatifti sizce bu herkes te aynımı oluyor yoksa bendeki durum anormal bir durummu.
beni etkilemesin diye artık yapmıyorum ama kan testi yaptırcam ne zaman yaptırayım sizce?
bana yardım edin.

kızlar herşeyde bir hayır vardır lütfen moralinizi bozmayın umudunu kaybetmeyin allahım bizi seviyorki böyle sınavlar ile sınıyor bizi biliyor görüyorki bunları yaşadığımızı varsayalım. bende heyecenden öleceğim günler geçmek bilmior . son 5 gündür test yapmıyorum hiç .
moralimi bozmamak için. ben 10 ocak ta iğne oldum 11-13 birliktelik sizce en erken hangi gün test yaptırmalıyım kızlar.
birde iğnenin etkisi ile pozitif çıkıyor diyorlar ya ben ilk 10 gün için de 3 kez test yaptım hiçbirinde yalancıktanda olsa pozitifi göremedim hep negatifti sizce bu herkes te aynımı oluyor yoksa bendeki durum anormal bir durummu.
beni etkilemesin diye artık yapmıyorum ama kan testi yaptırcam ne zaman yaptırayım sizce?
bana yardım edin.
Merhaba ben yeniyim aranızda yaptırdın mi test varsa eğer çıkar simdi kan testiyle

benimde 7 gün akıntım var ama çok koyu sarı renkte birde kasıklarımda ani batmalar var acaba iğnenin etkisimi acaba:cry:beklemek zor ama sabırrrrr:KK5:

Back
X