İnşallah canım ama büyük ihtimalle belli yaa.. Çok da umutlanmaya gerek yok.. Her zamanki adet ağrılarım işte. Farklı bir şey yok. Saol canım.. Hayırlısı..
Ya aslında ben de doktorumdan memnundum. Adet olursan gel konuşalım, aşılama yaparız demişti. Gittiğim hastanede de yapılıyormuş yani ama ne biliyim güvenemedim. Daha bilindik bir yer olsun istedim. Tabi kısmet yani, tutacağı varsa orda da tutar, belki bu randevu aldığım yerde tutmaz ama.. Ne biliyim.. Bir de benim doktorum eşimin sonucuna bir sorun yok dedi. Ben internetten baktım biraz düşüklük gördüm, bir şey demedim ama doktora. Son gittiğim doktor da biraz düşüklük var ama bu değerler normal olmasına engel değil dedi. Acaba diyorum benim doktorum onu önemsemedi mi? Ya da belki de boşuna umutsuz olmayalım, boşa endişelenmeyelim, çok büyük bir engel değil diye söylemedi bize ama; yine de o da tereddüte düşmeme neden oldu. Laboratuvar koşulları, laboratuvarda çalışanlar da çok önemliymiş. Spermleri yıkıyorlar, iyilerini ayırıyorlar falan ya. Tutma ihtimalini etkileyen en önemli faktör o işlemler. Güvenemedim kendi gittiğim hastaneye. Burası kısmet oldu, bakalım nolucak.. Hayırlısı.. Sen de yaptır bence. Süreç iyice uzuyor yoksa. İnşallah güzel olur..
İnşallah canım.. ama dedim ya yok adet ağrısından bir farkı.. Günü gününe başladı yine ağrılar. İyi ki de başladı yoksa boşa umutlanacaktım. Yine de %1 ihtimal var

ama onu saymıyorum

İnşallah senin olmuştur canım hayırlısıyla..
Adet zamanları çok acıkmaz mıydın? Ben adet zamanları da çok iştahlı oluyorum o yüzden anlamam

İnşallah seninki bebiştendir