Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
İnşallah canım ama büyük ihtimalle belli yaa.. Çok da umutlanmaya gerek yok.. Her zamanki adet ağrılarım işte. Farklı bir şey yok. Saol canım.. Hayırlısı..
Ya aslında ben de doktorumdan memnundum. Adet olursan gel konuşalım, aşılama yaparız demişti. Gittiğim hastanede de yapılıyormuş yani ama ne biliyim güvenemedim. Daha bilindik bir yer olsun istedim. Tabi kısmet yani, tutacağı varsa orda da tutar, belki bu randevu aldığım yerde tutmaz ama.. Ne biliyim.. Bir de benim doktorum eşimin sonucuna bir sorun yok dedi. Ben internetten baktım biraz düşüklük gördüm, bir şey demedim ama doktora. Son gittiğim doktor da biraz düşüklük var ama bu değerler normal olmasına engel değil dedi. Acaba diyorum benim doktorum onu önemsemedi mi? Ya da belki de boşuna umutsuz olmayalım, boşa endişelenmeyelim, çok büyük bir engel değil diye söylemedi bize ama; yine de o da tereddüte düşmeme neden oldu. Laboratuvar koşulları, laboratuvarda çalışanlar da çok önemliymiş. Spermleri yıkıyorlar, iyilerini ayırıyorlar falan ya. Tutma ihtimalini etkileyen en önemli faktör o işlemler. Güvenemedim kendi gittiğim hastaneye. Burası kısmet oldu, bakalım nolucak.. Hayırlısı.. Sen de yaptır bence. Süreç iyice uzuyor yoksa. İnşallah güzel olur..

İnşallah canım.. ama dedim ya yok adet ağrısından bir farkı.. Günü gününe başladı yine ağrılar. İyi ki de başladı yoksa boşa umutlanacaktım. Yine de %1 ihtimal var :KK53: ama onu saymıyorum :KK45:
İnşallah senin olmuştur canım hayırlısıyla..

Adet zamanları çok acıkmaz mıydın? Ben adet zamanları da çok iştahlı oluyorum o yüzden anlamam :KK45:
İnşallah seninki bebiştendir :KK36:
yok öyle olmazdı hatta tatlı krizine bile girmem bakalım şunun şurası az kaldı hele karnımı bir görseniz sanki 3 aylık

Mo

S.a canım canını sıkma aynen bende senin gibi düşünüyorum bir senedir beklemekten her ay adet gelecekmi diye kendimi dinlemekten yoruldum.Eşimi ikna edemiyorum on milyarda az degil ama ne yapalım.son bu ayda deneyelim diyor.birde bendeki iltahap gecmedi acaba ondanmı diyorum. dr a ben söylüyorum o yapıyor bügün aradım bana .Gynocanestan ovul diye fitil verdi iyide antibiyotik kullanmadan tek ftil yeterli olurmu anlamış degilim.kızlar kullanan varmı yardımcı olursanız sevinirim.
Bence fitil en iyisi canım belki korunmadigin için uzun süreli hap vermemiş olabilir fitil daha kısa zamanda bittiği için ön milyar tüp bebek fiyati mi ben henüz hiç araştırmadım da ondan bilgim yok pek aşılama tüp bebek fiyatları ile ilgili

kızlar herseyi okuyamadım ama bahsetmiştim..agustos ayında gonal f ve ovitrelle ile 2 yumurtam olmuştu..ve biri tek yumurta ikizi biri ayrı toplamda üçüz hamile kalmıştım..sebebi tam teshis edilemesede ya enfeksiyon yada rahim ağzı yetmezliği dediler..4.aya 2 gun kala düşük olmuştu..neyse aradan 2 ay gecti..tabi cok acılar cektim..o kısımları açmak istemiyrm..asıl anlatmak istediğim..o ay ben 1 haftalığına tatile gitmiştim..rahattım yani genel olarak..daha önce bi tup bebek denememiz vardı ve negatif olmustu..o yuzden cok ümidim yoktu..içten içe galiba çocuğum olmayacak moduna girmiştim..çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki oldugunda ertesi sabah..kasıklarımda sanki bi savaş vardı..batmalar vs..ama hiç konduramıyodum..neyse biz o ay eşim sehir dışında olduğu için iki kere ilişki yasadık..ve bu iki ilişkiden üçüz oldu:) ALLAHın ol demesi yetiyo işte..neyse ben adetime 6 gun kala idrar testi yaptım tabiki negatifti..hatta üzüldüm gidip deli gibi kebap tatlı vs yedim..sonra adetime 4 gün kala bazı belirtiler vardı..batmalar devam ediyodu..gögüslerim acıyodu..biraz halsızlık vardı üzerimde..ama ben yok ya psikolojiktir filan diyodum..tam o sırada adetime 4 gun kala dayanamadım ve kan testi yaptım..sonuç 3 saat sonra cıkacaktı..o arada bi avm ye gittim gezdin..neyse sonucu aldıgımda soktaydım..adete 4 gun kala 101 beta hcg cıkmıştı..ağladım vs..sonrası malum..simdi doktorum klomenle başlattı adetin 5. gunu 5 gun kullanıcam..bugun kullanalı 3 gun oluyo..cumartesi doktora gidicem bakalım..yalnız çok bi akıntım yok..geçen sefer vardı..içimden bi ses gelişmiyor diyor..bakalım ne olacak..sizlere ümit olsun diye yazdım:)
Canım teşekkürler.. Tabi keşke seninle kalsalarmış ama kısmet böyleymiş.. Hayırlısı diyeceğiz. Allah korusun ileride daha geç bir dönemde daha kötü sorunlar da çıkabilirdi. Tabi acını dindirmez hiçbir şey ama.. Allah en iyisini biliyor.. İnşallah tekrar nasip eder bir an önce, sağlıkla canım :KK68:
Ya herkes unutunca oldu, tatile gittik oldu falan diyor. Bak sen de tatile gitmişsin. Tatile mi çıksak ne yapsak :confused:Yine de unutmak nasıl mümkün oluyor ki..? Adet günlerini yumurtlama günlerini takip ediyoruz. Ne kadar takip etmemeye çalışsam, bu ay bakmıcam desem biliyoruumm.. Tatile de gitsem bilicem, rahatlasam da bilicem.. Yani bu unutmanın rahatlamanın bir formülü olsa.. :(
Ama inşallah aşılama tutacak diye düşünüyorum. Çünkü afedersiniz ama yumurtlama günleri 'çocuk yapalım' moduna girince işte o zaman stres oluyor insan. Ne olacak, olacak mı acaba diye daha en baştan düşünmeye başlıyorsun falan.. Duyduğum kadarıyla stres kadınla bir hormon salgılıyormuş ve bu hormon da spermleri öldürebiliyormuş. Zaten stres başıyım :KK53: :KK45:Aşılama daha rahat, daha az stres yaratır gibime geliyor. İnşallah doğru geliyordur :confused:

S.a canım canını sıkma aynen bende senin gibi düşünüyorum bir senedir beklemekten her ay adet gelecekmi diye kendimi dinlemekten yoruldum.Eşimi ikna edemiyorum on milyarda az degil ama ne yapalım.son bu ayda deneyelim diyor.birde bendeki iltahap gecmedi acaba ondanmı diyorum. dr a ben söylüyorum o yapıyor bügün aradım bana .Gynocanestan ovul diye fitil verdi iyide antibiyotik kullanmadan tek ftil yeterli olurmu anlamış degilim.kızlar kullanan varmı yardımcı olursanız sevinirim.
Evet canım stres çok fena. Olmamasının da en önemli sebebi zaten.
Bazı hastanelerde aşılama bile 4000-5000 miş. Onu yapana kadar 7000-10000 arası tüp bebek yaparsın diyorlar. Ama ben o 4binlik hastaneye gidemem yani. Birden bire tüp bebek için de 7000 veremem maalesef. Daha uygun bir yerde önce aşılamayı denicem. İnşallah olur. Olmazsa sonrasını düşünücez artık..
Bundan 1 sene önce ilk kontrolüme gittiğimde bende de iltihap çıkmıştı ama çok hafif demişti doktor. 3 gün kullanmam gereken bir fitil verdi. Direk o bölgeye etki ettiği için antibiyotikten daha iyi oluyor fitiller canım. Daha hızlı bir çözüm. Hala bazen akıntım oluyor. Şüphelendim ben de geçen gittiğim doktora sordum. Yok, temiz dedi. Fitil yeterlidir ve ilaçtan daha etkilidir canım.

yok öyle olmazdı hatta tatlı krizine bile girmem bakalım şunun şurası az kaldı hele karnımı bir görseniz sanki 3 aylık
Ne kadar kalmıştıı :rolleyes: Hadi hayırlısı :KK68:

Bence fitil en iyisi canım belki korunmadigin için uzun süreli hap vermemiş olabilir fitil daha kısa zamanda bittiği için ön milyar tüp bebek fiyati mi ben henüz hiç araştırmadım da ondan bilgim yok pek aşılama tüp bebek fiyatları ile ilgili

Evet tüp bebek fiyatı 10 milyarı buluyor garantiside yok tutmaya biliyorda :( birde suan hamılemiyim degilmiyim belli degil fitil kullanmam dogrumu sizce?

Son 3 gün bakalı
Evet tüp bebek fiyatı 10 milyarı buluyor garantiside yok tutmaya biliyorda :KK43: birde suan hamılemiyim degilmiyim belli degil fitil kullanmam dogrumu sizce?

bazı fitillerin zararı yok ben de bi ara kullandm gebeliğe engel değil kullanabilirsn demişti doktrm gynoflordu adı..

Son 3 günüm adete 2 önce test yaptgmda tek çizgiydi malesef tekrar yapmadm böyle beklemek de değişk oluyr :)

Evet tüp bebek fiyatı 10 milyarı buluyor garantiside yok tutmaya biliyorda :KK43: birde suan hamılemiyim degilmiyim belli degil fitil kullanmam dogrumu sizce?
Onu bilmiyorum canım. Eczaneye ya da doktora sorman daha doğru olur.

Canım eger akıntın beyaz yani süt gibiyse yada koyu ise iltahap devam ediyordur.iltahap varkende hamilelik olmazmış bu ayın 7 sini bekleyecegim adet olursam önce tedavi olacagım. bence iltahap dan bebek olmuyor.sizlerde dikkatli olun Allaha emanet olun.:KK54::KK69:

Ben gecen sene ikizlere adetime 1 güün kala hamile kaldım dr ilişkiyi hemen bırakmayın demişti birde regle yakın zamanda deneyin kızlar...

çok umudm yok canım bakalım artık rabbim ol diyince olcak adet belirtim de yok daha

Bende bu ay ümitli degilim karnımdan sesler gelmeye baslayınca reglim yaklaşıyor diyorum Nasipden ötesi yok zaman doldugunda bebeklerimiz gelecek biiznillah...bizim sınavımızda böyle demekki Rabbi hakkımızda hayırlısını versin.morelini bozma Allaha güven yeter...:KK68:

Bende bu ay ümitli degilim karnımdan sesler gelmeye baslayınca reglim yaklaşıyor diyorum Nasipden ötesi yok zaman doldugunda bebeklerimiz gelecek biiznillah...bizim sınavımızda böyle demekki Rabbi hakkımızda hayırlısını versin.morelini bozma Allaha güven yeter...:KK68:
Evet canım.. Napalım bekliyoruz. Hayırlısı olsun..

Bişi sorcam ama bu iğneyi yaptırdıktan ortalama kaç gün sonra adet olmak gerekiyor ?

Benim polikistik overim var o yüzden düzensiz zaten.

Anladım canım benm genelde 32 günde bir olur iğneden sonra progesteron verdi doktor 12 gün boyunca iç diye o bittikten sonra 5 gün içinde adet olmazsan gel diyor benm 3.iğne vurulusum..ve hep aynı zamanlarda adet oldm yani iğne vuruldktan sonra 20 güne kadar adet olman lazm

Anladım canım benm genelde 32 günde bir olur iğneden sonra progesteron verdi doktor 12 gün boyunca iç diye o bittikten sonra 5 gün içinde adet olmazsan gel diyor benm 3.iğne vurulusum..ve hep aynı zamanlarda adet oldm yani iğne vuruldktan sonra 20 güne kadar adet olman lazm
Düzenli bir düzensizliğim var olmam gereken normali 32 günde bir benimde. Ama en son 22 kasımda adet gördüm. Geç yumurtuluyorum zaten.. İğnenin bu gün 11. günü adet olmazsan 1 şubatta test yap dedi doktorum bakalım kısmet. İnşallah en kısa zamanda Rabbim bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin. Derdimizin dermanı varda çokda aratmasın inşallah.

Back
X