Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canım, benim adetimden 10 gün önce karın ağrılarım hafif hafif başlıyor ama erken oluyor normalde bu süre, evet. Herkesin bünyesi farklı ama pek kimsenin öyle erken başlamıyor sanırım, o yüzden erken dedim. İnşallah bu ay erkenden başlamazsa, ben de hamile olduğumu anlayacağım :KK75::KK31: Hani sen farklı diyorsun ya. Tabi o farklı ağrıyı yaşamadım hiç. Kimisine iğne de ağrı yapıyor. Bana yapmamıştı. Kendini çok dinleyip umutlanma ama umutsuz da olma canım.. Hakkımızda hayırlısı:KK37:

:)

siz birde beni görseniz sofrayı bile annemle eşim hazırlıyor hele annem sen dur ben getirrim diyor canım benim umutlar boşa çıkmaz inşallah ne diyem sabır olmazsada rabbimin bir bildiği vardır kızlar üzülmeyelim

teyzemle konuştum şimdi, takarsan kafana olmaz dedi. Ama takmamak ne mümkün. olmuyo işte olmuyo kafaya takıyo insan

hiç yok daha 8 aylık evliyim geç evlendim az önce valla dayanamadım test yaptım çok hafif ikinci çizgi çıktı ama adetimi bekliycem şubat 2 adet günüm

ayyy inanmıyorum hadi inşaAllah :) iğneyi kaç aydır kullanıyosun? bende dayanamıycam bugün test yapıcam galiba...

siz birde beni görseniz sofrayı bile annemle eşim hazırlıyor hele annem sen dur ben getirrim diyor canım benim umutlar boşa çıkmaz inşallah ne diyem sabır olmazsada rabbimin bir bildiği vardır kızlar üzülmeyelim
Evet canım haklısın.. Hayırlısı olsun hepimiz için :KK37:

teyzemle konuştum şimdi, takarsan kafana olmaz dedi. Ama takmamak ne mümkün. olmuyo işte olmuyo kafaya takıyo insan
Doktorum da öyle diyor, herkes öyle diyor.. bu stres denen şey direkt olarak doğum kontrol yöntemi :KK48: Ben artık daha az takıyorum, ama ne kadar işe yarar bilmem. Takmıyorum diyemem ama daha az :KK45:

hiç yok daha 8 aylık evliyim geç evlendim az önce valla dayanamadım test yaptım çok hafif ikinci çizgi çıktı ama adetimi bekliycem şubat 2 adet günüm

Ay canıımmmm :KK68::KK68: İnşallah vardır yaaa!! İğne oldun di mi? Kaçıncı gün bugün?

ayyy inanmıyorum hadi inşaAllah :) iğneyi kaç aydır kullanıyosun? bende dayanamıycam bugün test yapıcam galiba...
iğneyi olalı 9 gün ama birkaç gün önce yazmıştım kahverengi akıntı oldu diye ama hep kasıklarım batıyordu bugün dışarı çıktık annemlerle 3 tane test aldım yapmıycaktım ama iğne etkiside olsa göreyim bari çift çizgiyi diye dayanamadım az önce yaptım

iğneyi olalı 9 gün ama birkaç gün önce yazmıştım kahverengi akıntı oldu diye ama hep kasıklarım batıyordu bugün dışarı çıktık annemlerle 3 tane test aldım yapmıycaktım ama iğne etkiside olsa göreyim bari çift çizgiyi diye dayanamadım az önce yaptım
İğnenin etkisi olabilir o zaman :KK14: ama akıntın olmuş yaa.. Yerleşmedir inşallah o. Hadi hayırlısı canım.. Sabredelim biraz daha bakalım ;)

cennetkokusu seninle aynıyız galiba benimde adetime 5 gün var sen test yaptınmı hiç yapmadıysan bir yap bakalım

daha ilk ay kullandım gonal f diye 1 hafta kullandım sonrada ovitrella iğne yaptım o kadar ağrı yaptıkı yattım o gün sonra kasıklarım batmaya başladı iğe etkisi dedim ama hiç geçmedi akıntım başladı ama çok değil sonra kahverengi oldu bir gün sürdü ama kasılarımiş falan yaparsam daha çok ağrıyor doktorum çok iyi seviyorum onu bayan ve çok kibar

Merhaba kızlar bendede pcos var :KK43:
1.5 yıldır evliyiz ve 1 senedir korunmuyoruz . Her ay bir umut akabinde bir hayal kırıklığı...
Gittiğim bir iki doktor herkezin çoçuğu olmayabilir dediler. İkinci gittiğim direk aşılaama dedi bana. Ve 21 yaşındayım.
En son gitttiğim doktor ise her şey yolunda giderse bu ay hamile kalabilirsin 22 mm yumurtan dedi.. O kadar mutlu oldum ki anlatamam sanki yeniden doğdum o an mutluluktan.
Glifor ve ovitrelle iğne werdi. Ama eşim şehir dışında değince koca yoksa bebekde yok dedi bana.
Denemek istiyorum iğneyi olmak için diye ısrar edince dayanamadı yazdı iğneyi bak bakalım dene şansını dedi.
iğneyi vuruldum 4 gün geçikmeli. İlk ilişki 16. saatte ikincisi 28. saatte gerçekleşti.
Üzerinden 8 gün geçti iğnenin ve adet olmadım sürekli aklımda bu konu var acaba mı acaba mı ?
Doktorum adet olmazsan 10 gün sağlık ocağına gidip kan testi yaptır dedi.
Şu an göğüs uçlarımda hassasiyet var özellikle sol tarafımda ve ara ara kasık ağrım oluyor.
Bilmiyorum ne çıkacak adet olacakmıyım gebe miyim ?
Çok üzülüyorum bu duruma ne olacak çok meraktayım..

Var mı benim gibi aranzda bu tarz tedavidn geçip gebe kalabilen. ? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar sadece biraz morale ihtiyacım var.

Merhaba kızlar bendede pcos var :KK43:
1.5 yıldır evliyiz ve 1 senedir korunmuyoruz . Her ay bir umut akabinde bir hayal kırıklığı...
Gittiğim bir iki doktor herkezin çoçuğu olmayabilir dediler. İkinci gittiğim direk aşılaama dedi bana. Ve 21 yaşındayım.
En son gitttiğim doktor ise her şey yolunda giderse bu ay hamile kalabilirsin 22 mm yumurtan dedi.. O kadar mutlu oldum ki anlatamam sanki yeniden doğdum o an mutluluktan.
Glifor ve ovitrelle iğne werdi. Ama eşim şehir dışında değince koca yoksa bebekde yok dedi bana.
Denemek istiyorum iğneyi olmak için diye ısrar edince dayanamadı yazdı iğneyi bak bakalım dene şansını dedi.
iğneyi vuruldum 4 gün geçikmeli. İlk ilişki 16. saatte ikincisi 28. saatte gerçekleşti.
Üzerinden 8 gün geçti iğnenin ve adet olmadım sürekli aklımda bu konu var acaba mı acaba mı ?
Doktorum adet olmazsan 10 gün sağlık ocağına gidip kan testi yaptır dedi.
Şu an göğüs uçlarımda hassasiyet var özellikle sol tarafımda ve ara ara kasık ağrım oluyor.
Bilmiyorum ne çıkacak adet olacakmıyım gebe miyim ?
Çok üzülüyorum bu duruma ne olacak çok meraktayım..

Var mı benim gibi aranzda bu tarz tedavidn geçip gebe kalabilen. ? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar sadece biraz morale ihtiyacım var.
Canım yaşın daha çok küçük.. Umutsuz olacak bir sebep yok kii.. Doktorlar ne kadar kötü konuşmuşlar öyle.. Pco olan çok kişi var ve tedavisi de var. Sonrasında hamile kalıyorlar. Seninki tedavi edilmedi mi?
İğneni doktorun dediği günden 4 gün sonra mı vuruldun? Biraz geç olmuş ama.. ondan önce ilişki olmamış mıydı? Çünkü yumurtan çatlamışsa iğneyi vurulmanın bir anlamı yok. Ama belki geç yumurtlamışsındır. Her şey mümkün.. İnşallah hayırlısıyla hamilesindir.. Asla olumsuz düşünme.. Ne çareler var yaa! Ne demekmiş olmaz bu gencecik yaşında.. Hem ayrıca aşılamadan da korkma. Bizim de bu ay olmazsa aşılama denicez. Olmazsa tüp bebek.. Olana kadar, yaşımız elverene kadar devam.. ki ben 32'yim. Ohooo!! Senin daha yılların var önünde. Yaş problemin yok.. Dene deneyebildiğin kadar :KK55: Hayırlısıyla olacak inşallah :KK68: Lütfen bu kadar kafana takmamaya çalış.. en kötü etken o.

Canım yaşın daha çok küçük.. Umutsuz olacak bir sebep yok kii.. Doktorlar ne kadar kötü konuşmuşlar öyle.. Pco olan çok kişi var ve tedavisi de var. Sonrasında hamile kalıyorlar. Seninki tedavi edilmedi mi?
İğneni doktorun dediği günden 4 gün sonra mı vuruldun? Biraz geç olmuş ama.. ondan önce ilişki olmamış mıydı? Çünkü yumurtan çatlamışsa iğneyi vurulmanın bir anlamı yok. Ama belki geç yumurtlamışsındır. Her şey mümkün.. İnşallah hayırlısıyla hamilesindir.. Asla olumsuz düşünme.. Ne çareler var yaa! Ne demekmiş olmaz bu gencecik yaşında.. Hem ayrıca aşılamadan da korkma. Bizim de bu ay olmazsa aşılama denicez. Olmazsa tüp bebek.. Olana kadar, yaşımız elverene kadar devam.. ki ben 32'yim. Ohooo!! Senin daha yılların var önünde. Yaş problemin yok.. Dene deneyebildiğin kadar :KK55: Hayırlısıyla olacak inşallah :KK68: Lütfen bu kadar kafana takmamaya çalış.. en kötü etken o.
Çok teşekkür ederim. Zaten ikinci gittiğim doktor hani senin bebeğin olamayabilirde dedi o an oracıkda dünya başıma yıkıldı. Kaç gün ağladım belli değil. Şu an tedavi görüyorum yani şu anlık doktorum glifor verdi. Evet iğnemi doktorun dediğinden 2 gün sonra vuruldum yanlış yazmışım. Öncesinde ilişki yok maalesef eşim şehir dışındaydı :(. Zaten oda ayrı bir konu :( Sizin içinde inşallah hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza almak nasip olsun bir an önce. Rabbim isteyen herkeze nasip etsin. Ama kendimi bu konudan alıkoyamıyorum ne yazık ki.... :KK43::cry:

Çok teşekkür ederim. Zaten ikinci gittiğim doktor hani senin bebeğin olamayabilirde dedi o an oracıkda dünya başıma yıkıldı. Kaç gün ağladım belli değil. Şu an tedavi görüyorum yani şu anlık doktorum glifor verdi. Evet iğnemi doktorun dediğinden 2 gün sonra vuruldum yanlış yazmışım. Öncesinde ilişki yok maalesef eşim şehir dışındaydı :KK43:. Zaten oda ayrı bir konu :KK43: Sizin içinde inşallah hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza almak nasip olsun bir an önce. Rabbim isteyen herkeze nasip etsin. Ama kendimi bu konudan alıkoyamıyorum ne yazık ki.... :KK43::cry:
Amin canım.. Sağlıkla olsun da inşallah..

geçen ay düşüğüm oldu bu ay korunmadık ama yine olmadı adet oldum biran evvel hamile kalmak istiyorum allahın izni ile bidahaki aya 2.tedavime başlanacak inşallah bu sefer yaşar bebeğim çok umutluyum umudumuz bitmesin kızlar sonuna kadar devam inş :)

geçen ay düşüğüm oldu bu ay korunmadık ama yine olmadı adet oldum biran evvel hamile kalmak istiyorum allahın izni ile bidahaki aya 2.tedavime başlanacak inşallah bu sefer yaşar bebeğim çok umutluyum umudumuz bitmesin kızlar sonuna kadar devam inş :)[/QUOminikleri bizde alacağız kucağımıza inşallah

Evet canım iğneden bir gün önce 2 tanesi 19mm diğerleri 16 mmden büyüktü şehir dışına gidecegm için iğne vuruldgm günü bilmiyorum bi de idrar testi yaptm ya ikinci çizgi tarafi lekelenms yine ümitlenmek istemiyorum ama silik bir görüntü var ama net çizgi seklinde degil yükledim fotosunu ama dedgn gibi çizgi degil öyle gölge gibi olms test bozulmstr belkide adetime 5 gün var artık günüm gelene kadar beklicem
Canim büyük ihtimalle hamile olabilirsin bu ay bir arkadaşımın da böyle oldu test bozuk sandık ama hamileymis gerçekten inşallah senin de öyle olur yarın sabah tekrar yap istersen güzel haberlerini bekliyoruz

Canim büyük ihtimalle hamile olabilirsin bu ay bir arkadaşımın da böyle oldu test bozuk sandık ama hamileymis gerçekten inşallah senin de öyle olur yarın sabah tekrar yap istersen güzel haberlerini bekliyoruz

Ayy canım keşke öyle olsa var ya düşünemiyorum bile :)) umutlanmak istemiyorm pek günüm glesn olmazsa tekrar ederim diodm

Back
X