Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben rahim filmi de cekindim . Iltihap falan olsa onda da görülür diye düşündüm. Dr a bu akinti mi söylemeyi hep unutuyorum. 4 güne gelir adetim gittiğimde sorucam Yeşilimsi akinti yi.
valla bende anlamadım aslında ağrım var ve rahmimde sanki doluluk var az önce yine kahva leke geldi
11.gün idrarda çıkarmı?
Ben anlamadim folik asit kullanmasinmi?Canım bence sen hamilesin agır felan kaldırma dikkat et kendine ha bu arada sakın folik asit kullanma yemene dikkat et bol baklagillerden ye rabbim yardımcın olsun...
Ben anlamadim folik asit kullanmasinmi?
Ben asilama olucam da ondan sordum doktor bana folik asit kullanEvet kullak nohut fasülye yesil mercimek et yesin bunlar dogal ilaca gerek yok heryerimiz ilaç oldu...
Ben asilama olcam ondan sordum doktorum bana folik asit kullan dediEvet kullanmasın nohut fasülye yesil mercimek et yesin bunlar dogal ilaca gerek yok heryerimiz ilaç oldu...
Yok ne yazıkki bilgim ama bu ay hamile kalamazsam doktoruna kontrole gittiğimde sorucam ikibin yorum boşa yapılmamıştır diye düşünüyorum canım pişman oldum keşke önce haberim olsaydiMERHABA SEVİL,
YAZMIS OLDUGUN PRESEED JELİNİ ARASYIRMA YAPTIM VE BİR COK KİŞİNİN BU SEKİLDE GEBE KALDIKLARINI OKUDUM. YALNIZ BİRSEYİ MERAK ETTIM BU JELİ KLOMEN+CATLATMA İGNESİ TEDAVİSİNİ GORURKEN KULLANABİLİYORMUYUZ BU KONU HAKKINDA BİLGİN VARMI ACABA CANIM .. ?
Ayni durumu bu ay bende yasiyorumBU ARADA BU AY İKİNCİ DENEMEM VE TEDİRGİNİM BENDE ACIKCASI. AYIN 25 INDE IGNEMI OLDUM VE İKİ GUN SNRA DR A GİTTIGIMDE CATLAMIS OLDUGUNU SOYLEDI. YALNIZ PROLAKTIN DEGERİM YUKSEK OLDUGU İCİN KAN TAHLİLİ YAPTIRACAGIM GUNE KADAR DOSTINEX KULLANMAYA DEVAM ET SONRA BIRAK DEDI. CUNKU DOSTINEX GEBEYKEN KULLANILMIYRMS.HERKES SAG YADA SOL KASIKTA BATMA VAR DEMIS AMA BENIM İKİ YANIMDADA BATMALAR VAR AMA OYLE COKK FAZLA DEGIL..YANI RAHATSIZ EDICI BOYUTTA DEGIL BU NORMALMI ACABA.. BU BATMALAR KONUSUNDA BİLGİSI OLAN VARSA PAYLASABİLİRMI ..?
Ben asilama olucam da ondan sordum doktor bana folik asit kullan
Ben asilama olcam ondan sordum doktorum bana folik asit kullan dedi
Bende bilemedim doktoruna şubat ayında sorucamya canım ben okudumda acaba yorumlar gerçek kişiler tarafından mı yazılmış ondan emin olamadım bu sitelere üye olup mesaj atan pazarlamacılar mı acaba diye düşündüm
Neden folik asit kullanma dedin canım bi zararı yokkiCanım bence sen hamilesin agır felan kaldırma dikkat et kendine ha bu arada sakın folik asit kullanma yemene dikkat et bol baklagillerden ye rabbim yardımcın olsun...
Kızlar ben de preseed jel kullandığım ikinci ay hamile kaldım ama malesef sonra düşük yaptım. Jelle ne kadar ilgilidir bilmiyorum, şimdi yine aldım bakalım.Yok ne yazıkki bilgim ama bu ay hamile kalamazsam doktoruna kontrole gittiğimde sorucam ikibin yorum boşa yapılmamıştır diye düşünüyorum canım pişman oldum keşke önce haberim olsaydi
Bugün leke gelmeye başladı. Galiba adet olucam yakında. Zaten sabah testte de cikmamis ti. Hayırlısı bakalım bu ay Son klomen tedavim olucak 6 oluyo cunkuCanım yumuşlarının boyutları çok iyi 2 tane olmasıda avantaj ikiz bile olabilir:) 11.gün iğne 16 günde iğne sonrası 27. gündesin pazartesi kan tahlili yap canım sonucu kesin öğrenirsin güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Bende flim cekindim o cıkmaz canım ilaclı su o kanallar acıkmı diye bakıyorlar alakası yok flimle bence dr söyle ve yeşil olmasıda iyi degil mutlaka tedavi gör derim.ben bu ay ilac kullandım bu ay olmaz sanırım yine Allah bilir. Hayırlısı olsun...
Neden folik asit kullanma dedin canım bi zararı yokki
adet gibi değil dün öğlen peçeteye kahverengi leke oldu sonra akşam oldu yine 1..2 damla birde bu akşam oldu sadece başka olmuyor sanki adet olcam gibi ağrım var birde sanki rahmim dolu heran boşalcak gibiCanım adet kanaması gibi değil ise bence hemen bir acile
canım sen daha iyi bilirsin adet kanaması gibi değil ise bence bir acile git ALLAH korusun düşük riski olabilir
Anladım canım allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin herşeyden önce çok geçmiş olsunBen 1 yıl önce ikiz gebelik yaşadım folikasit kullandım 10 haftalıkken kalp atışı yok dediler kürtaj oldum ben kuaförüm kac tane hamile müşterim varsa 100de 85 i düşük yaptı ve bunlar folik asit kullananlar benim önceki hamileligimde folikasit kullanmadım gayet saglıklı cocuklarım oldu. İlkkez ikizlerimde kullanmıştım sonuc dünyaya gelmediler.şimdiki dr kullanma dedi dogal beslen dedi neden ilac iç diyorlar neden dogal beslen demiyorlar ben hakkımı helal etmiyorum birgün hesabını verecekler... Canım yokmu fasülyen nohutun yeşil mercimegin bulgurun yap onlardan ye sadece saglıgınız için diyorum ha birde günde 1 tane soda için yeterli bunlar... ha yemek yada ilac kullanmak sizlerin tercihi düşük yapanlara sorun folikasit içmişlermi kesin içmişlerdir.Seçim sizin.....