Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kızlar merhaba :)

Çatlatma iğnesi oldum Yarın bu gün test yapmaya korkarken 13. gün yani bu gün böyle pembe renkli yoğun olmayan bişey geldi.. Anlayamadım ne olduğunu buradan okuduğum kadarıyla yerleşme kanaması deniliyormuş. Bu akıntı tarzı bişey çok mu sürecek yoksa test yapsam mı acaba ?

Kızlar ben de preseed jel kullandığım ikinci ay hamile kaldım ama malesef sonra düşük yaptım. Jelle ne kadar ilgilidir bilmiyorum, şimdi yine aldım bakalım.
Canım gerçekten mantıklı geldi bana bilsem kesin alirdim bu ay hamile kalmayı çok istiyorum olmazsa mayısa kadar dinlenicem Yoruldum 4aydir

Canım bence sen hamilesin agır felan kaldırma dikkat et kendine ha bu arada sakın folik asit kullanma yemene dikkat et bol baklagillerden ye rabbim yardımcın olsun...
aslında iğneden beri hiç ağır kaldırmadım yemek tabaklarını bile eşim getirdi götürdü dün evde ekmek kalmamış markete gittim tabiki gidince elim boş gelmedim eve geldim ağrı oldu bi baktım bir silmelik kahve pütürlü leke oldu tabiki bana bayağı kızdılar bu arada 40 girmek üzereyim hiç çocuğum yok

Çatlatma iğnesi oldum Yarın bu gün test yapmaya korkarken 13. gün yani bu gün böyle pembe renkli yoğun olmayan bişey geldi.. Anlayamadım ne olduğunu buradan okuduğum kadarıyla yerleşme kanaması deniliyormuş. Bu akıntı tarzı bişey çok mu sürecek yoksa test yapsam mı acaba ?

14. gun yerlesme kanamasi olurmus arkadasin insallah oyledir biraz bekle yap testini bize de hayirli haberker ver insallah

aslında iğneden beri hiç ağır kaldırmadım yemek tabaklarını bile eşim getirdi götürdü dün evde ekmek kalmamış markete gittim tabiki gidince elim boş gelmedim eve geldim ağrı oldu bi baktım bir silmelik kahve pütürlü leke oldu tabiki bana bayağı kızdılar bu arada 40 girmek üzereyim hiç çocuğum yok

Aynı yastayız canım inşaallah bu ay hamılsindir Rabbim gönlüne göre versin dikkat et kendine bir süre dinlen komsumda senin gibi oldu şuan ikibuçuk aylık hamile...fazla yürümemeye dikkat et canım.:nazar::anneadayı::KK15:

14. gun yerlesme kanamasi olurmus arkadasin insallah oyledir biraz bekle yap testini bize de hayirli haberker ver insallah
Ay çok sağol canım yaaaa. İnşallah bakalım bu akıntı gibi şey kısa sürerse test yapıcam zaten. Bakalım hayırlısı hepimiz için.

Canım bir kac gün bekle leke geldiyse hemen cıkmaz.:nazar:

Ay çok sağol canım yaaaa. İnşallah bakalım bu akıntı gibi şey kısa sürerse test yapıcam zaten. Bakalım hayırlısı hepimiz için.

Amiin canim hayirlisi tabi herseyin ama sen bekle bikac gun.insallah leke devam etmez de hamile haberi aliriz semddn

Canım gerçekten mantıklı geldi bana bilsem kesin alirdim bu ay hamile kalmayı çok istiyorum olmazsa mayısa kadar dinlenicem Yoruldum 4aydir
Ben de yoruldum valla düşükten sonra 3 ay normal, 3 ay da klomenle denedim bu 3. Ayım işte.. Beklicez bakalım nasip..

Ben de yoruldum valla düşükten sonra 3 ay normal, 3 ay da klomenle denedim bu 3. Ayım işte.. Beklicez bakalım nasip..
İyi sabretmissin canım ilk kızim 4.ayd oldu igneyle bundada ayni sıkıntı nedense doğal hamile kalamiyorum illa doktorun kapısını calicam millet hemen nasıl hamile kalıyor anlamiyorum

Adetinin kacinci gunuydu canim benim 16. Gundu 00.00 itibarı ile 23. Gunum bugun 5 gun sonra adet günüm sen hic test yaptınmı pozitif cıkiyor yalanda olsa cift ciGi gormek güzel :)

18.inci günü vuruldum adetimin canım. hatta ikinci çatlatma iğnesini vuruldum. ilk vurulduğumda çatlamamışlar :( gögüslerim çok şiş kasıklarımda batma var? sendede böyle belirtiler varmı?

Beklenen gün geldi adet oluyorm zaten testte negatif gördükten sonra umudum yoktu..leke geldi her zamanki adet öncesi.bir dahaki aya inşallah ne diyeyim Rabbim dualarımızı kabul etsin

Back
X