Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Yarın ovitrelledn sonra ki 17. Günüm.adet im gecene kadar beklicektm ama dayanamıcm cok merak ediyorum.sabah idrar testi yapcm.cıkar mı acaba kızlar ?.ins.olumludur

İnşallah olumludur tabikide tatlım güzel düşün güzel olsun.. Benimde 10.günüm bugün dün idrarda negatifti , bugün silik çizgi var gibi bilemiyorum ki ... Hayırlısıyla isteyen herkese versin rabbim..

Yarın ovitrelledn sonra ki 17. Günüm.adet im gecene kadar beklicektm ama dayanamıcm cok merak ediyorum.sabah idrar testi yapcm.cıkar mı acaba kızlar ?.ins.olumludur
Çıkabilir canım ama kan vererek kesin sonuç alabirsin idrar yanıltabilir inşallah vardir

Öyle oluyor zaten ben kendim sağlık personeliyim 8. Gün 28 çıktı 9. Gun 9 10.gün 5 sonrada negatif çıktı denedim yani
Benimde 9. Gun 11.10 10. Gun 6 cikti sonradan yukselme ihtimali yoktur dimi ihtimal yok ise 8.9 gun baktirip deger dusuyorsa sonucu ogrenebiliriz anlamina gelmiyormu ?

Benimde 9. Gun 11.10 10. Gun 6 cikti sonradan yukselme ihtimali yoktur dimi ihtimal yok ise 8.9 gun baktirip deger dusuyorsa sonucu ogrenebiliriz anlamina gelmiyormu ?
Bu
Uyudunuzmu kızlar sorumu cvplayacak kimsecikler yokmu ;)

Kesin bi fikrim yok tatlim once sifirlanip hamile isen yukselmeye mi basliyor yok hic dusmeden hep yukseliyormu ? Kesin bilen varmi??

Back
X