Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende anlayamadım saglikciyim diyen arkadasimiz belki soruma cvp verebilir,erken test yapip degeri azaldiktan sonra hamile kalan yok ise demekki 9.gun 10 olan deger 10. Gun 5 e dusuyorsa sonuc erken ogrenilebiliyor...döllenmeden 7 gun sonra kanda belirtiler baslar diyenler var eger oyle ise deger artabilir bir turlu kafam almadiInsallah bu ay aramızdan hamile arkadaşlar olur hepimize moral olur..
Canım ben önce tövbeden geldim dua edip istihareye yattım, eşim de yaptı. Sana da tavsiye ederim :)Ben bi kere görmüştüm ama bi kac ay oluyor hala unutmuyorum cok guzeldi ama bazende kabua görüyorum bu konuda .. Ruyalarin hayra ciksin inşallah. .nilaytuba
Ne gördün ruyanda? Ozel degilse tabiCanım ben önce tövbeden geldim dua edip istihareye yattım, eşim de yaptı. Sana da tavsiye ederim :)
Canım onu tam bilmiyorum ama benim arkadaşı 10 günü geçince baktirdi ilk 8.9 çıkmıştı değeri oradan yükseldi simdi hamileBenimde 9. Gun 11.10 10. Gun 6 cikti sonradan yukselme ihtimali yoktur dimi ihtimal yok ise 8.9 gun baktirip deger dusuyorsa sonucu ogrenebiliriz anlamina gelmiyormu ?
yükselio cnm sonradan eger hamıle ısen 10.günden sonraBenimde 9. Gun 11.10 10. Gun 6 cikti sonradan yukselme ihtimali yoktur dimi ihtimal yok ise 8.9 gun baktirip deger dusuyorsa sonucu ogrenebiliriz anlamina gelmiyormu ?
bak benım bı oncekı aşılamamdaki sonuc:yükselio cnm sonradan eger hamıle ısen 10.günden sonra
Peki 5.6 dan yükseldi mibak benım bı oncekı aşılamamdaki sonuc:
aşılamanın 7.günü beta hcg degeri 7,1
aşılamanın 8,günü beta hcg değeri 4,8
aşılamanın 10.günü beta hcg değeri 1,06
aşılamanın 12.günü 5.60
yaptınmı canım test çıkar büyük ihtimalleYarın ovitrelledn sonra ki 17. Günüm.adet im gecene kadar beklicektm ama dayanamıcm cok merak ediyorum.sabah idrar testi yapcm.cıkar mı acaba kızlar ?.ins.olumludur
Daha erkenmiş sanki canım. Yap ama negatif çıkarsa kesin değildirBu arada adetime 3 gün var
İnşallah vardır yaİnşallah olumludur tabikide tatlım güzel düşün güzel olsun.. Benimde 10.günüm bugün dün idrarda negatifti , bugün silik çizgi var gibi bilemiyorum ki ... Hayırlısıyla isteyen herkese versin rabbim..
Amin canım amiiinnİnşallah dely bizleride güzel dualarına ortak ettiğin için allah razı olsun bunun hürmetine seni sevindirsin..
Canım, bebeğin rahme yerleşmesi 7-10 gün sürüyor zaten sanırım. Yani bebiş varsa kanda değer ancak 10. günden sonra artmaya başlıyor. Dolayısıyla mesela 7. gün baktırıp, iğnenin etkisiyle yüksek görüp, 10. gün baktırdığında düşük görebilirsin; ama mesela 12. günde yine artmış olabilir. Yani aslında bu kafa karışıklıkları yerine beklemek en iyisi.Canım bende anlayamadım saglikciyim diyen arkadasimiz belki soruma cvp verebilir,erken test yapip degeri azaldiktan sonra hamile kalan yok ise demekki 9.gun 10 olan deger 10. Gun 5 e dusuyorsa sonuc erken ogrenilebiliyor...döllenmeden 7 gun sonra kanda belirtiler baslar diyenler var eger oyle ise deger artabilir bir turlu kafam almadi![]()
cok sagol deniz en azından bir fikrimiz oldu sayende..bak benım bı oncekı aşılamamdaki sonuc:
aşılamanın 12.günü 5.60
Haklisin sabretmek zor olsada :)Merhaba.. Günaydın herkese
Daha erkenmiş sanki canım. Yap ama negatif çıkarsa kesin değildir
İnşallah vardır yaHadi hayırlısı canım. Müjdeli haber gelsiinn
Amin canım amiiinnHepimiz sevinelim inşallah
Canım, bebeğin rahme yerleşmesi 7-10 gün sürüyor zaten sanırım. Yani bebiş varsa kanda değer ancak 10. günden sonra artmaya başlıyor. Dolayısıyla mesela 7. gün baktırıp, iğnenin etkisiyle yüksek görüp, 10. gün baktırdığında düşük görebilirsin; ama mesela 12. günde yine artmış olabilir. Yani aslında bu kafa karışıklıkları yerine beklemek en iyisi.
Canım ama adetine daha var. Böyle erken yapıyorsunuz, belki de boşuna üzülüyorsunuz negatifi görünce. Belki de adet günü pozitif çıkacak. Önceden önceden yapıp, kaç gün yıpratıyorsunuz kendinizi belki de boşuna. Sadece senin için demiyorum yani, erken yapan herkes için diyorum. Hiç yapmayınca da şüphe oluyor, erken yapınca da. Bence boşuna yıpratma kendini şimdiden. Eğer çok çok emin olmak niyetindeysen kanda baktır, ama bugün değil. Yarın baktır. Yarın çıkar canım kanda. Hayırlısı..Benim 11. gün dayanamadım bir idrar testi daha yaptım az önce yine negatif![]()
Çok sağol canım , insana bir omuz oluyor burası...Canım ama adetine daha var. Böyle erken yapıyorsunuz, belki de boşuna üzülüyorsunuz negatifi görünce. Belki de adet günü pozitif çıkacak. Önceden önceden yapıp, kaç gün yıpratıyorsunuz kendinizi belki de boşuna. Sadece senin için demiyorum yani, erken yapan herkes için diyorum. Hiç yapmayınca da şüphe oluyor, erken yapınca da. Bence boşuna yıpratma kendini şimdiden. Eğer çok çok emin olmak niyetindeysen kanda baktır, ama bugün değil. Yarın baktır. Yarın çıkar canım kanda. Hayırlısı..
Cvp icin cok cok tesekkür ederim ben tamamen umudu kesmistim hala bir umud varmisbak benım bı oncekı aşılamamdaki sonuc:
aşılamanın 12.günü 5.60
Canım benim hatırlısı olsun üzülme diger ay olur insallah ignenin kacinci gunuydu bugünallahıma şükürler olsun sonunda tam olarak adet oldum hiç bu kadar sevinmemiştim
Hayırlısı canım.. Aman başka sorun çıkmasın da, insan adet olduğuna da seviniyor kimi zaman.. Hamile olmamak ama adet de olmamak daha fena..allahıma şükürler olsun sonunda tam olarak adet oldum hiç bu kadar sevinmemiştim