Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ben bi kere görmüştüm ama bi kac ay oluyor hala unutmuyorum cok guzeldi ama bazende kabua görüyorum bu konuda .. Ruyalarin hayra ciksin inşallah. .nilaytuba

Insallah bu ay aramızdan hamile arkadaşlar olur hepimize moral olur..
Canım bende anlayamadım saglikciyim diyen arkadasimiz belki soruma cvp verebilir,erken test yapip degeri azaldiktan sonra hamile kalan yok ise demekki 9.gun 10 olan deger 10. Gun 5 e dusuyorsa sonuc erken ogrenilebiliyor...döllenmeden 7 gun sonra kanda belirtiler baslar diyenler var eger oyle ise deger artabilir bir turlu kafam almadi ;)

Ben bi kere görmüştüm ama bi kac ay oluyor hala unutmuyorum cok guzeldi ama bazende kabua görüyorum bu konuda .. Ruyalarin hayra ciksin inşallah. .nilaytuba
Canım ben önce tövbeden geldim dua edip istihareye yattım, eşim de yaptı. Sana da tavsiye ederim :)

Benimde 9. Gun 11.10 10. Gun 6 cikti sonradan yukselme ihtimali yoktur dimi ihtimal yok ise 8.9 gun baktirip deger dusuyorsa sonucu ogrenebiliriz anlamina gelmiyormu ?
Canım onu tam bilmiyorum ama benim arkadaşı 10 günü geçince baktirdi ilk 8.9 çıkmıştı değeri oradan yükseldi simdi hamile

yükselio cnm sonradan eger hamıle ısen 10.günden sonra
bak benım bı oncekı aşılamamdaki sonuc:
aşılamanın 7.günü beta hcg degeri 7,1
aşılamanın 8,günü beta hcg değeri 4,8
aşılamanın 10.günü beta hcg değeri 1,06
aşılamanın 12.günü 5.60

Merhaba.. Günaydın herkese:KK3:

Bu arada adetime 3 gün var
Daha erkenmiş sanki canım. Yap ama negatif çıkarsa kesin değildir :KK39:

İnşallah olumludur tabikide tatlım güzel düşün güzel olsun.. Benimde 10.günüm bugün dün idrarda negatifti , bugün silik çizgi var gibi bilemiyorum ki ... Hayırlısıyla isteyen herkese versin rabbim..
İnşallah vardır ya :KK37:Hadi hayırlısı canım. Müjdeli haber gelsiinn :KK73:

İnşallah dely bizleride güzel dualarına ortak ettiğin için allah razı olsun bunun hürmetine seni sevindirsin..
Amin canım amiiinn :KK68: Hepimiz sevinelim inşallah

Canım bende anlayamadım saglikciyim diyen arkadasimiz belki soruma cvp verebilir,erken test yapip degeri azaldiktan sonra hamile kalan yok ise demekki 9.gun 10 olan deger 10. Gun 5 e dusuyorsa sonuc erken ogrenilebiliyor...döllenmeden 7 gun sonra kanda belirtiler baslar diyenler var eger oyle ise deger artabilir bir turlu kafam almadi :KK66:
Canım, bebeğin rahme yerleşmesi 7-10 gün sürüyor zaten sanırım. Yani bebiş varsa kanda değer ancak 10. günden sonra artmaya başlıyor. Dolayısıyla mesela 7. gün baktırıp, iğnenin etkisiyle yüksek görüp, 10. gün baktırdığında düşük görebilirsin; ama mesela 12. günde yine artmış olabilir. Yani aslında bu kafa karışıklıkları yerine beklemek en iyisi.

Merhaba.. Günaydın herkese:KK3:

Daha erkenmiş sanki canım. Yap ama negatif çıkarsa kesin değildir :KK39:

İnşallah vardır ya :KK37:Hadi hayırlısı canım. Müjdeli haber gelsiinn :KK73:

Amin canım amiiinn :KK68: Hepimiz sevinelim inşallah

Canım, bebeğin rahme yerleşmesi 7-10 gün sürüyor zaten sanırım. Yani bebiş varsa kanda değer ancak 10. günden sonra artmaya başlıyor. Dolayısıyla mesela 7. gün baktırıp, iğnenin etkisiyle yüksek görüp, 10. gün baktırdığında düşük görebilirsin; ama mesela 12. günde yine artmış olabilir. Yani aslında bu kafa karışıklıkları yerine beklemek en iyisi.
Haklisin sabretmek zor olsada :)

Benim 11. gün dayanamadım bir idrar testi daha yaptım az önce yine negatif :(

Benim 11. gün dayanamadım bir idrar testi daha yaptım az önce yine negatif :KK43:
Canım ama adetine daha var. Böyle erken yapıyorsunuz, belki de boşuna üzülüyorsunuz negatifi görünce. Belki de adet günü pozitif çıkacak. Önceden önceden yapıp, kaç gün yıpratıyorsunuz kendinizi belki de boşuna. Sadece senin için demiyorum yani, erken yapan herkes için diyorum. Hiç yapmayınca da şüphe oluyor, erken yapınca da. Bence boşuna yıpratma kendini şimdiden. Eğer çok çok emin olmak niyetindeysen kanda baktır, ama bugün değil. Yarın baktır. Yarın çıkar canım kanda. Hayırlısı..

Canım ama adetine daha var. Böyle erken yapıyorsunuz, belki de boşuna üzülüyorsunuz negatifi görünce. Belki de adet günü pozitif çıkacak. Önceden önceden yapıp, kaç gün yıpratıyorsunuz kendinizi belki de boşuna. Sadece senin için demiyorum yani, erken yapan herkes için diyorum. Hiç yapmayınca da şüphe oluyor, erken yapınca da. Bence boşuna yıpratma kendini şimdiden. Eğer çok çok emin olmak niyetindeysen kanda baktır, ama bugün değil. Yarın baktır. Yarın çıkar canım kanda. Hayırlısı..
Çok sağol canım , insana bir omuz oluyor burası...

bak benım bı oncekı aşılamamdaki sonuc:
aşılamanın 7.günü beta hcg degeri 7,1
aşılamanın 8,günü beta hcg değeri 4,8
aşılamanın 10.günü beta hcg değeri 1,06
aşılamanın 12.günü 5.60
Cvp icin cok cok tesekkür ederim ben tamamen umudu kesmistim hala bir umud varmis ;) prki 5.6 dan sonra yukseldimi bi onceki asilamam demissin anlamadim :)

allahıma şükürler olsun sonunda tam olarak adet oldum hiç bu kadar sevinmemiştim
Hayırlısı canım.. Aman başka sorun çıkmasın da, insan adet olduğuna da seviniyor kimi zaman.. Hamile olmamak ama adet de olmamak daha fena..
Önümüzdeki ay hayırlısıyla umutla başlasın yine çalışmalar:KK37::KK6:

Back
X