- 25 Ekim 2013
- 125
- 47
- 43
Yaptim ve negatif i gordum yine:) tamam canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptim ve negatif i gordum yine:) tamam canım
Anlayabiliyorum canım, insan bir an önce olsun istiyor. Ama lütfen üzülmemeye çalış, ben de üzülmeden kafaya takmadan edemiyorum ama herşeyin hayırlısı. İnş Rabbim nasip edecek bize de.Kizlar ya cok daraldim ben ..
Gül tabi ya :) Allah büyük, zamanımız var demekki! Ya benim ağrı hafif oldu ama akıntı filan hiç olmadı. İnşallah çatlamıştır, 2 haftaya anlaşılır artık...Merhaba saol canim ya gulumsettin beni inşallah inşallah tum isteyenler icin... catlama sanırım kasik agrisi beyaz akinti gibi belirtiler veriyor ilk yaptirdigimda cok hissetmistim bu 3. ignem bunda cok agrim olmadi bende merak ettim bu ay catlamadimi diye ama dr a da gidip kontrol ettirmedim
Benim sagda 2 yumurtam oldugnu solemsti dr.solda yokmus.bugun test icn gttgmde baktı biri catlamams dedi.cok hafif akıntı olmustu bende sadeceGül tabi ya :) Allah büyük, zamanımız var demekki! Ya benim ağrı hafif oldu ama akıntı filan hiç olmadı. İnşallah çatlamıştır, 2 haftaya anlaşılır artık...
benim ilk denemem di zaten bu ay tedavi görmeycem biraz kendime gelmem gerek çünkü kilo aldım resmen şiştimAmin canım az önce adet gördüm bende bu ayda olmadı zamanı gelmedi demekki hayırlısı artık![]()
Hala şansım var o zaman umutlanmak içinBenim sagda 2 yumurtam oldugnu solemsti dr.solda yokmus.bugun test icn gttgmde baktı biri catlamams dedi.cok hafif akıntı olmustu bende sadece
canim uzulme galiba erken bakiyoruzKizlar ya cok daraldim ben ..
sendeki belirtilerin aynısı bendede vardı üzmek istemem ama benim negatif inşallah sende vardırMerhaba kızlar :) ben de 29Ocak'ta vurunmuştum iğnemi, yarın 1 hafta olacak. İlk kez klomen ve ovitrelle kullandım, günler geçmek bilmiyor yahu! Burdan sürekli takip ediyorum yazılanları. Maşallah baya aktif bi başlık :) Bu arada güzel haber alanları tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizlere de nasip olsun inş tez zamanda.
Bu arada daha önce de yazmıştım, benimde kasıklarımda batmalar oluyordu ara ara hala devam ediyor ve doluluk hissi var. Psikolojik mi, ilaçların etkisi mi yoksa gerçekten bişeler var mı bilemiyorum.
Benim en çok kafama takılan acaba çatladı mı yumurtalarım, çatlamadıysa bunu anlamanın bi yolu var mı? Bir belirti filan?
Hayırlısı bakalım, hepimiz tez zamanda güzel haberler yazalım şuraya inşsendeki belirtilerin aynısı bendede vardı üzmek istemem ama benim negatif inşallah sende vardır
Bilmiyorum ki ya bu ay olmazsa hsg yapilacak yani ben istedim diger hersey normal bi hsg eksik onu takiyorun bende kafama ...Cani
canim uzulme galiba erken bakiyoruz
Kan testimi yaptirdin idrar testi mi yaptin ?Merhaba arkadaslar bende klomen ve catlatma ignesi kullandim bugun 13.gunum test yaptim negatif cikti.sizce hala bir umut var mi???
Idrar testi yaptmKan testimi yaptirdin idrar testi mi yaptin ?
Ben 17.günde yani bugun yaptm.cok silikti.13.gün idrar testi icn cok erken sanki.ama kanda belli olur sanrmMerhaba arkadaslar bende klomen ve catlatma ignesi kullandim bugun 13.gunum test yaptim negatif cikti.sizce hala bir umut var mi???
Ins canm cuma yapacamdenizcim sen 17. günündemi test yaptın yoksa 14.gününün sonuzumu eger 14. günün sonucu ise bence yarın testı tekrarla deger artmamı ıse hamıle degılsındır ınsallah deger artar