Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kızlar ovitrelledn sonra 17.gunum öglen idrarda gebelik testi yaptm.2.cizgi silik cktı.hemen kan testi yaptrmaya kostm tabi.beta hcg 160 cktı.adet ime 3 gun var.ama dr cok umutlanma kimyasal gebelik de olablr dedi.cuma tekrarlcz kan testini.ama umutlanmamak elimde dgl

Cok tuhaf hissediyorum kendimi.ins.pozitiftr.ovitrellenin etkisndn yuksek ckmamstr beta hcg

Kızlar ovitrelledn sonra 17.gunum öglen idrarda gebelik testi yaptm.2.cizgi silik cktı.hemen kan testi yaptrmaya kostm tabi.beta hcg 160 cktı.adet ime 3 gun var.ama dr cok umutlanma kimyasal gebelik de olablr dedi.cuma tekrarlcz kan testini.ama umutlanmamak elimde dgl
canım gözünaydın:KK6::KK6::KK6: daha adetine 3 gün varmış değerin bence çok güzel bu doktorlarda hemen moral bozuyolar

KIZLAR BUGUN OVITIRELLE VURULALI 17 GUN OLDU.adet belirtim var gibiydi 3 gundur olan adet belırtımde gıttı hıc bı belırtı yok ama. :( tahlıl de yaptırdım 12.gun 0.6 14.gun 0.01 ama olmadım hala yukselme sansı varmı ya :(

KIZLAR BUGUN OVITIRELLE VURULALI 17 GUN OLDU.adet belirtim var gibiydi 3 gundur olan adet belırtımde gıttı hıc bı belırtı yok ama. :KK43: tahlıl de yaptırdım 12.gun 0.6 14.gun 0.01 ama olmadım hala yukselme sansı varmı ya :KK43:
canım sonradan yükselebiliyormuş iki gün sonra testi tekrarla bence benım dun 6 idi sonuç 10. gündü dün

canım gözün aydın hamilesiiiinnnnnnnnnnnnnn:KK47::KK49:hayırlı olsunnn daha önceden kan testi yapmışmıydın bugunun harıcınde

Ben senin yerinde olsam havalara ucmustum Dr neden hemen öyle söylüyor ki yani neye dayanarak bence değerin çok iyi iğnenin 17. Günü diyorsun iğne etkisi mi kalır daha hem iğne etkisi bu kadar yüksek değer çıkarmaz ki sen kalbini ferah tut kaçıncı denemendi ilk gebeliğin mi olacak bu arada çok sevindim hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin insallah

canım çok yüksek çıkmış dr ne dediki testı 2 gun sonra tekrarla degerın fazlasıyla artacak görürsün
Cok umut lanma kimyasal gebelik olma ihtimali de var dedi.ama fazlasyla umut doluyum.Allahın izniyle olumlu sonuc lanr ins cok heyecnlym.cok siddet li bel agrm var

önce üzüldüm tabiki ama sonra dedim vardır bundada bir hayır valla bu işlerde maneviyat gerçekten çok önemli ama çok merak ediyom sizden başka birkaç arkadaş daha vardı aynı gün iğne olmuştuk inşallah allah hakkınızda hayırlısını versin

Amin canım az önce adet gördüm bende bu ayda olmadı zamanı gelmedi demekki hayırlısı artık :KK14:

Back
X