Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Merhabaaa, günaydın
Canım, ayın 10'u iğneden sonraki 15. gün oluyor sanırım, öyle hesapladım. Buna göre kanda çıkması lazım. Beklenen adet tarihin ne zaman, 12 şubat falan mı? Eğer öyleyse zaten 15'ine kadar adet olmazsan idrar testinde de çıkar İnşallah doğum günü hediyesini verirsin

delycim güzel dileklerin için çok teşekkürler :) inşallah hepimizin kucakları dolar en kısa zamanda... haklısın idrar testinde de çıkabileceği hiç aklıma gelmemişti aydınlattığın için sağol :)

Amin canım. Sen yine de kanda baktır, garanti olsun Güzel haberlerini bekliyoruz

Ayni durumdayız canım bende 25inde iğne oldum crs baktiriyim diyorum adet olmazsan hayırlısı allahtan

Ayni durumdayız canım bende 25inde iğne oldum crs baktiriyim diyorum adet olmazsan hayırlısı allahtan
amin canım :) dediğin gibi hayırlısı olsun. ben de heyecanla bekliyorum :) hissettiğin birşey var mı peki? ben pek bişey hissetmiyorum şuanda gördüğüm bir kaç rüya var o kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…