Merhabaaa, günaydınKızlar günaydıın :) herkes için güzel birgün olsun... Size danışmak istediğim bir konu var. ben 13 ocakta adet oldum sonra klomen kullanarak 3 adet yumurta elde edildi. 26 ocakta çatlatma iğnemi oldum. crinone jel kullanıyorum.çalıştığım yere her salı günü özel laboratuvar geliyor. 15 şubat da eşimin doğumgünü. elbette gönlümden geçen doğumgününde ona baba olacağı haberini vermek. şimdi ben bu testi haftaya salı yaptırsam çıkar mı kanda? lütfen fikirlerinizi paylaşın çok teşekkürler :) sevgiler...
delycim güzel dileklerin için çok teşekkürler :) inşallah hepimizin kucakları dolar en kısa zamanda... haklısın idrar testinde de çıkabileceği hiç aklıma gelmemişti aydınlattığın için sağol :)Merhabaaa, günaydın
Canım, ayın 10'u iğneden sonraki 15. gün oluyor sanırım, öyle hesapladım. Buna göre kanda çıkması lazım. Beklenen adet tarihin ne zaman, 12 şubat falan mı? Eğer öyleyse zaten 15'ine kadar adet olmazsan idrar testinde de çıkarİnşallah doğum günü hediyesini verirsin
Amin canım. Sen yine de kanda baktır, garanti olsundelycim güzel dileklerin için çok teşekkürler :) inşallah hepimizin kucakları dolar en kısa zamanda... haklısın idrar testinde de çıkabileceği hiç aklıma gelmemişti aydınlattığın için sağol :)
sacma ben 12. gun ve 14.gun test yaptırdım negatıf cıktı.bugun 18. gun bole cıktıı allahım yhaaa
bune arkadaslar yaaa
canım pozitif gösteriyo kanda baktır istersen için rahat olur hem erkendende tedbir alırsın hadi inşallah hamişsindir :)sacma ben 12. gun ve 14.gun test yaptırdım negatıf cıktı.bugun 18. gun bole cıktıı allahım yhaaa
ya ama 14.gun 0.06 ıken 18.gunde bukadar artmıs olabılmesı mumkunmu yaaacanım pozitif gösteriyo kanda baktır istersen için rahat olur hem erkendende tedbir alırsın hadi inşallah hamişsindir :)
tabiki mümkün beta hcg çok hızlı artıyo idrar testindede gittikçe belirginleşiyoya ama 14.gun 0.06 ıken 18.gunde bukadar artmıs olabılmesı mumkunmu yaaa
:) canım tebrik ediyorum, idrara daha geç yansıyor o yüzdendir. Yaşasııınnnn çok mutlu oldum kisacma ben 12. gun ve 14.gun test yaptırdım negatıf cıktı.bugun 18. gun bole cıktıı allahım yhaaa
tabiki mümkün beta hcg çok hızlı artıyo idrar testindede gittikçe belirginleşiyo
he sen kan testi yaptırdın yanlış okumuşum ama bence bidaha yaptır istersenya ama 14.gun 0.06 ıken 18.gunde bukadar artmıs olabılmesı mumkunmu yaaa
ama 4 gun oldu ayrıca degerım 0 dı yatabiki mümkün beta hcg çok hızlı artıyo idrar testindede gittikçe belirginleşiyo
ole dusunuorum sımdı bıdaha ıdrar yapacam ıdrara sıkısmayı beklıorum.aksamada beta hcg yaptırırmhe sen kan testi yaptırdın yanlış okumuşum ama bence bidaha yaptır istersen
hadi sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah güzel haberler verirsin canım ben 2 kere hamile kaldım idrar testleri hep doğru sonuç verdi :)ole dusunuorum sımdı bıdaha ıdrar yapacam ıdrara sıkısmayı beklıorum.aksamada beta hcg yaptırırm
Denizcim bak yeniden yaptir dedim icime dogmus :) guzel haberini bekliyoruzole dusunuorum sımdı bıdaha ıdrar yapacam ıdrara sıkısmayı beklıorum.aksamada beta hcg yaptırırm
Ayni durumdayız canım bende 25inde iğne oldum crs baktiriyim diyorum adet olmazsan hayırlısı allahtanKızlar günaydıın :) herkes için güzel birgün olsun... Size danışmak istediğim bir konu var. ben 13 ocakta adet oldum sonra klomen kullanarak 3 adet yumurta elde edildi. 26 ocakta çatlatma iğnemi oldum. crinone jel kullanıyorum.çalıştığım yere her salı günü özel laboratuvar geliyor. 15 şubat da eşimin doğumgünü. elbette gönlümden geçen doğumgününde ona baba olacağı haberini vermek. şimdi ben bu testi haftaya salı yaptırsam çıkar mı kanda? lütfen fikirlerinizi paylaşın çok teşekkürler :) sevgiler...
İNŞ CNMM İNŞŞ AGZINDAN BAL DAMLIOO :)Denizcim bak yeniden yaptir dedim icime dogmus :) guzel haberini bekliyoruz
İNŞ CNM İNŞhadi sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah güzel haberler verirsin canım ben 2 kere hamile kaldım idrar testleri hep doğru sonuç verdi :)
amin canım :) dediğin gibi hayırlısı olsun. ben de heyecanla bekliyorum :) hissettiğin birşey var mı peki? ben pek bişey hissetmiyorum şuanda gördüğüm bir kaç rüya var o kadar :)Ayni durumdayız canım bende 25inde iğne oldum crs baktiriyim diyorum adet olmazsan hayırlısı allahtan
ya ama 14.gun 0.06 ıken 18.gunde bukadar artmıs olabılmesı mumkunmu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?