Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ben 17.günde yani bugun yaptm.cok silikti.13.gün idrar testi icn cok erken sanki.ama kanda belli olur sanrm
Bende heryerde erken diye okudum ama yarin adet olmam lazim benim adet dongum 25 gunde bir uzun zamandir hic sasmadi her ay 5 gun once adet oluyorm

Ben 17.günde yani bugun yaptm.cok silikti.13.gün idrar testi icn cok erken sanki.ama kanda belli olur sanrm
Kızlar ben aranıza yeni katıldım 30ocak ta çatlama iğne si oldum sizce ne zaman test yapmalıyım bir de önerdiğiniz bi marka varmı yardimci olursaniz çok sevinirim

Evet canım bana da ole gelio ama kısmet

Kızlar ben aranıza yeni katıldım 30ocak ta çatlama iğne si oldum sizce ne zaman test yapmalıyım bir de önerdiğiniz bi marka varmı yardimci olursaniz çok sevinirim
Hosgeldn canm.ben 17.gün yaptm ama 14.günde n sonra ckymus genelde sanrm

Medax cim..ben 6 ay once 2 olgun yumurtamlaa adetime 3 gun kala kanda 101 cikmisti degerim..sonra adet gunumde yani 3 gun sonra 334..ve ben ucuz hamileymisim..yani senin degerin cok iyi cogul gebelik olabilir..

Kizlar bu arada benim yumoslar klomene cevap vermediler..bikac yumos var ama yetwrli buyukluge ulasmadi..o yuzden bi dahaki adette puregon igneyle deneyecegiz..

Benim 11. gün dayanamadım bir idrar testi daha yaptım az önce yine negatif
İdrarda görünmesi için erken değil mi canım? Ben iğneyi yaptırdıktan 12 gün sonra kanda gördüm. Sen de inşallah güzel haberler alırsın

Günaydın, iyi günleeerr

İns canım hamileymdr.4 ay önce kürtaj olmak zorunda kalmstm cok uzülmustm.ins sağlık lğ bi hamilelik gecirrm varsa
Çok geçmiş olsun canım.. İnşallaaahh hamilesindiirrr Allah bir daha kötü şeyler yaşatmasın inşallah

Kizlar bi sey sorucam ben dun catlatma ignemi yaptim ama asilama yarin yapilicak kafama takildi asilama ignenin sabahi yapilmiyor mu?
Canım iğneden 30- 36 saat sonra yapılıyor genelde. Yani 1,5 gün.

Kizlar ya cok daraldim ben ..
Canım, kendini çok sıkıyorsun, çok düşünüyorsun.. Hamileysen de, hamile değilsen de bu kadar sıkılmanın stres yapmanın sana yararı yok hatta zararı var.. Sakin olmaya çalış. İnşallah hamilesindir ama biraz sabır
Bilmiyorum ki ya bu ay olmazsa hsg yapilacak yani ben istedim diger hersey normal bi hsg eksik onu takiyorun bende kafama ...
Canım, bizde de normal ve hsg de normal çıktı ama gebelik olmadı hala. Yani ille bir sorun olması gerekmiyor. Kötü düşünme.

Merhaba,
Hayırlı olsun inşallah senin de tedavin.
Yumurta çatlarken kasıklarda ağrı oluyor genelde, ama herkeste olacak diye bir şey yok. Yumurta beyazı gibi akıntı oluyor. Yumurta çatladığı doktor muayenesinde anlar ya da adetinin 21. günü progesteron testi yaptırırsan ve sonuç 10'dan yüksek çıkarsa yumurta çatlamış demektir.

Bende heryerde erken diye okudum ama yarin adet olmam lazim benim adet dongum 25 gunde bir uzun zamandir hic sasmadi her ay 5 gun once adet oluyorm
Canım sen yarın yap. İğne gününden daha önemlisi adet günü. Adet günü geçince yaparsan yanılma ihtimali çok düşük.
Hayırlısı olsun inşallah.
Hayırlı olsun, hoşgeldin.
İğneden sonraki 14. gün yaparsan iyi olur. Aslında adet günü önemli olan. Adet günün geçince yaparsan daha net bir sonuç alırsın.
Evet canım bana da ole gelio ama kısmet
Kısmet canım.. Hayılrısı olsun inşallah..

Bekliuorum canim bugun yarin gelmezse yapcam.ama bu sefer kanda bsktircam en kesin sonucu o verio

Kızlar günaydıın :) herkes için güzel birgün olsun... Size danışmak istediğim bir konu var. ben 13 ocakta adet oldum sonra klomen kullanarak 3 adet yumurta elde edildi. 26 ocakta çatlatma iğnemi oldum. crinone jel kullanıyorum.çalıştığım yere her salı günü özel laboratuvar geliyor. 15 şubat da eşimin doğumgünü. elbette gönlümden geçen doğumgününde ona baba olacağı haberini vermek. şimdi ben bu testi haftaya salı yaptırsam çıkar mı kanda? lütfen fikirlerinizi paylaşın çok teşekkürler :) sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…