Bende heryerde erken diye okudum ama yarin adet olmam lazim benim adet dongum 25 gunde bir uzun zamandir hic sasmadi her ay 5 gun once adet oluyormBen 17.günde yani bugun yaptm.cok silikti.13.gün idrar testi icn cok erken sanki.ama kanda belli olur sanrm
En iyisi kan testi yaptr benceBende heryerde erken diye okudum ama yarin adet olmam lazim benim adet dongum 25 gunde bir uzun zamandir hic sasmadi her ay 5 gun once adet oluyorm
Kızlar ben aranıza yeni katıldım 30ocak ta çatlama iğne si oldum sizce ne zaman test yapmalıyım bir de önerdiğiniz bi marka varmı yardimci olursaniz çok sevinirimBen 17.günde yani bugun yaptm.cok silikti.13.gün idrar testi icn cok erken sanki.ama kanda belli olur sanrm
Evet canım bana da ole gelio ama kısmetCanım ilacın etkisi kalmaz 17. güne. Hayırlısıyla hamilesin inşallahDoktorlar öyle diyorlar, çünkü o ihtimal de var. Söylemek zorundalar. Seni umutlandırıp sonra öyle bir şey çıkarsa, onun için çok kötü olur. Bu sefer daha çok kızarsın doktora. Sen olumlu düşün canım.. Hadi hayırlı olsun inşallah Yarın da baktır istersen, cuma yine baktırırsın.
Canım üzmek istemem ama 14. gün yaptırmışsın, sanki yükselmez gibi.. Tabi %100 yükselmez diyemem. Adetin ne zaman peki? Gelmedi mi günün?
Hayırlısı canım.. Napalım.. Her ay yaklaşıyoruz. İnşallah en yakın zamanda hayırlısıyla olacak..
Yarin adet olmazsam cumartesi kanda baktircam.testte negatifi gordukten sonra hic umudum kalmadiEn iyisi kan testi yaptr bence
Hosgeldn canm.ben 17.gün yaptm ama 14.günde n sonra ckymus genelde sanrmKızlar ben aranıza yeni katıldım 30ocak ta çatlama iğne si oldum sizce ne zaman test yapmalıyım bir de önerdiğiniz bi marka varmı yardimci olursaniz çok sevinirim
İns cuma gunu hayırlı haberi verirmEvet canım bana da ole gelio ama kısmet
Ben yaptirdim canim genel anestezi ile yapti drum hicbirsey anlamadim acıkmis bir problem cikmadiBilmiyorum ki ya bu ay olmazsa hsg yapilacak yani ben istedim diger hersey normal bi hsg eksik onu takiyorun bende kafama ...
Ilk benegimde belimi cektirmistim o ay hamile kaldim bu ay yine cektirecegimBen yaptirdim canim genel anestezi ile yapti drum hicbirsey anlamadim acıkmis bir problem cikmadi
İdrarda görünmesi için erken değil mi canım? Ben iğneyi yaptırdıktan 12 gün sonra kanda gördüm. Sen de inşallah güzel haberler alırsınBenim 11. gün dayanamadım bir idrar testi daha yaptım az önce yine negatif
ay nasıl cekıolar kı ya bıldııgın belımı cıtlatıolar ne yapıolar :)Ilk benegimde belimi cektirmistim o ay hamile kaldim bu ay yine cektirecegim
Çok geçmiş olsun canım.. İnşallaaahh hamilesindiirrrİns canım hamileymdr.4 ay önce kürtaj olmak zorunda kalmstm cok uzülmustm.ins sağlık lğ bi hamilelik gecirrm varsa
Canım iğneden 30- 36 saat sonra yapılıyor genelde. Yani 1,5 gün.Kizlar bi sey sorucam ben dun catlatma ignemi yaptim ama asilama yarin yapilicak kafama takildi asilama ignenin sabahi yapilmiyor mu?
Canım, kendini çok sıkıyorsun, çok düşünüyorsun.. Hamileysen de, hamile değilsen de bu kadar sıkılmanın stres yapmanın sana yararı yok hatta zararı var.. Sakin olmaya çalış. İnşallah hamilesindir ama biraz sabırKizlar ya cok daraldim ben ..
Canım, bizde de normal ve hsg de normal çıktı ama gebelik olmadı hala. Yani ille bir sorun olması gerekmiyor. Kötü düşünme.Bilmiyorum ki ya bu ay olmazsa hsg yapilacak yani ben istedim diger hersey normal bi hsg eksik onu takiyorun bende kafama ...
Merhaba,Merhaba kızlar :) ben de 29Ocak'ta vurunmuştum iğnemi, yarın 1 hafta olacak. İlk kez klomen ve ovitrelle kullandım, günler geçmek bilmiyor yahu! Burdan sürekli takip ediyorum yazılanları. Maşallah baya aktif bi başlık :) Bu arada güzel haber alanları tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizlere de nasip olsun inş tez zamanda.
Bu arada daha önce de yazmıştım, benimde kasıklarımda batmalar oluyordu ara ara hala devam ediyor ve doluluk hissi var. Psikolojik mi, ilaçların etkisi mi yoksa gerçekten bişeler var mı bilemiyorum.
Benim en çok kafama takılan acaba çatladı mı yumurtalarım, çatlamadıysa bunu anlamanın bi yolu var mı? Bir belirti filan?
Canım sen yarın yap. İğne gününden daha önemlisi adet günü. Adet günü geçince yaparsan yanılma ihtimali çok düşük.Bende heryerde erken diye okudum ama yarin adet olmam lazim benim adet dongum 25 gunde bir uzun zamandir hic sasmadi her ay 5 gun once adet oluyorm
Hayırlı olsun, hoşgeldin.Kızlar ben aranıza yeni katıldım 30ocak ta çatlama iğne si oldum sizce ne zaman test yapmalıyım bir de önerdiğiniz bi marka varmı yardimci olursaniz çok sevinirim
Kısmet canım.. Hayılrısı olsun inşallah..Evet canım bana da ole gelio ama kısmet
Bekliuorum canim bugun yarin gelmezse yapcam.ama bu sefer kanda bsktircam en kesin sonucu o verioCanım sen yarın yap. İğne gününden daha önemlisi adet günü. Adet günü geçince yaparsan yanılma ihtimali çok düşük.
Hayırlısı olsun inşallah.
Hayırlı olsun, hoşgeldin.
İğneden sonraki 14. gün yaparsan iyi olur. Aslında adet günü önemli olan. Adet günün geçince yaparsan daha net bir sonuç alırsın.
Kısmet canım.. Hayılrısı olsun inşallah..
Evet canım, daha iyi olur. Hiç şüphe kalmaz. Allah gönlüne göre versinBekliuorum canim bugun yarin gelmezse yapcam.ama bu sefer kanda bsktircam en kesin sonucu o verio
Amin canim allah isteyen herkese versin beklemek cok zorEvet canım, daha iyi olur. Hiç şüphe kalmaz. Allah gönlüne göre versin
Benim de yarın ya da cumartesi adet günüm, ama olucam bence. Ben de onu bekliyorum aşılamaya başlamak için.Amin canim allah isteyen herkese versin beklemek cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?