Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canım doktor doğru diyor ama kolay da bir işlem. İstiyorsan çektir canım.. Allah inşallah hayırlısıyla nasip etsin Dualarım seninleee, sizlerleee

Ben de ondan sordum canım insanın aklına geliyor valla umut etmeden olmuyor. tüpten hemen önce hamile kalan çok kişi okudum olmaz denilen ama olan falan
Dikkat et kendine canım yat dinlen, güzel haberlerle gel yine

Ben de bakıcam bakalım doktora sorucam tekrar. İyi geceler canım

Aa canım inanmıyorum hiç soylememistin bize çok sevindim inşallah keseyi de kalp atışını da hayırlısıyla görürsünüz allah kucağına almayi nasip eder inşallah çok mutlu oldum inan

Tesekkur ederim tabi ki allah olmayan herkese nasip etsin anne olmayı iki oğlun varmış beni daha iyi anlarsin cin takvimi için verdiğin bilgi için ayrıca tskkurler mayısa kadar ara vermeyi düşünüyorum ama bu ay denicem galiba sen boyle söyledikten sonra crsmba doktora gidicem bakalım ne dicek herkese iyi aksamlarrr

ayyy canım benim ne kadar sevindim gözünaydın Rabbim tamamına erdirsin kucağına almayıda nasip etsin dartısı tüm isteyenlere olsun çok şükür bi kişiden güzel haberler aldık

Ayy inanamıyorum bakarmisin sen Allahın işine asilamaya giderken hamile olduğunu öğreniyor sun. Ne büyük süpriz olmuş size. Allah daim etsin canım ne kadar sevindigimi anlatamam sana. Ben seni hep takip ediyordum. Hatta rahim filmini önce ben çektirmiştim sen sonra. Bir süredir foruma uğramiyordum sadece.

Sen de de bir sorun gözükmüyor du değilmi. Benim 6. Klomen tedavisi bu ay Son olucak. Asilama dedi dr sonrasında. Ama ben hemen yaptırmak da kararsizim biraz belki ara veririm diye düşünüyorum ayy bilmiyorum yaaa. Ama sana çok sevindim gerçekten. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inş.

canım nasıl sevindim anlatamam hepimize umut oldun :) güzel hislerini bizimle paylaştığın için teşekkürler. hasyırlısıyla yavrunu kucağına alırsın inşallah :) dualarım seninle güzel annemiz

günaydın arkadaşlar bu sabah test yaptım negatif galiba adete 3 gün felan var hayal meyal ikinci çizgi görünüyor ama o zaten kendi çizgisidir ovula marka gebelik testi kullanan var mı

günaydın arkadaşlar bu sabah test yaptım negatif galiba adete 3 gün felan var hayal meyal ikinci çizgi görünüyor ama o zaten kendi çizgisidir ovula marka gebelik testi kullanan var mı
günaydın canım ben hiç kullanmadım o marka bende az önce geldi kırmızılar bi gün önceden

geçmiş olsun canım.ben ilk oğlumu tam tüp bebeğe gidecekken öğrenmiştim.adeti bekliyordum tedavi için.bir de bu ilk üç ayda bitki çayları çok önerilmiyor doktora sor istersen ama bana doktorum ilk üç ay bana sormadan bitki çayı içme düşüğe sebep olabilir demişti.yine de sen bi araştır istersen hepsi değildir belki

Merhaba canım. Ben adetten 3 gün önce kanda öğrendim gebeliğimi. Sen de kanda baktırabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…