Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
kızlar merhaba, benim bugün adet günüm ama herhangi bir kanamam yok. şimdi doktor progesteron içerikli jel vermişti onu kullanıyorum. acaba bu jel adet gecikmesi yapar mı? okuduğum kadarıyla klomen ovitrelle tedavisi görenlerde adet gecikmesi olup da negatif sonuç alan yok. ya da varsa bilgilendirebilir mi? çok teşekkürler :)

canım benim bildiğim kadarıyla progestreon adet gecikmesi yapıyo

Bildiğim kadarıyla yapmıyor ben tam günümde olmustum

canım inşallah sen hamilesindir ama olumsuza da kendimizi hazırlamalıyız.benim 3 gün gecikmişti adetim ama sonuç negatifti.bir kan testi yaptır.iğneden 12 gün sonra çıkıyor canım

canım inşallah sen hamilesindir ama olumsuza da kendimizi hazırlamalıyız.benim 3 gün gecikmişti adetim ama sonuç negatifti.bir kan testi yaptır.iğneden 12 gün sonra çıkıyor canım
haklısın canım... bir anda sevindim ben de gelmedi diye ama yine de belli olmuyor. aydınlattığın için çok teşekkürler :)

kızlar bana bişeyler oluyor anlamıyorum, birden bir ateş basıyor soğuk soğuk terliyorum ve kasıklarımda da ağrı var adet olcakmışım gibi ( normal adetimde hiç ağrı çekmem). hayır olsun inşallah

Evet canım progesteron adet gecikmesi yapıyor. Dr um bana iğneden sonraki 15. Gün kanda baktırmayi eğer gebelik yoksa ilacı bırakmami soylemisti

Canim napiyosun nasılsın. Kutlama mi var evde yoksa ☺ şimdi sen de bu ay neler yaptın anlatirmisin. Ilac kullanmadin sanirim. Hangi günler ilişkiye girdiniz nasıl tutturdunuz bebisi paylaşirmisin bizimle

İnşallah hamilesindir canım bu belirtiler hamileliktendir inşallah.bi test yapsaydın silikte olsa çıkardı belki

Merhaba canım. Ben adetten 3 gün önce kanda öğrendim gebeliğimi. Sen de kanda baktırabilirsin
yok canım ya artık çift çizgiyi görmeden adetim gecikmeden kanda baktirmayacağım ya :) adet tarihim 13 yada 14 ü zaten bir iki gün önce de lekelenmem başlıyor yakında anlarız ama ateş yükselir felan diyorlar benim gayet düşük malesef

Ateş yükselmesi de mi gebeliğin işaretlerinden. Ben hiç ateşimi ölçmemistim

Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşaallah canım çok mutlu oldum Kendine çok dikkat et beslenmene dikkat bol su iç içinden ikiz gibi geldi hadi hayırlısı canım Allah saglıklı sıhhatli kucagına almayıda nasip etsin Aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…