Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Bugun adet oldum maleseff.halbuki hic kendiliginden adet olmazdim tarlusal icerdim hep.adet tarihimede 4 gun vardi daha...aşılama ya gecmelimiyim sizce? Doktor asilama oranina %15 dedi cok dusuk bi oran ama bi umut iste.sizler ne dersiniz

Asilama dene bence canım zamanin yoksa eger ama o da risk hersey risk tup bebek bile yeri geliyo tutmuyo bende hsg cekildkten sonra bikac ay daha tutmassa asilama denicem :(

Aslında yasim cok degil 26 yasindayim ama ya olmassa vakit kaybedersem diye korkuyorum bi an once kavusmak istiyorum bebegime tedavi olucam diye isten ayrildm kariyeri herseyi kenara biraktim sadece ona odagim belkide burda yanlis yapiyorm ama bir an aklımdan cikmiyo keske boyle aratmasaydi rabbim

Izamn bence direk tup bebege git bi yerde okumustum esinde sorun olmayanlar asilamaya bosuna para ve zaman harcamasin çunku kadinda yumurtlama problemi olmasa dogal yoldan da olabilir yaziyordu banada mantikli gelmisti
Iste tup bebeginde bir suru proseduru var.devlet arastirma hastanesinde yaptirirsan karsiliyormus.acaba ozelde ne kadardir tup bebek

Bu ara hamile kal

Bence pkolular asilamayla bosuna zaman harcamasin bende pkoluyum asilama yapmayi dusunmuyorum ama kısa dogru insallah direk tup bebege gidecegim daha fazla beklemek istemiyorum
Hadi hayirlisi bakalim.insallahh kavusursun sende.bir kere denemek istiyorum asilamayi aslinda.o da olmazsa direk tup bebek

Hadi hayirlisi bakalim.insallahh kavusursun sende.bir kere denemek istiyorum asilamayi aslinda.o da olmazsa direk tup bebek
Aminn insallah sende kavusursun insallah bi an once bebegine hemde asilamaya gerek kalmadan insallah. Bu arada hic düşük kürtaj falan oldun mu

Back
X