Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
merhaba canım. öncelikle çok stres oluturulabilecek karmaşık bir durumda idim. yıllarca çocuk sahibi olmak istedik eşimle ama doğal bir şekilde gebe kalamadım. bu psikoloji içinde iken eşimin uzun araştırmaları sonucu turgut özal hastanesinde candan iltemur hocamıza ilk muayeneye gittik. sağolsun daha ilk günde ki ilgi ve alakası sayesinde bende umutlar yeşerdi ve tedaviye başladık. reglin 3. gününde süreç başlıyor ve isimleri malum olan iğneleri kullanmaya başlıyorsun. eşin ve doktorun bü süreçte yanında olmazsa gerçekten atlatılması zor bir süreç olurdu benim için. yumurtalar gerekli sayıya ulaştığında ilk yumurta toplama ikinci ise eşinden alınan spermle transfer olmak üzere iki işlemden geçiyorsun ve bitmek bilmeyen on iki gün sonu gebe kaldığını öğreniyorsun canım. seninde yoksa olur inşallah tabi.
Bu soylediginiz yer nerde

Slm kızlar. 21 Haziran'da çatlatma iğnesi oldu. 1yılı aşkındır bebeğim olmuyor :KK43: yapılan testler rahim filmleri derken sadece prolaktin yüksekliği tespit edildi. Onu da dostinex ile kontrol altına alıyoruz. Yaşım 30. İlk defa bu ay çatlatma iğnesi denedik. Çok merak ediyorum olacak mı diye ama aylar yıllar geçtikçe umudumu kaybediyorum:KK43: Allah kimseyi bebeksiz bırakmasın inşallah hayırlı haberleri alalım hepimiz en kısa zamanda. Bu arada ne Zaman test yapsam iyi olur acaba doktorum adet gecikmesini bekle diyor ama ona da daha çok var :) Nasıl dayanacağım bilmiyorum hayırlısı ...
Bende 17 haziranda iğne oldum.8.güne kadar tahlilde pozitif çıktı iğne etkisiyle.bugün 10.gün ve negatif .iğne etkisi geçti artık.sanırım gebelik de yok.çünkü 10.günü pozitif olan arkadaşlar var

Bende 19 haziran da çatlatma iğnesi oldum kızlar ama 36 saat sonra ilişkiye girmedik hatta iğneden 5 gün sonra falan oldu 2. Çatlatma iğnem eşim sitres yapıyor ve ilişkiye giremiyoruz ne kadar istesekte napcaz bilmiyorum bugün test yaptım negatif hiç böle birşey başına gelen yok mu ????

Bende 17 haziranda iğne oldum.8.güne kadar tahlilde pozitif çıktı iğne etkisiyle.bugün 10.gün ve negatif .iğne etkisi geçti artık.sanırım gebelik de yok.çünkü 10.günü pozitif olan arkadaşlar var
Canım testi doktorum adet gecikmesini bekleyip yapacağız dedi ama bazı doktorlar okuduğum kadarıyla iğneden sonra 12-14. Günlerde yapın en erken demişler o şekilde yazıyor daha erken ümidini kaybetme canım Allah nasip etsin inşallah

Bende 19 haziran da çatlatma iğnesi oldum kızlar ama 36 saat sonra ilişkiye girmedik hatta iğneden 5 gün sonra falan oldu 2. Çatlatma iğnem eşim sitres yapıyor ve ilişkiye giremiyoruz ne kadar istesekte napcaz bilmiyorum bugün test yaptım negatif hiç böle birşey başına gelen yok mu ????
Canım bilemiyorum ben de iğnemi oldum doktor 36 saat sonra ve sonrasında gün aşırı olsun dedi. Allah hepimizin yardımcısı olsun işimiz zor. Umarım mucize gerçekleşir bizler için ;)

Canım bilemiyorum ben de iğnemi oldum doktor 36 saat sonra ve sonrasında gün aşırı olsun dedi. Allah hepimizin yardımcısı olsun işimiz zor. Umarım mucize gerçekleşir bizler için :KK66:
Aynen Can'ım öle valla bu ay doktora anlatıcam resmen iğne boşa gidiyor gibi geliyor bana acaba diyorum doktor direk aşılamaya geçer mi bu sebepten dolayı

bende 36 saat ta giremedim canım çarşma çatlatma iğnesi oldum cuma ilişkiye girebildim. benimde negatif çıktı :(

Slm kızlar. 21 Haziran'da çatlatma iğnesi oldu. 1yılı aşkındır bebeğim olmuyor :KK43: yapılan testler rahim filmleri derken sadece prolaktin yüksekliği tespit edildi. Onu da dostinex ile kontrol altına alıyoruz. Yaşım 30. İlk defa bu ay çatlatma iğnesi denedik. Çok merak ediyorum olacak mı diye ama aylar yıllar geçtikçe umudumu kaybediyorum:KK43: Allah kimseyi bebeksiz bırakmasın inşallah hayırlı haberleri alalım hepimiz en kısa zamanda. Bu arada ne Zaman test yapsam iyi olur acaba doktorum adet gecikmesini bekle diyor ama ona da daha çok var :) Nasıl dayanacağım bilmiyorum hayırlısı ...

ben de 21inde iğne yaptırdım... inşallah tutar hepimizin ki ...

Canım bilemiyorum ben de iğnemi oldum doktor 36 saat sonra ve sonrasında gün aşırı olsun dedi. Allah hepimizin yardımcısı olsun işimiz zor. Umarım mucize gerçekleşir bizler için :KK66:
Canım herşeyin bu kadar planlı olması hem bizleri hem beyleri gergin yapıyor o yüzden de ilişki saatli olunca siniri bozuluyor insanın bence bir dahaki ay doktorla olan konuşmaları eşine pek anlatma doğal akış gibi gün aşırı ilişki yapmaya çalışın inşallah olur

Canım ne Zaman test yaptırmayı düşünüyorsun peki ?

Bilmiyorum :( Ben 21 inde saat 10 gibi iğnemi oldum.
22si saat 23:30 - 24 gibi ilişki oldu.
Sonra da taaa 26sı gece oldu.
Adetimin 3 temmuz pazar gelmesi lazım. Ama okuduğum kadarıyla iğne bazen adet gecikmesi yapabiliyormuş ve bu yüzden ne zaman test yapmalıyım sorusuna bi türlü cevap bulamıyorum :((((

canım etkisi geçmeden test yapmışmıydun hic. nasıl oldu süreç ilk iğnen miydi anlatırmısın
Canim ben nisan 22 doktora gittim yumurtalar zayif dedi 3 yumurtam vardı klomen verdi kullandm bitti mayıs 3 cat ignesi yaptir dedi o aksam yaptirdim mayis 19 adet oldum yani tutmadi doktor tekrar gel dedi rahatsizlandim gidemedim kaldi oyle bu ay adet olunca gidecektim gerek kalmadı rabbim tam ikinci yilimizda sürpriz yapti bize cok sükür arkadaslar ignenin etkisi gcmistir diyor olacak iste vakti zamani gelmis demek esimde sayi.dusuklugu var benim de tek tüpm kapalı rabbim ol diyince ne olursa olsun oluyor sabır ve dua cok önemli canim

Canim ben nisan 22 doktora gittim yumurtalar zayif dedi 3 yumurtam vardı klomen verdi kullandm bitti mayıs 3 cat ignesi yaptir dedi o aksam yaptirdim mayis 19 adet oldum yani tutmadi doktor tekrar gel dedi rahatsizlandim gidemedim kaldi oyle bu ay adet olunca gidecektim gerek kalmadı rabbim tam ikinci yilimizda sürpriz yapti bize cok sükür arkadaslar ignenin etkisi gcmistir diyor olacak iste vakti zamani gelmis demek esimde sayi.dusuklugu var benim de tek tüpm kapalı rabbim ol diyince ne olursa olsun oluyor sabır ve dua cok önemli canim
Tebrik ederim. Darısı tüm isteyenlerin başına. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Pko lu musun?

Back
X