- 26 Aralık 2015
- 576
- 361
- 103
- 38
Hayırlısı olsun canım benim tatilde ilaçsız doktorsuz kafa rahat olunca genelde insanlar olumlu sonuç alıyor. Allahım nasip eder inşaşllajh;tutmamış bayanlar. 0,8 çıktı sonuç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canım benim tatilde ilaçsız doktorsuz kafa rahat olunca genelde insanlar olumlu sonuç alıyor. Allahım nasip eder inşaşllajh;tutmamış bayanlar. 0,8 çıktı sonuç
Bence iki üç gün daha bekle garanti olsun :)Kızlar iğneden sonraki 11.günüm olacak bu sabah test yapsam mı ki çıkar mı varsa of tutamıyorum kendimi :)
Tutamadım kendimi yaptım sabah canım. Sonuç negatif iğnenin etkisi geçmiş ondan eminim de sanırım gebelik de yok olsa silik de olsa çıkardı herhaldeBence iki üç gün daha bekle garanti olsun :)
Belli olmaz bence erken gibi geldi bana olmadiysada hayirlisiTutamadım kendimi yaptım sabah canım. Sonuç negatif iğnenin etkisi geçmiş ondan eminim de sanırım gebelik de yok olsa silik de olsa çıkardı herhalde![]()
Bakalım canım artık beklemeye devam:/Belli olmaz bence erken gibi geldi bana olmadiysada hayirlisi
Hayır canım yaniliyorsun iğne olduktan 4 gün sonra test yapmaya başladım 9 güne kadar pozitifti gördüm .10 gun negatif 11 gilun negatif 12 gun negatdi 13 gün tekrar yaptim hayalet bir çizgi çıktı sonra 14 gün kana gittin baktirdim pozitifmisTutamadım kendimi yaptım sabah canım. Sonuç negatif iğnenin etkisi geçmiş ondan eminim de sanırım gebelik de yok olsa silik de olsa çıkardı herhalde![]()
Ay hadi inşallah Canım ya ben de 14.günü yapayımHayır canım yaniliyorsun iğne olduktan 4 gün sonra test yapmaya başladım 9 güne kadar pozitifti gördüm .10 gun negatif 11 gilun negatif 12 gun negatdi 13 gün tekrar yaptim hayalet bir çizgi çıktı sonra 14 gün kana gittin baktirdim pozitifmis
Kanda baktirmadinmi iğne vurulmalı 14 Günü gecince kamda bakilabiliyor denmişti
iğnenin 10. Mu 1. Mi günü tam anlamadım.Kanda cuma baktırdım 0.8 çıkmıştı.
Yani iğnenin 1.0 gününde
Bilmez miyim canım o sabırsızlığı. Günler geçsin diye beklerken daha yavaş geçiyor gibi geliyor. Allah'ım tüm bu bekleyişlerimizi hayirla sonuçlandırsın canım. Amin.
iğnenin 10. Mu 1. Mi günü tam anlamadım.
Canım 10.gün test için erken olmuş bence testi tekrarla kaç gün gecikmen oldu ve iğneden sonra kaçıncı günün ?10. Gününde.
Hala adetim gelmedi bu arada.
İğne düzen bozuyor herhalde.
Canım çok üzüldüm ya allahım hayırlısıyla bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım malesef bebegimi düşük yaptım 5+5 haftalik. Kalp atışını duyamadan kaybettim. 2 ay iyileşme süreci sonra yine tedavi ve iğne![]()
Sen nasılsın bebeğin iyi mi.