Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kızlar iğneden sonraki 11.günüm olacak bu sabah test yapsam mı ki çıkar mı varsa of tutamıyorum kendimi :)

Tutamadım kendimi yaptım sabah canım. Sonuç negatif iğnenin etkisi geçmiş ondan eminim de sanırım gebelik de yok olsa silik de olsa çıkardı herhalde :KK43:
Hayır canım yaniliyorsun iğne olduktan 4 gün sonra test yapmaya başladım 9 güne kadar pozitifti gördüm .10 gun negatif 11 gilun negatif 12 gun negatdi 13 gün tekrar yaptim hayalet bir çizgi çıktı sonra 14 gün kana gittin baktirdim pozitifmis

Hayır canım yaniliyorsun iğne olduktan 4 gün sonra test yapmaya başladım 9 güne kadar pozitifti gördüm .10 gun negatif 11 gilun negatif 12 gun negatdi 13 gün tekrar yaptim hayalet bir çizgi çıktı sonra 14 gün kana gittin baktirdim pozitifmis
Ay hadi inşallah Canım ya ben de 14.günü yapayım

Kızlar aylardır ilk kez adetim gecikti. Gelmeye de niyeti yok gibi. Sol kasığımda hafif hafif ağrı ve belimde de ağrı var arada. İlacın yan etkisi mi bunlar?

Kanda baktirmadinmi iğne vurulmalı 14 Günü gecince kamda bakilabiliyor denmişti

Bilmez miyim canım o sabırsızlığı. Günler geçsin diye beklerken daha yavaş geçiyor gibi geliyor. Allah'ım tüm bu bekleyişlerimizi hayirla sonuçlandırsın canım. Amin.

Canım malesef bebegimi düşük yaptım 5+5 haftalik. Kalp atışını duyamadan kaybettim. 2 ay iyileşme süreci sonra yine tedavi ve iğne :( :( Sen nasılsın bebeğin iyi mi.

Canım malesef bebegimi düşük yaptım 5+5 haftalik. Kalp atışını duyamadan kaybettim. 2 ay iyileşme süreci sonra yine tedavi ve iğne :KK43: :KK43: Sen nasılsın bebeğin iyi mi.
Canım çok üzüldüm ya allahım hayırlısıyla bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar herkese iyi Bayramlar dilerim. Bugün iğne sonrası 14.günüm eşimin memleketinde k.validelerde olduğumuz için test yapamıyorum bat 7 temmuz ama bugün çok karnım ağroyor sanırım adet olacağım bayram dönüşü eğer gelmemiş olursa o Zaman test yapayım artık hayırlısı olsun :(

9temmuzda bat o zaman yapicam.böyle ovulasyon testleri ile fal bakar gibi

Tahmin ettiğim gibi oldu adet oldum kızlar test yapmaya zamanım bile olmadı nasip değilmiş :( sağlık olsun ...

Back
X