Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
aynen canım hemen umutlanmamak gerekiyor..kan testi en kesin sonuç..benim adet düzensiz olunca hesap edemiyorum geçip geçmediğini..kaç aydır iğne yaptırıyorsun cnm??
benım adetım duzenli . normal duzenıde 26-28 gun arası degısıyor. ılac ya da ıgne kullanınca 10-12. gune ıstenılen boyutta oluyor.
3 ay ılac kullandım 2 kaz asılama yaptırdım. bu 3. asılamam olacak. son asılama olmadı tüp
bızım tek sorunumuz esımın morfolojısı 1 mıs . hatta bız sebepsız sanıyorduk. morfolojı sorunu oldugunuda 2. asılamada ogrendık

hadi ya hiç duymamıştım..benimki de erkek..Allah sizin gönlünüzdekileride nasip etsin..bende uğraştım baya çocuk için..vakti geldiğinde Allah nasip ediyor..
amin canım hayırlısıyla sağlıklısıyla..sendede tutmuş..iğneden sonra ovulasyon günü olduğu için bebekler genelde erkekmiş..tutmayanlarda vardır mutlaka...şubattan bu yana uğraşıyorum bu ay dr klomen çatlatma iğnesi verdi yumurta tembelliğinden dolayı..çok umutluydum ilaçlardan..zamanı var daha demekki

Ecrin bugun sanciyla uyandim sabah o yuzdrn suphelendim zaten.yarim saat sonra kan sonucum cikacak ama sonuc onemli degil tabi artmasi onemli :) fakat dun gebelik testi yaptim negatifti catlatma ignesinin etkisi yok artik sanirim.
bazısında daha erken geçiyor olabilir canım..ayy bana da hamişsin gibi doğdu içime:)Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu..güzel haberler alırsın inşallah..

e vitamini..keçi boynuzu özü..ve daha bir sürü şey var canım morfolojiyi düzelten..internetten bakabiliirsiniz..doktorunuzda bişeyler önermiştir zaten..o düzelebilir bir sıkıntı..

her şeyin bi zamanı var canım moralinizi yüksek tutun..bu işte en önemli şey sabır ve stresten uzak durmak..ben 8 ay önce düşük yaptım o kadar şey araştırıldıki kan pıhtılaşması tek düşük olduğu için bakılmamıştı..geçen ay öğrendim ki pıhtılaşma varmış bende..öğrenmeseydim bundan sonraki gebelikler hep duşukle sonuçlancaktı..biz elimizden geleni yapalım takdir Rabbimin

3.59 cikti sonuc.yarin az da olsa yukselmis olursa cikmicam yola :) ay kafayi yedik valla :) benim hep beta hcg 0.1 cikar

3.59 cikti sonuc.yarin az da olsa yukselmis olursa cikmicam yola :) ay kafayi yedik valla :) benim hep beta hcg 0.1 cikar
inşallah yükselir canım..bu yöntem iyiymiş..beta yükselirse gebelik var düşerse yok..idrarda gebelik testine her gün bakmaktan çok yoruldum kafayı yemiştim bende:) kan testi daha iyi net bilgi verir..hadi güzel haberlerini bekliyoruz

Ay çok zormus ya gercekten cok zormus kardelencim.iyi dileklerin icin tesekkur ederim

Canim seni hatırladım.Benimde aynıydı 14.gunde bile sılik çizgi vardı ancak hamile değildim.simdi bu ay yeniden klomen + catlatma iğnesi tedavisi denedik hayırlısıyla tutar insallah.regl günüm gelip gecene kadar test yapmayı düşünmüyorum.sen ne yaptın devam ediyor musun tedaviye.

Insallah tutar canim. Ben bu ay son kez asilama deniyorum. Bizim morfoloji problemimiz var . Su an adet donemindeyim. Bakalim neler olacak. Hakkimizda hayirlisi olur insallah

e vitamini..keçi boynuzu özü..ve daha bir sürü şey var canım morfolojiyi düzelten..internetten bakabiliirsiniz..doktorunuzda bişeyler önermiştir zaten..o düzelebilir bir sıkıntı..
Basladik canim yapmaya. Artik 10 gune ne kadar etki eder bilmiyorum ama. En azindan eger gerekirse sonraki tedavi icin destek olur

Insallah tutar canim. Ben bu ay son kez asilama deniyorum. Bizim morfoloji problemimiz var . Su an adet donemindeyim. Bakalim neler olacak. Hakkimizda hayirlisi olur insallah

Rabbim yardımcınız olsun canım.hayirlisiyla kucağına alırsın sende umut kesmemek lazım bazen benim de tükendiğim anlar olsa da umud etmekten vazgeçemiyorum.

kızlar iğneden sonra görülen adetleriniz normalden daha ağrılı oluyor mu?? Benim böbreklerime vuruyo ağrılar ..sürekli kasıklarımda böbreklerimde sanki ağrılar hiç geçmiyor..kanamamda normalden çok çok az oluyor..bu durum normal mi

Benim.normal oluyodu.. hatta benim ne yumurta catlarken ne adet olurken agrim olmaz oyle. Ignede pek etkilememisti. Ayniydi her sey yani

Amin canim . Dua etmekten beklemekten sabretmekten baska elimizden bisi gelmez . Allahim hakkimizda hayirlisini versin hakkimizda hayir olaniylada gonlumuzu razi eylesin insallah

Gercekten kafayi yedik bende boyle hesaplamalar yapiyorum en ufak sey icin delirdim mi acaba diorum sonra.cok mu istune dusuyorum ki diyorum. Demek yalniz degilim. Insallah degeriniz yukselir. Bebeginizi alirsinz kucaginiza aminn...

Benim.normal oluyodu.. hatta benim ne yumurta catlarken ne adet olurken agrim olmaz oyle. Ignede pek etkilememisti. Ayniydi her sey yani
maşallah nazar etcen kendine..ne güzel..benim korkunç ağrılarım var..klomen çatlatma iğnesi etkiledi beni..güzel şeyler için katlanıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…