test yapabılırsın varsa cıkar canımmerhaba arkadaşlar bende ayın 20 temmuzda 4. çatlatma iğnemi oldum dün gece adet oluyorum dedim çok fazla ağrım vardı bugünde ağrım var çok değil test yapmaya korkuyorum iğneden sonra 16. günüm idrar testi yaparsam çıkar mı acaba
İnş inş canımAyyyy hadi inşallah çok umutlanıyorum ama umutlanmakta istemiyorum 7 gün sonra gidicem teste inşallah beklemelerimizin sonuçlarını güzel alırız
Çıkabilir Canım bence yapmalısın. Hatta çıkmasa bile bikaç gün daha Regl olmazsan kandan baktır derim benmerhaba arkadaşlar bende ayın 20 temmuzda 4. çatlatma iğnemi oldum dün gece adet oluyorum dedim çok fazla ağrım vardı bugünde ağrım var çok değil test yapmaya korkuyorum iğneden sonra 16. günüm idrar testi yaparsam çıkar mı acaba
Kızlar bu ay da adet oldum artık gücüm tükeniyor tedaviye 2 ay ara vereceğiz doktorumla konuşmuştuk zaten tüketti bu işler beni. Bu ay gitmeyeceğim doktora falan belki de boşa kürek çekiyorum zaten bilemiyorum Hakkı'mızda hayırlısı ...
Öğle arası yapicam mesaideyim şimdi insallah artık çift çizgiyi görürüm ya
Ya test yaptım bugün ikinci çizgi çıktı ama emin olamadım hastabedeyim şimdi kan tahlili yaptım sonuçları bekliyorumVar mi bi gelisme ayni gun igne olmusuz
Benim iğneden sonraki 19 gun bugün erken idrar testi yaptım hafif silik çıktı ama çizgi vardı hemen gidip kan testi yaptım çıktı çok şükür darısı size insallahKaç günün ğeçti adetinden canm benim adetim bir gün gecikti iğnenin 15. Günü bugün ne zaman test yapmalıyım dün yaptım uciz testterden çıkmadı acaba daha erken mi yarın kan mi versem
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al inş. Bende 9. Gün bu gün ikinci çizgi çıktı ama iğne etkisi die sevinemiorum belirtilerin neydi seninBenim sonuçlar 566 yani gebelik var hamdolsun rabbim bekleyen herkese nasip etsin insallah
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin :) Amin:)Benim sonuçlar 566 yani gebelik var hamdolsun rabbim bekleyen herkese nasip etsin insallah
Anladım canım ben çok erken yaptım sanirim testiBen ateşten çok suphelendim vücudum çok sıcaktı birde çok afedersin vajinada çok kasinti oldu benim hiç öyle bir sey olmamıştı şimdi kadar adet belirtileri de vardı ancak geçti
Bide kaşıntı olmaması için bol bol su icBen ateşten çok suphelendim vücudum çok sıcaktı birde çok afedersin vajinada çok kasinti oldu benim hiç öyle bir sey olmamıştı şimdi kadar adet belirtileri de vardı ancak geçti
Allah razı olsun rabbim bekleyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin :) Amin:)
Amin Allah razi olsun inşaallah benim de olur bu ay benim üçüncü evladım olacak olursa iki kizima normal hamile kaldim bu sefer dokuz ay uğraştik olmayinca iğne oldum iki yumurtam büyümüştü canm senin yum.kaç mm diBenim iğneden sonraki 19 gun bugün erken idrar testi yaptım hafif silik çıktı ama çizgi vardı hemen gidip kan testi yaptım çıktı çok şükür darısı size insallah
Her ay yumurtanın büyüklüğünü doktor söylüyordu ama bu ay söyledim ben 15 gun sogan suyu içtim allahım bence sogan suyunu sebep etti .bizimde bu ay tam bir yil oldu uğraşıyorsun olmuyordu 5. Catlatma igneaiyle oldu çok sukurAmin Allah razi olsun inşaallah benim de olur bu ay benim üçüncü evladım olacak olursa iki kizima normal hamile kaldim bu sefer dokuz ay uğraştik olmayinca iğne oldum iki yumurtam büyümüştü canm senin yum.kaç mm di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?