Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
test yapabılırsın varsa cıkar canım

Çıkabilir Canım bence yapmalısın. Hatta çıkmasa bile bikaç gün daha Regl olmazsan kandan baktır derim ben

Ben artik sallamicam ya sinirlerim bozuluyo artik

Bugün ağrılarım yine arttı ayaklarım tutmadı resmen belim ve kasığımın ağrısı uyutmadı bile akıntı devam ediyo sende de oluyomu bunlar hastalanmaktan korkuyorum

Kaç günün ğeçti adetinden canm benim adetim bir gün gecikti iğnenin 15. Günü bugün ne zaman test yapmalıyım dün yaptım uciz testterden çıkmadı acaba daha erken mi yarın kan mi versem

Kaç günün ğeçti adetinden canm benim adetim bir gün gecikti iğnenin 15. Günü bugün ne zaman test yapmalıyım dün yaptım uciz testterden çıkmadı acaba daha erken mi yarın kan mi versem
Benim iğneden sonraki 19 gun bugün erken idrar testi yaptım hafif silik çıktı ama çizgi vardı hemen gidip kan testi yaptım çıktı çok şükür darısı size insallah

Ben ateşten çok suphelendim vücudum çok sıcaktı birde çok afedersin vajinada çok kasinti oldu benim hiç öyle bir sey olmamıştı şimdi kadar adet belirtileri de vardı ancak geçti

Benim iğneden sonraki 19 gun bugün erken idrar testi yaptım hafif silik çıktı ama çizgi vardı hemen gidip kan testi yaptım çıktı çok şükür darısı size insallah
Amin Allah razi olsun inşaallah benim de olur bu ay benim üçüncü evladım olacak olursa iki kizima normal hamile kaldim bu sefer dokuz ay uğraştik olmayinca iğne oldum iki yumurtam büyümüştü canm senin yum.kaç mm di

Her ay yumurtanın büyüklüğünü doktor söylüyordu ama bu ay söyledim ben 15 gun sogan suyu içtim allahım bence sogan suyunu sebep etti .bizimde bu ay tam bir yil oldu uğraşıyorsun olmuyordu 5. Catlatma igneaiyle oldu çok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…