- 2 Ağustos 2016
- 773
- 354
- 33
Biliyorum çok zor canımSelam kizlar bugun 16. gunum gelen giden yok su an sifir belirti.
Her ne kadar umutsuz olsam da hep ufak bi umut var o da adami mahfediyor illa ki biliyosunuzdur iste.
Gideyim kan vereyim de bosuna umutlanmayayim bari. Ben klomen vs kullanmadim sadece catlatma ignesi oldum catlatma ignesinden de 14 gun sonra adet olunur diyor. Hani klomen fln kullanmis olsam o ilaclara bagliycam ama.
Kendimi internette hamilelik haberinizi esinize nasil verdiniz haberlerini okurken buluyorum. Sonra da salak misin diyorum ahh ah
Ben bi de ilk kez catlatma ignesiyle deniyorum siz igneden kac gun sonra adet oldunuz kizlarbebisimibeklerkenkalp Evenness
Selam kizlar bugun 16. gunum gelen giden yok su an sifir belirti.
Her ne kadar umutsuz olsam da hep ufak bi umut var o da adami mahfediyor illa ki biliyosunuzdur iste.
Gideyim kan vereyim de bosuna umutlanmayayim bari. Ben klomen vs kullanmadim sadece catlatma ignesi oldum catlatma ignesinden de 14 gun sonra adet olunur diyor. Hani klomen fln kullanmis olsam o ilaclara bagliycam ama.
Kendimi internette hamilelik haberinizi esinize nasil verdiniz haberlerini okurken buluyorum. Sonra da salak misin diyorum ahh ah
Ben bi de ilk kez catlatma ignesiyle deniyorum siz igneden kac gun sonra adet oldunuz kizlarbebisimibeklerkenkalp Evenness
Biliyorum çok zor canım15 gün sonra olmuştum ben bence de vermelisin kan iğnenin etkisi geçmiştir çoktan
Canım ben de hiç bir belirti yaşamadım ne hamilelik ne de regl. 11 inde olmuştum çatlatma iğnesini 30 unda da regl başladı. Klomen yumurtayı geliştirmek için olan bi ilaç. Senin ihtiyacının olmaması çok güzel. Ovitrelleden sonra ilaç önerdi mi doktorun? Bana progestan yazmıştı ben bıraktım tabi ilacın bitmesine 2,5 gün varken estrofem yazmıştı bir de doktor. 5. Günden bitinceye kadar diye onu da aynı gün bıraktım. Dengesiz yapmıştı ilaçlar beni duygusal açıdan. Kisaca 19. Gun başladı benim
canım bende senın gibi klomen kullanmadan doktorumun tavsiyesi üzerine çatlatma iğnesi vutuldum bugün 9. günüm ama şöyle düşün: eğer hamile isen zaten hamilesindir.kendini o testlerle yaptırıp yıpratma rahat bırak psikoloji en önemli şey.ben hatta adet olacakmışım gibi davranıyorum tam tatılımın yarısında denk gelıcek hatta .. o yüzden sen adet oalcakmışsın gibi düşün her ay emin ol yaşadığın hayal kırıklığı o kadar az oluyor.eğer çalışmıyorsan da hobbylere başla sevdiğin ne varsa kafanı dağıt veya film arşivine başla beynine düşünmesine bile fırsat vermeeyceksin evet biliyorum zor bende tam yapamıyorum belki ama en azından kendimi hep meşgül edecek şeyler buluyorum. Allah kimseyi evlatla sınamasınSelam kizlar bugun 16. gunum gelen giden yok su an sifir belirti.
Hadi hayırlsı olsun inşallah canım:) insan ister istemez umutlanıyor ama kendini kötüye hazırlamak en güzeli yıkım daha hafif oluyorKizlar kani verdim simdi bi carsi yapip kafami dagitmaya calisicam. Su an durup durup gozlerim doluyo. Keske her ay umutlanmasam cok duygusalim. Gecen ay histereskopi olmusgum rahmim biraz genisletildi insallah o vesile olur
Bir de kizlar mutlaka duymussunuzdur ama bu ay corek otu bal tarcin yapmistim. Hic ilac almadan bi yumurtam 9. gunde 19 mm olmustu. Yumurta kalitesi ve buyutmesinde etkisi cok guzel diye duydum hatta bi arkadasim cok problemi olmasina ragmen corek otu bal tarcinla o ay hamile kaldi. Dogal seyler, denemekten bi zarar gelmez bence.
Durup durup dua ediyorum Allahim nerde bir isteyen varsa tez vakitte evlatlarina kavustursun insallah
Canim valla rahattim ama bi noktada aklina dusuyo iste. Su an test icin erken degil tam onerilen zaman.canım bende senın gibi klomen kullanmadan doktorumun tavsiyesi üzerine çatlatma iğnesi vutuldum bugün 9. günüm ama şöyle düşün: eğer hamile isen zaten hamilesindir.kendini o testlerle yaptırıp yıpratma rahat bırak psikoloji en önemli şey.ben hatta adet olacakmışım gibi davranıyorum tam tatılımın yarısında denk gelıcek hatta .. o yüzden sen adet oalcakmışsın gibi düşün her ay emin ol yaşadığın hayal kırıklığı o kadar az oluyor.eğer çalışmıyorsan da hobbylere başla sevdiğin ne varsa kafanı dağıt veya film arşivine başla beynine düşünmesine bile fırsat vermeeyceksin evet biliyorum zor bende tam yapamıyorum belki ama en azından kendimi hep meşgül edecek şeyler buluyorum. Allah kimseyi evlatla sınamasın
Hadi hayırlsı olsun inşallah canım:) insan ister istemez umutlanıyor ama kendini kötüye hazırlamak en güzeli yıkım daha hafif oluyorstres yapma Rabbim ne Zaman kısmet ederse o Zaman olucak ne yapsak boş inşallah seninledir bebeğin tez vakitte kavuşalım bebişlerimize :)
Evet ben de hemen olcak sanıyordum. Meğer ne kdr zormuş :) inşallah pozitiftir canımCanim valla rahattim ama bi noktada aklina dusuyo iste. Su an test icin erken degil tam onerilen zaman.
En azindan negatifi alirsam bosu bosuna umutlanmam dedim.
Su an calismiyorum ve sirf stres yuzunden bebek olmuhor diye isten ayrilmistim.
Hergun agladigim cok cok stresli bi isti.
Anadolu yakasinda oturuyorum ve burada uygun icime sinen bir is icin bakiyorum. Calissam dedigin gibi daha az kafaya takilacak
Insallah. Negatifi alsam da en azindan bosuna umutlanmam. Bana hep cocuk istedigimizde ilk aydan olacak gibi geliyordu. Etrafta bunun zorluguyla ugrasan cok insana rastlamamistim cunku.
Hayirlisiysa olsun tek duam bu
Yok canim ya negatif.Evet ben de hemen olcak sanıyordum. Meğer ne kdr zormuş :) inşallah pozitiftir canım
bi yerde okudum canım iğneden sonra 4. günde 76 çıkmış birinin günde ne kadar eksiliyor bilemiyoruz tabi kiminin evdeki testte 7. gün negatif çıkıyor kiminin 12. gün hala pozitif çıkabiliyor beklemek de çok zor7. Günüm ovitrellee sen sonra bazen diyorum ki gidip bi test yapayım sonuç ne çıkacak ? İğnenin etkisiyle beta Hcg kaç çıkar?
Aynen beklemek çok zor bakalım ne olacak cumartesi gidicem teste ama meraktan yani. Cumartesi 9. Gün olacak.bi yerde okudum canım iğneden sonra 4. günde 76 çıkmış birinin günde ne kadar eksiliyor bilemiyoruz tabi kiminin evdeki testte 7. gün negatif çıkıyor kiminin 12. gün hala pozitif çıkabiliyor beklemek de çok zor
benim dün 9. gündü canım 9,91 çıktı hcg aslında progesteron testi yaptırmaya gitmiştim ben o da 17,8 çıktı yarın tekrarlıcam bakalım artmış mı iğne etkisi muhtemelenAynen beklemek çok zor bakalım ne olacak cumartesi gidicem teste ama meraktan yani. Cumartesi 9. Gün olacak.
evet canım o yumurtlama olmuş mu kaliteli mi diye bakılıyor 10 üzeri kaliteli yumurtlama sayılıyor ya onda içim rahat ama diğeri yüksek çıksa umutlanırdım ama bu değer pek umut vermedi banaProgesteron farklı yalnız canım iğne onu etkilemiyor bence. Belki de hamişsindir haber ver bana merakla bekliyorum güzel haberlerini
evet canım o yumurtlama olmuş mu kaliteli mi diye bakılıyor 10 üzeri kaliteli yumurtlama sayılıyor ya onda içim rahat ama diğeri yüksek çıksa umutlanırdım ama bu değer pek umut vermedi bana
Üzme kendini canım ben de ne kdr ümitlenmiyorum desem de Regl olunca üzülüyorum ister istemez. Hayırlısını dilicez napalım ne Zaman kısmetse o Zaman olucak. Benim de iki gün kaldı adetime olucam yani hissediyorum kısmet değilmiş napalımYok canim ya negatif.
Diyorum ya boyle umutlanmaktan nefret ediyorum.
En azindan pasa pasa adetimi beklerim
Canım bence biraz bekle ya hayal kırıklığı olmasın kafandan silmeye çalış iki hafta geçsin öyle yap bence7. Günüm ovitrellee sen sonra bazen diyorum ki gidip bi test yapayım sonuç ne çıkacak ? İğnenin etkisiyle beta Hcg kaç çıkar?
Bilmiyorum kararsızım mide bulantım ve halsizliğim var. Meraklanıyorum bu sevenlerden dolayı. Ben bi kimyasal gebelik geçirdim 6.1 ile başladı gayrette güzel yükseldi ama nasip olmadı o ayrı. 9 iyi bi sonuç umutsuz olma. Hem daha dokuzuncu gün ya katlanır sürekli inşCanım bence biraz bekle ya hayal kırıklığı olmasın kafandan silmeye çalış iki hafta geçsin öyle yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?