- 2 Ağustos 2016
- 773
- 354
- 33
İnşallahCok sagol cevabin icin. 14. gunde idrarda belli oluyor diyorlar, testi yaptim negatif
Birak gebeligi adet belirtim bile yok(hos ikisi ayni olsa da).
Insallah emeklerimize deger, isteyen ve evlat sevgisi verebilecek herkes o guzel duyguyu tadar
Bugun kesin adet oldum deyip tuvalete kostum cok hafif bi agri vardi ama adet olmamistim. Bugun 15. gun yine rahat duramayip yarin ya da obur gun bi kan testi yapicam eger adet olmamissam halaİnşallahbence adet gelene kadar umudunu kaybetme çünkü herkesin bünyesine göre değişiyor herşey
Canim hassasiyetine tesekkur ederim.Nasil benimle ayni duygulari yasayan insanlara destek olmam.Asil o zaman korkarim basina bir sey geleceginden...Seni tebrik ederim. Pozitifi aldiktan sonra o ay yararli oldugunu dusundugun ve farkli olarak yaptigin seyleri paylasmissin.
Ben kk da cok arama yapiyorum bazilari baya ugrasiyor gebe kalmak icin sonra sonuc beklerken tum sorularini sorup sonucu aldiktan sonra daha hic msj yazmiyorlar.
Bana hamile kaldiktan sonra daha msj yazma geregi yok gibi dusunduklerini dusunuyorum. Nazar degecek diye mi korkuyorlar bilmiyorum ki.
Ben de insallah hamile kalirsam deneyimlerimi paylasip sorulara mumkun oldugunca cvp vermek istiyorum.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Darisi bize insallah
İnşallah olmazsın da :) 15 günden sonra çıkar zaten Can'ım inş pozitifleri görürsün:)Bugun kesin adet oldum deyip tuvalete kostum cok hafif bi agri vardi ama adet olmamistim. Bugun 15. gun yine rahat duramayip yarin ya da obur gun bi kan testi yapicam eger adet olmamissam hala
Merhaba arkadaşlar, çatlatma tedavisine mart ayında başladım. Mayıs ayında tedaviden olumlu sonuç almıştım ama 6.haftada düşük yaptımDoktorum 2 ay korunmamızı söyledi. neyse yasak bitti tekrar tedaviye başlarız diye dün doktora gittim adetin 3.günü muayene yaptı hormon testlerini tekrarladı sonra ilaç tedavisini 2 ay daha yapmayalım kendiliğinden hamile kalabilirsin belki dedi. off
2 yıl oldu evleneli olsaydı olurdu zaten bende eczaneden klomen aldım adetin 5.günü yarın içmeye başlayacam. sizce ne yapmalıyım yaaNevşehirde başka özel hastanede iyi doktor yok. Bana bi akıl verin lütfen.
Bugun kesin adet oldum deyip tuvalete kostum cok hafif bi agri vardi ama adet olmamistim. Bugun 15. gun yine rahat duramayip yarin ya da obur gun bi kan testi yapicam eger adet olmamissam hala
Ah canım seni çok iyi anlıyorum ama klomen kendi başına kullanabiliceğin bi ilaç değil ki doktor kontrolünde olman lazımMerhaba arkadaşlar, çatlatma tedavisine mart ayında başladım. Mayıs ayında tedaviden olumlu sonuç almıştım ama 6.haftada düşük yaptımDoktorum 2 ay korunmamızı söyledi. neyse yasak bitti tekrar tedaviye başlarız diye dün doktora gittim adetin 3.günü muayene yaptı hormon testlerini tekrarladı sonra ilaç tedavisini 2 ay daha yapmayalım kendiliğinden hamile kalabilirsin belki dedi. off
2 yıl oldu evleneli olsaydı olurdu zaten bende eczaneden klomen aldım adetin 5.günü yarın içmeye başlayacam. sizce ne yapmalıyım yaaNevşehirde başka özel hastanede iyi doktor yok. Bana bi akıl verin lütfen.
progesteron 17,8 hcg 9,91 çıkmış canım iğne etkisi belli ki sonuç alamadım
Canim sen kendi kendine klomen almisdinda.DR a gitmeden yumurtalarin boyutunu nasil tespit edeceksin.Boyuta gore catlatma yapiliyorMerhaba arkadaşlar, çatlatma tedavisine mart ayında başladım. Mayıs ayında tedaviden olumlu sonuç almıştım ama 6.haftada düşük yaptımDoktorum 2 ay korunmamızı söyledi. neyse yasak bitti tekrar tedaviye başlarız diye dün doktora gittim adetin 3.günü muayene yaptı hormon testlerini tekrarladı sonra ilaç tedavisini 2 ay daha yapmayalım kendiliğinden hamile kalabilirsin belki dedi. off
cuma tekrarlamayı düşünüyorum artmışsa umutlanırım yoksa regl beklerim kafam rahat şekilde artıkCanım dur daha belli olmaz o işler dha sonra tekrarla testi 2 bilemedin 3 gün sonra
cuma tekrarlamayı düşünüyorum artmışsa umutlanırım yoksa regl beklerim kafam rahat şekilde artık
orası da doğru canım hayat gerçekten ikiye ayrılıyor buna şahit oluyoruz yakınlarımızdan da çocuğu olan benim kadar rahat değil mesela farkındayım bi sabırsızlık var işte evlenmek için de sabırsızdık ama şimdi nişanlı dönemlere hevesleniyorum içimde kalan yapamadıklarım varmış meğer nasip ne zamansa gelir inşallah canım aldığı nefesin saniyesi değişmez bizim ki bişeyler yapmış olmakEn güzeli canım biz eşimle olaya farklı bakış açısından bakıyoruz. Beni de o bakış açısına eşim yönlendirdi. Allah vakti gelince evlatlarımızı verir. O zamana kadar baş başa olmanın tadını çıkarmak lazım. Çocuk olduktan sonra öncelikler ister istemez değişiyor eh vakitte ilerliyor. Büyümesi okulu evliliği derken bu sefer de torunlar giriyor sıraya. Evliliğin bence 2 kıymetli dönemi var biri çocuktan önce ki olan zaman diğeri de çocuk olduktan sonra ki zaman. Ilk dönem de ne kadar çocuk beklersek bekleyelim ikinci döneme kıyasla daha az süre oluyor. Hiç evlat sahibi olamayacağım diye düşünmemek lazım vardır bir hayır.
orası da doğru canım hayat gerçekten ikiye ayrılıyor buna şahit oluyoruz yakınlarımızdan da çocuğu olan benim kadar rahat değil mesela farkındayım bi sabırsızlık var işte evlenmek için de sabırsızdık ama şimdi nişanlı dönemlere hevesleniyorum içimde kalan yapamadıklarım varmış meğer nasip ne zamansa gelir inşallah canım aldığı nefesin saniyesi değişmez bizim ki bişeyler yapmış olmak
2 gun daha gelmezse en iyisi kan testi yapim ben ama icim olmadi diyor.İnşallah olmazsın da :) 15 günden sonra çıkar zaten Can'ım inş pozitifleri görürsün:)
Insallah her isteyen icinde de biz en kisa zamanda guzel haberler alirizİnşallah bebeğine kavuşursun canim
2 gun daha gelmezse en iyisi kan testi yapim ben ama icim olmadi diyor.
Insallah hep beraber en kisa zamanda goruruz pozitifleri
Evet bence de kan testi en iyisi. Benim de hiç umudum yok Regl olcakmışım hissi var içimde2 gun daha gelmezse en iyisi kan testi yapim ben ama icim olmadi diyor.
Insallah hep beraber en kisa zamanda goruruz pozitifleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?