- 2 Ağustos 2016
- 773
- 354
- 33
Ahahahah valla doğru diyorsun can sıkıntısı :)))bu arada ben telin şarjını bitirip bilgisayara geçtim :))
bişey araştırmak için topiğe girenler kulağımızı çınlatıcak amma boş boş konuşmuşlar diye :))
parselledik topiği mübarek
ben de afedersin köpek gibi içiyorum desem yeridir şu aralarEvet çok şey bilmek de iyi değil dimi :) ayy stresten içtiğim sigaranın haddi hesabı yok ne güzel azaltmıştım bırakçam sandımmidem bulanıyor kokusundan ama içiyorum deli gibi of of
Aynı ben deben de afedersin köpek gibi içiyorum desem yeridir şu aralar
İyi geceler tatlım hayırlı haberlerle İnşalllah :))Kızlar iyi geceler diliyorum size
Uzulerek soyluyorum igneden. En kesin sonucu 15 ya da 16. gunlerde kan testinden alirsinSlm bende ovitrelle ivmesini kullandım bugjn 8.günüm test yaptım çift çizgi çıktı acaba iğnenin etkisinden olabilir mi bilen var mi
Canim kacinci gunundu bugunV Violet_79Evenness kızlarr gece uyuyamadım test yaptım :) ve beklenen sonuç negatif:) kayınvalidem bi aydır bendeydi bi ay daha kalıcak depresyon panik atak tedavisi görüyor hep yatıyor zaten. kayınpederim vefat etti benden başka gelin kız yok ben de seve seve bakıyorum zaten. Belki de hamileliğimde zor olur diye Allah böyle uygun görüyor bilmiyorum vakti gelmemiş bu ay da :))
15 oldu bugün 19ağustosta akşam üzeri olmuştum canımCanim kacinci gunundu bugun
V Violet_79Evenness kızlarr gece uyuyamadım test yaptım :) ve beklenen sonuç negatif:) kayınvalidem bi aydır bendeydi bi ay daha kalıcak depresyon panik atak tedavisi görüyor hep yatıyor zaten. kayınpederim vefat etti benden başka gelin kız yok ben de seve seve bakıyorum zaten. Belki de hamileliğimde zor olur diye Allah böyle uygun görüyor bilmiyorum vakti gelmemiş bu ay da :))
Sağol Can'ım benim. Bak işte var bi hayır benim için de zor oluyo gerçekten Bebek gibi kayınvalidem hiç bişey yapamıyor. Aynen hayırlı Zaman'da kucağımıza alabileceğimiz bi bebeğimiz olsun inşallahCanım başınız sağ olsun. En doğru zamanı rabbim bilir zaten. Onun hikmetinden sual olunmaz. Ben de üzülmüştüm regl olunca. Bu gün de ev sahibi geldi taşının diyor nisanda devraldılar evi normalde nisanda taşınacaktık. Çıkartacaklar bizi. Hal böylenolunca rabbim biliyormuş demek ki dedim. Ev taşımak kolay değil neticede. Hamile olduğumu düşünsenize kesin düşük olurdu bekle ki altı ay geçsin. Bir de düşük yapmakta iyi değil biliyorsunuz. Kısmet işte. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bize
Sağol Can'ım benim. Bak işte var bi hayır benim için de zor oluyo gerçekten Bebek gibi kayınvalidem hiç bişey yapamıyor. Aynen hayırlı Zaman'da kucağımıza alabileceğimiz bi bebeğimiz olsun inşallah
Kızlar doktorunuz çatlatma iğdesinden sonra progesteron ilacı verimdi size ? Rahim inceyse kalınlaşması için
Kaç gün kullanmanı tavsiye etti ..benim ilacı bitiriş zamanım Bayram'a denk geliyorEvet canım verdi bana
Kaç gün kullanmanı tavsiye etti ..benim ilacı bitiriş zamanım Bayram'a denk geliyor
Bana ağır genleşse fitil olarak kullan dedi. İlacı kullanmayı bıraktın doktor tavsiyesine uymadın doğru anladım değil mi.bata kaç gün var?Bitinceye kadar günde 2 defa ve fitil gibi kullanmamı söyledi harici olarak estrofem de kullandırdı reglın 5. Gününfen bitinceye kadsr. Tabi benim psikolojim baya değişti ilaçları kullanırken. Dedim bu ne bu ben miyim? Progestanı bitmesine 3 gün kala bıraktım, estrofemi de aynı gün bıraktım
Aynen şekerim hayırlısı olmadım bugün Regl:)Inşallah tatlım hepimizin tek temennisi bu değil mi zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?