Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ben delircem kızlar yaaa. Adetime 5 6 gün kaldı. Bugün sancım çoğaldı sanki, gaz sancisi gibi sanki ama adet sancisi gibide. Akıntım çok hafif var. Bazen ağrı alt tarafıma vuruyo ben hiç göğsümün ağrıdığını bilmem ama bazen üzerine yatamiyorum uçları acıyo. Böyle olan varmı aranızdaaa

Yardimin olur olmazmi hiiiçç.. benim hiç umudum kalmadi canim yaa senin nasildi ögrenmeden once
Gerçi benim iğne sonrasi hamile kalmadim 3 ay kullandım olmadı eşim de sorun çıktı ve o ay hamile kaldım benim en büyük etken kafaya çok takmammis sanırım o ay hiç takilmadim o ay kalmisim canım biraz sakin olmak gerekiyomus yaşadım bunu yanı eşim de sorun çıkmasıyla benim de umudum kalmamıştı uzunbi sure olmaz diyodum onun tedavisi fln ama işte Rabbim umudunu yitirdigin anda veriyo

Kafam dagilsin diye kuaföre geldim, bi kiz geldi oturdu yanima. 12+3 hamileymis basladi tlfnda onu anlatmaya. Aglamamak için zor tutuyorum kendimi senin kasık ağrın oldu mu peki

Kafam dagilsin diye kuaföre geldim, bi kiz geldi oturdu yanima. 12+3 hamileymis basladi tlfnda onu anlatmaya. Aglamamak için zor tutuyorum kendimi senin kasık ağrın oldu mu peki
Ahh kuzum bende senin gibiydim 3 ay bu iğne de her defasında ağlıyodum aslında daha evleneli de yeni bi sene oldu ama çok istiyodum senin gibi dusunup artık hamile gorunce sinir oluyodum ama inan Rabbim zamanı gelince mujdeni veriyo ben daha yeni alisiyorum hamilelige çünkü umidimi yitirdigim anda geldi ve inanamadim bi sure iğne olduğum dönem kasık agrim evet oldu ama çok şiddetli değildi bazen şiddetli oluyo bazen olmuyodu inş tutunmustur bebisin ama bak biraz kafani rahatlatmaya çalış hep bunu diyorum zor bisey ama ben bunu yaşamış olarak söylüyorum biraz kafa da bitiyomus Dr um öyle derdi bana

Kendimi surekli suçlu hisseidyorum yarım ya.alak hissediyorum. O kadar tuhafimki anlatamam. Bebek yokmu daha diye soran olursa hicbisey demeden ordan uzaklasmak istiyorum

Kendimi surekli suçlu hisseidyorum yarım ya.alak hissediyorum. O kadar tuhafimki anlatamam. Bebek yokmu daha diye soran olursa hicbisey demeden ordan uzaklasmak istiyorum
Ne kadar lık evlisin esin de göründü mu Dr a biliyorum o daha bebek yokmu yapsana bi tane laflarını sanki pazardan alıp karnına konulacak bisey nasip diyoruz işte.... Ötesi varmıdır bunun ama anlayana...

Kızlar işyerinde az önce yaptım beş dakikada çıkan sonuç iğnede 14. gün heycan yaptım :))

Eklentiler

• IMAG1021_1.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 52
iş çıkışı kan vermeye gidiyorum canım gerçekten Allah hepimize yardım etsin ya çok stresli bi durum
Aynen benimde iğne yaptıralı 11. Günüm ben bile eşime gitsek mi kan vermeye diye soruyorum. Adetimin 12. Günü iğne yapıldı. 28 yada 29 günde bi adet oluyorum bu hesaplamaya göre 7 günüm var ama sabırsızlanıyorum. Beklemek çok zor yaaaaaaaa

benim 11. günde böyle net çıkmıştı bayağı ama sonra silikleşti hatta dün mikroskopluk falan o derece yok gibiydi bugün üstelik idrar tutmadan fazla yaptım testi öğleden sonra bu şekilde çıktı çok şaşırdım açıkçası

Sen bi git bakalım sonuç 1 saatte çıkıyor bize bildirirsin. Bu idrar testi de şu 3 liralık olandan mı yani erken gösterenlerden degil yani degil mi ?

Sen bi git bakalım sonuç 1 saatte çıkıyor bize bildirirsin. Bu idrar testi de şu 3 liralık olandan mı yani erken gösterenlerden degil yani degil mi ?
yok canım değil 5 tl lik bi test erken testlerden almaya para dayanmaz o kadar çok yapıyoruz ki en azından ben :))))

Kızlar işyerinde az önce yaptım beş dakikada çıkan sonuç iğnede 14. gün heycan yaptım :))

Gördünmüüü :) Sana dedim demiii belki çok erkendir diye. Harika yaa kendime çikmiş gibi varya nasil heyecanlandim anlatamam bebişimizi kucagina almayida nasip etsin rabbim inşallaahhh

Ne kadar lık evlisin esin de göründü mu Dr a biliyorum o daha bebek yokmu yapsana bi tane laflarını sanki pazardan alıp karnına konulacak bisey nasip diyoruz işte.... Ötesi varmıdır bunun ama anlayana...

Benim kayinvalidem bile senin çocugun olmicaksa ben bi tüp bebek koyduruvereyim sana bari dedi. Belki 1 ay oldu o lafi diyeli hala kabuslar görüyorum. Hayatim ben daha 4 aylik evliyim ama yumurtaliklarim calismiyordu o yüzden korkuyorum hiç olmicak diye.

Gördünmüüü :) Sana dedim demiii belki çok erkendir diye. Harika yaa kendime çikmiş gibi varya nasil heyecanlandim anlatamam bebişimizi kucagina almayida nasip etsin rabbim inşallaahhh
Amin inşallah canım eve geçip bi testle daha mutlu olayım kan vericem hemen gerçekten öylesine yaptım testi çok şaşkınım hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…