- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
İlk Zaman'lar yoktu 4.günden sonra başladı belirtileri uyku hali özellikle sersemlik ..Yan etkisi çok daha aza iniyor ben daha yeni bıraktım progestan i
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk Zaman'lar yoktu 4.günden sonra başladı belirtileri uyku hali özellikle sersemlik ..Yan etkisi çok daha aza iniyor ben daha yeni bıraktım progestan i
Çok değil 3-4 ay öncesinde bende sizler gibiydim o yüzden o kadar iyi anlıyorum ki şuan ki psikolojiniz i ve o kadar içten istiyorum hepiniz inş pozitif sonuçlar alırsınız gerçekten bu farklı bisey insanın bisey istemem ama nolur bunu benden esirgeme Allah ım dediği bisey tez zaman da gelsin inş bebislerAmin Can'ım moral verici sözlerin için teşekkürler bizler aciz kullarız.
Benim de öyle oldu ilk 3-4 gün çok iyiydim sonra mahvetti zaten bulantili geçirdim o da tetikledi baş dönmesi vs acillik oldum sonra Dr vajinal kullan dedi kaclik ve günde kaç tane kullaniyosunİlk Zaman'lar yoktu 4.günden sonra başladı belirtileri uyku hali özellikle sersemlik ..
100 mg günde 3 tane.. O ayda mı hamile kaldın pekiBenim de öyle oldu ilk 3-4 gün çok iyiydim sonra mahvetti zaten bulantili geçirdim o da tetikledi baş dönmesi vs acillik oldum sonra Dr vajinal kullan dedi kaclik ve günde kaç tane kullaniyosun
Benim bel Ağrı'm var bir de progesteron kullanıyorum onun yan etkileriBenimde 11. Günüm aynı aşamadayız desene bende de hiçbir belirti yok ama mide bulantım var ağzımda sulanma oluşuyor o kadar. Nasip kısmet artık
Benim de öyleydi yok canım ben hamile kaldıktan sonra kullandım hamile kaldığım ay bisey kullanmadim 8. Haftam da içerde kanama alanım vardı o yüzden başladık risk vardı daha da var yeni bıraktım progestan i100 mg günde 3 tane.. O ayda mı hamile kaldın peki
Benim klomen artı çatlatma iğnesi birde progesteron bir de prolaktin yüksekliği için dostinex birde folik asitin için inofolic.ilaçkolik oldum çıktımBenim de öyleydi yok canım ben hamile kaldıktan sonra kullandım hamile kaldığım ay bisey kullanmadim 8. Haftam da içerde kanama alanım vardı o yüzden başladık risk vardı daha da var yeni bıraktım progestan i
Folik asit ben evlendigimde başlamıştım hemen çocuk dusundugum için onu aksatma progestan da inş tutunmussa bi terslik olmasın diye vermiştir önlem amaçlı inş mükafatı ni görürsün hadi hayırlısı bakalımBenim klomen artı çatlatma iğnesi birde progesteron bir de prolaktin yüksekliği için dostinex birde folik asitin için inofolic.ilaçkolik oldum çıktım![]()
Evet Can'ım bakalım gelmezse adetin bitince progesteron tekrar al dedi bakalım herşey cuma günü belli olacak ..hayırlara vesile olsun hayırlı haberler veririrm inş.Folik asit ben evlendigimde başlamıştım hemen çocuk dusundugum için onu aksatma progestan da inş tutunmussa bi terslik olmasın diye vermiştir önlem amaçlı inş mükafatı ni görürsün hadi hayırlısı bakalım
İnş inş hayırlısı olsunEvet Can'ım bakalım gelmezse adetin bitince progesteron tekrar al dedi bakalım herşey cuma günü belli olacak ..hayırlara vesile olsun hayırlı haberler veririrm inş.
Kusura bakma ama o kv ye kocaman bir ohaaaaaaaa diyorum daha 4 aylık evlisin ya dur daha noluyoruzdeseydin haşa Allah in yapamadığını sen mi yapacaksın koyuver bakalım diye
ayyyyy çok sinir oldum şuan
![]()
Tabiki sorabilirsinAa ben farketmedim kuzum çok pardon. Peki birseyler sorabilirmiyim sana
Tabiki sorabilirsin
Tabiki sorabilirsin
Canim ben kupkuruydum hatta bu ne ya dedim bu kadar kuruluk mu olur,Adete 6 gun kala gunde iki kez falan gelmeye basladi krem rengi bir akinti.birde bak degisik o ay bende ne oldu adete 7-8 gun kala sag kasigimda bir iki saniyelik cekme oluyordu birseye uzaninca,ozelliklede oturdugum yerden ani kalkinaAkıntın oldu mu? Benim adetime 4 5 gün var. Ben hep günlük ped kullanirdim. Bugün baktim herkes akintim söyle böyle diyo bende siyah iç camasiri giyip günlük koymadim. Sanki bir damla kremi biri oraya koymus gibi bembeyaz bisey vardi o neydi anlamadim. Sivilcelendim yine her zaman ki gibi.. sen anlamismiydin hamileligini? Neler hissetmistin 4 5 gün kalabiraz anlatirmisin
![]()
Ayrica bende her zamanki gibi sivilcelendim.gogsum falanda hic oyle patlayacak gibi olmadi.Adetime 2 gun kala gogsum acimaya basladi daha once hi olmadi.Herkeste baska baska isteAkıntın oldu mu? Benim adetime 4 5 gün var. Ben hep günlük ped kullanirdim. Bugün baktim herkes akintim söyle böyle diyo bende siyah iç camasiri giyip günlük koymadim. Sanki bir damla kremi biri oraya koymus gibi bembeyaz bisey vardi o neydi anlamadim. Sivilcelendim yine her zaman ki gibi.. sen anlamismiydin hamileligini? Neler hissetmistin 4 5 gün kalabiraz anlatirmisin
![]()
Canim ben kupkuruydum hatta bu ne ya dedim bu kadar kuruluk mu olur,Adete 6 gun kala gunde iki kez falan gelmeye basladi krem rengi bir akinti.birde bak degisik o ay bende ne oldu adete 7-8 gun kala sag kasigimda bir iki saniyelik cekme oluyordu birseye uzaninca,ozelliklede oturdugum yerden ani kalkina
Evet cok kisa sanki zorlaniyormus gibi kisa kas cekilmesi gibi birseydi benimki,bir iki saniyelikAkıntı evet sürekli olmuyor, benimde bugün 1 kez oldu sadece. Akinti olmasi hamilelikte olabiliyor yani o zaman???
Benim de sol kasığımda bi tuhaflik var, anlatırken doğru cümle nedir bilmiyorumda sanki bişey şişip tekrar iniyo gibi oluyo. Hani aklımdan çıksa bile orda ki hareketlenmeyle aklima geliyor..
Başkaaaa, göğüs ucum büyüdü ha benim. O nedir anlamadim ama bu ilk kez oluyor buna eminim. Çünkü yakin arkadasimla adet gunumuz hep aynidir:) o varya resmen son 1 hafta kala ağlar resmen göğüs ağrısından. Bende de tık olmaz. Kirmızı gelene kadar sadece ara ara hafif sancim olur. Ama şuamda da çok nadiren sanci giriyo ama sancida denilmez aslinda.kendini bi hatirlatip hemen geçiyo