Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cok kisa sanki zorlaniyormus gibi kisa kas cekilmesi gibi birseydi benimki,bir iki saniyelik
Tweety88 ama ben sizi anlamiyorum neden gidip kan testi yaptirmiyorsunuz.Boyle insanin kafasinda binlerce soruyla daha zor degil mi? Ben 6 gun kala ogrendim gebe oldugumu
Tmmm bende 10. Gun yaptim 5.3 sonr 11. Gun yaptim 17.9 cikti bitti gitt .:) Cunku ben yoksa da 6 gun daha umit etmek istemedim yani.Dedim yoksa da hadi bakalim yeniden kollari siva.Fakat benim soyle bir jokerim de vardi ,bir onceki ayda catlatmanin 9. Gunu kan yaptirdim 3. 59 du. 10 gun yaptim 2.14 du o zaman da dedim ki degilim.Fakat biliyordum ki benim vucudum igneyi 8-9 gunde atiyor.Bir onceki aydan tecrubeliydim.Bazilarinin vucudu da gec atabiliyor.ama yine de iki gun ustuste yaparsan ve artis varsa gebelik var demektir.cunku catlatma ignesinin etkisi dusus gosterir artiş degil.Insallah senin de vardir da burdan bir guzel haberde sen verirsin arkadasim
Sen naptin bi daha kan verdinmi canım Dr a fln gittinmiTmmm bende 10. Gun yaptim 5.3 sonr 11. Gun yaptim 17.9 cikti bitti gitt .:) Cunku ben yoksa da 6 gun daha umit etmek istemedim yani.Dedim yoksa da hadi bakalim yeniden kollari siva.Fakat benim soyle bir jokerim de vardi ,bir onceki ayda catlatmanin 9. Gunu kan yaptirdim 3. 59 du. 10 gun yaptim 2.14 du o zaman da dedim ki degilim.Fakat biliyordum ki benim vucudum igneyi 8-9 gunde atiyor.Bir onceki aydan tecrubeliydim.Bazilarinin vucudu da gec atabiliyor.ama yine de iki gun ustuste yaparsan ve artis varsa gebelik var demektir.cunku catlatma ignesinin etkisi dusus gosterir artiş degil.Insallah senin de vardir da burdan bir guzel haberde sen verirsin arkadasim
Kızlar 14.16 sonuç :))) çok heycan yaptım şimdi öğrendim
Aminn canım inşallah en kısa zamanda size de nasip olsun bu anları yaşamak :))Ooollleeeyyyy bebişimiz seninle o zaman arkadaşımmm tebrik ederimmm rabbim hayirlisiyla sag salim kucagina almayida nasip eder insallah
Canim bugun keseyi gordum.cok kucuk bir keseydi.yazamiorum oyle seyleri arkadaslari uzmiyim diye.Sen naptin bi daha kan verdinmi canım Dr a fln gittinmi
Ayyyy sonunda yaaaa seni cok umitlendirmek istemedim ama ben tahmin ediyordum zaten.canim hayirli olsun.dr un istemese de 2 gunde bir yap hcg.artisi duzenli mi bak.ihmal etme.ay hayirli olsun cok sevindim ben yaaaKızlar 14.16 sonuç :))) çok heycan yaptım şimdi öğrendim
Inşallah artış güzel olur canım çarşambayı bekliyorum şimdi çok heyecanlı çok güzel bi duyguymuş Allah isteyen herkese yaşatsın inşallahAyyyy sonunda yaaaa seni cok umitlendirmek istemedim ama ben tahmin ediyordum zaten.canim hayirli olsun.dr un istemese de 2 gunde bir yap hcg.artisi duzenli mi bak.ihmal etme.ay hayirli olsun cok sevindim ben yaaa
Hadi bakalım şimdi de devamı gelsin inş :)Kızlar 14.16 sonuç :))) çok heycan yaptım şimdi öğrendim
İyi iyi gözün aydın öyle zaten mercimek kadar şuanCanim bugun keseyi gordum.cok kucuk bir keseydi.yazamiorum oyle seyleri arkadaslari uzmiyim diye.
AminnnnnHadi bakalım şimdi de devamı gelsin inş :)
İyi iyi gözün aydın öyle zaten mercimek kadar şuan
Hayır lütfen öyke dusunme canim yaa.. bize olmuyosa sanada mi olmicak. Şahsen ben cok mutlu oluyorum.elmol hamiledir diye nasil seviniyorum inanmazsin.esime bile müjde gibi anlattim resmen. O bile inan sevindi iyi bari yaa rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin dedi. Senden bahsettim bana destek oldu diye.Allah razi olsun sagolsunlar dedi. Lütfen anlat mercimeğini. Bal mercimek ooo rabbim nazalarlardan kotü gözlerden korusun
Insan korkuyp loveali keseyi goruyosun bu kezde kalbini duymak istiyosunİyi iyi gözün aydın öyle zaten mercimek kadar şuan