Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Evet cok kisa sanki zorlaniyormus gibi kisa kas cekilmesi gibi birseydi benimki,bir iki saniyelik

Ayy canım ćok sagol yaa içimi ferahlattin. Bwnimde gögüslerimde öyle şişlikmiş dolgunlukmus yok. Sadece uçları acıyo dokunamiyorum bide uçlari sanki daha cok çikti. Sütyenden belli oluyo.tuhaf

Tweety88 Tweety88 ama ben sizi anlamiyorum neden gidip kan testi yaptirmiyorsunuz.Boyle insanin kafasinda binlerce soruyla daha zor degil mi? Ben 6 gun kala ogrendim gebe oldugumu

Tmmm bende 10. Gun yaptim 5.3 sonr 11. Gun yaptim 17.9 cikti bitti gitt .:) Cunku ben yoksa da 6 gun daha umit etmek istemedim yani.Dedim yoksa da hadi bakalim yeniden kollari siva.Fakat benim soyle bir jokerim de vardi ,bir onceki ayda catlatmanin 9. Gunu kan yaptirdim 3. 59 du. 10 gun yaptim 2.14 du o zaman da dedim ki degilim.Fakat biliyordum ki benim vucudum igneyi 8-9 gunde atiyor.Bir onceki aydan tecrubeliydim.Bazilarinin vucudu da gec atabiliyor.ama yine de iki gun ustuste yaparsan ve artis varsa gebelik var demektir.cunku catlatma ignesinin etkisi dusus gosterir artiş degil.Insallah senin de vardir da burdan bir guzel haberde sen verirsin arkadasim

Tmmm bende 10. Gun yaptim 5.3 sonr 11. Gun yaptim 17.9 cikti bitti gitt .:) Cunku ben yoksa da 6 gun daha umit etmek istemedim yani.Dedim yoksa da hadi bakalim yeniden kollari siva.Fakat benim soyle bir jokerim de vardi ,bir onceki ayda catlatmanin 9. Gunu kan yaptirdim 3. 59 du. 10 gun yaptim 2.14 du o zaman da dedim ki degilim.Fakat biliyordum ki benim vucudum igneyi 8-9 gunde atiyor.Bir onceki aydan tecrubeliydim.Bazilarinin vucudu da gec atabiliyor.ama yine de iki gun ustuste yaparsan ve artis varsa gebelik var demektir.cunku catlatma ignesinin etkisi dusus gosterir artiş degil.Insallah senin de vardir da burdan bir guzel haberde sen verirsin arkadasim

Aslında haklisin kuzum ya.. cok sagol gercekten güzel yüreklisin dilerim dualar gercek olur rabbim izin verir.

Sen naptin bi daha kan verdinmi canım Dr a fln gittinmi

Ayyyy sonunda yaaaa seni cok umitlendirmek istemedim ama ben tahmin ediyordum zaten.canim hayirli olsun.dr un istemese de 2 gunde bir yap hcg.artisi duzenli mi bak.ihmal etme.ay hayirli olsun cok sevindim ben yaaa
Inşallah artış güzel olur canım çarşambayı bekliyorum şimdi çok heyecanlı çok güzel bi duyguymuş Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah

İyi iyi gözün aydın öyle zaten mercimek kadar şuan

Hayır lütfen öyke dusunme canim yaa.. bize olmuyosa sanada mi olmicak. Şahsen ben cok mutlu oluyorum. @elmol hamiledir diye nasil seviniyorum inanmazsin.esime bile müjde gibi anlattim resmen. O bile inan sevindi iyi bari yaa rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin dedi. Senden bahsettim bana destek oldu diye.Allah razi olsun sagolsunlar dedi. Lütfen anlat mercimeğini. Bal mercimek ooo rabbim nazalarlardan kotü gözlerden korusun

Hayır lütfen öyke dusunme canim yaa.. bize olmuyosa sanada mi olmicak. Şahsen ben cok mutlu oluyorum. elmol elmol hamiledir diye nasil seviniyorum inanmazsin.esime bile müjde gibi anlattim resmen. O bile inan sevindi iyi bari yaa rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin dedi. Senden bahsettim bana destek oldu diye.Allah razi olsun sagolsunlar dedi. Lütfen anlat mercimeğini. Bal mercimek ooo rabbim nazalarlardan kotü gözlerden korusun
zambra zambra ya mi yazdin benden alıntı yapmissin ama anlamadım canım

Back
X