Düşmez yükselir inşallah yaMerak ettim bende tekrar pazar vericem bakalım gelende kötü haber
Son adet tarihin neydi gecen ayMerak ettim bende tekrar pazar vericem bakalım gelende kötü haber
Bende hiçbir etki yapmadı inanır mısın ? Günde 3 kere kullanıyorum bir de..bende aynı fikirdeyim herhangi bir doktora da göstermedim değerimi bakalım pzar belli olur artık ..ama keşke daha önce baktırsaydım diyorum.sonuçta artış yoksa yoktur olurdu.bu defa pazara kadar uzatmış oldum.Düşmez yükselir inşallah ya
Progestan kötü yapıyo baş dönmesi falan bitsin diye dua ediyorum hergün
Aslında iğnenin etkisi geçmiştir bence di mi 11 günden sonra etkisi geçiyordu hep
Ne güzel ya ben işte çok sıkıntı yaşıyorum baş dönmesi kötü yaBende hiçbir etki yapmadı inanır mısın ? Günde 3 kere kullanıyorum bir de..bende aynı fikirdeyim herhangi bir doktora da göstermedim değerimi bakalım pzar belli olur artık ..ama keşke daha önce baktırsaydım diyorum.sonuçta artış yoksa yoktur olurdu.bu defa pazara kadar uzatmış oldum.
İnş kanda çıkar bebiş kaçıncı gündü senin
Bende yapcam 12.gün daha 4gün var12.gündü ama kuzum erken gebelik testi değildi. Ee sonuçta adetimede 2 gün vardı varsa bile çikmazdi.bile bile yaptim ama kalbim çikcakti yerinden
Canim benim yaptigim seyleri dene birdeKızlar sonuç negatif malesef
Ne yaptığını bilmiyorum cnm sen ne yapmıştır bi yazar mısın tekrardan ????Canim benim yaptigim seyleri dene birde
Kan verdinizmi pazar günü galiba kimsede iyi hbr yok gibiMerak ettim bende tekrar pazar vericem bakalım gelende kötü haber
Gecmiş olsun ben 14yıllık evliyim 4tane karnımda öldü allahasükür bir tane oğlum var iki senedir kardes istiyo ama yılmadan devam bence hemen ümitsizliğe kspılmayın Allah büyük ol deyince oluyor bunu anladım ben inş isteyen herkeze en kısa zamanda verirMerhaba kızlar ben iğnenin 14. günü öğrenmiştim artisim güzel ilerliyordu araya bayram girdi ve benim lekelenmelerim başladı acile gittim düşük yaptığım söylendi yani kimyasal gebelik yaşadım sadece dokuz günlük hamilelik geçirmiş oldumhavalara uçarken bi anda dibe vurdum şimdi adetten sonra hayırlısıyla napıcam karar vermem gerekiyor
Sağol canım ben 16 aylık evliyim ikinci klomen kullanisimdi şükür hamile kalabildigimi öğrenmiş oldum diyorum Allah sağlıklı hamilelikler versin sana da çok geçmiş olsunGecmiş olsun ben 14yıllık evliyim 4tane karnımda öldü allahasükür bir tane oğlum var iki senedir kardes istiyo ama yılmadan devam bence hemen ümitsizliğe kspılmayın Allah büyük ol deyince oluyor bunu anladım ben inş isteyen herkeze en kısa zamanda verir
Aynen canım tesekkür ederim hepimize inşSağol canım ben 16 aylık evliyim ikinci klomen kullanisimdi şükür hamile kalabildigimi öğrenmiş oldum diyorum Allah sağlıklı hamilelikler versin sana da çok geçmiş olsun
En son kaçtı beta Hcg değeriniz ?Merhaba kızlar ben iğnenin 14. günü öğrenmiştim artisim güzel ilerliyordu araya bayram girdi ve benim lekelenmelerim başladı acile gittim düşük yaptığım söylendi yani kimyasal gebelik yaşadım sadece dokuz günlük hamilelik geçirmiş oldumhavalara uçarken bi anda dibe vurdum şimdi adetten sonra hayırlısıyla napıcam karar vermem gerekiyor
Buarada çok geçmiş olsun cnm bende 2 ay önce aynı şeyi yaşadım 10lük gebeydim gitti Bebek. Nasip kısmet herşey...En son kaçtı beta Hcg değeriniz ?
64.2 yi gördükten üç gün sonra lekelenme başladı canımEn son kaçtı beta Hcg değeriniz ?
Sana da geçmiş olsun canım seninde mi kimyasal gebelik oldu yoksa keseyi görmüş müydün ? Şimdi napiyosun ? Çarşamba doktoruma gidicem bakalım nasıl devM edicez klomeni iki ay kullandım ikinci de olmuştuBuarada çok geçmiş olsun cnm bende 2 ay önce aynı şeyi yaşadım 10lük gebeydim gitti Bebek. Nasip kısmet herşey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?