Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Sana da geçmiş olsun canım seninde mi kimyasal gebelik oldu yoksa keseyi görmüş müydün ? Şimdi napiyosun ? Çarşamba doktoruma gidicem bakalım nasıl devM edicez klomeni iki ay kullandım ikinci de olmuştu
Benim 123 tü en son sonra düştü 95e daha sonra 55 E ondan sonrada adet oldum. Ama iki büyük parça düştü benden biri çocuk biri de eşiydi galiba. Kimyasal gebelikti benimde. Benimde 2. Klomen+ ovitrellee kullanışımda gebe kaldım oda düştü zaten. Geçen ay 3. Klomen+ ovitrellee kullanışımdı adet oldum ama dün bitti adetim. Bu ay birşey yapmıycam rahat geçirecem tedaviye başlayınca umutlanıyorum adet olunca da dünyam yıkılıyor adeta. 2 sene bitti 3. Yıla girdi evliliğimiz. 16 aydır da çocuk istiyoruz nasip kısmet artık.....,

Çok geçmiş olsun canım ben de 16 aylık evliyim yılbaşından beri düşünüyoruz pko olduğu için yumurtlama klomensiz sanki pek mümkün değil gibi napıcam ben de bilmiyorum mecbur yine klomen kullanicaz sağlıklı gebelik olsun geç olsun diyorum artık o duygu bambaskaymis tekrar tatmak nasip olsun inşallah

İnş cnm Allah yar ve yardımcın olsun. Klomen ile tekrar olur inş yumurtlamaysa sorun. Benim de eşimin de herşeyi normal hatta doktorlar çok iyi diyorlar ama çocuk da olmuyor ne hikmetse... Sınav işte....

İnş cnm Allah yar ve yardımcın olsun. Klomen ile tekrar olur inş yumurtlamaysa sorun. Benim de eşimin de herşeyi normal hatta doktorlar çok iyi diyorlar ama çocuk da olmuyor ne hikmetse... Sınav işte....
Eşim tahlil vermedi hiç ama bu sefer verecek mecbur ben de hsg cekilmemistim doktor gerek kalmadığını söyledi işte benim düzensiz yumurtlamam var doktor takibi gerekiyor adetlerim düzensiz ama oluyo çok şükür pkoda genelde üç dört ayda ya da ilaçla adet gelir benim bazen 40 50 günü buluyor bazen 25 26 günde çok dengesiz yumurtlama var ateş olcuyorum net bi sonuç alamıyorum ovulasyon testleri de aynı şekilde öyle mecbur doktorla hallediyoruz

Senin gibi olan bi arkadaş vardı onunla beraber karar verdik gebeliğe. Aynı doktora gittik utrason , hormon testi vs yaptırdı ilk olarak. Bana harika herşey yolunda ( bu arada benim adetin 13. Günü gitmiştim ) 23 ml yumurtan var çok kaliteli bu ay büyük ihtimalle gebe kalırsın dedi. Fsh ve lh ında çok iyi dedi. Arkadaş da 2 ayda 3 ayda bir adet görüyordu ona da senin gebe kalman çok zor uzun tedavi gerektiriyor testlerin kötü falan dedi. Ona dünya kadar ilaç verdi bana da folbiol verip yolladı. Ben 16 aydır bekliyorum. Arkadaş gebe kaldı doktordan iki ay sonra şimdi de 38. Haftasında yani kısmet işi biraz da demek istediğim. Allah Nasıl uygun görürse öyle oluyor kim ne derse ne yaparsa da boş. Amcamın kızı da 28 günde bi adet görür 12 yıldır çocuğu olmuyor ... Allah herkesin yardımcısı olsun çok zor bi süreç bu çocuk isteme olayı. Çeken bilir....

Çok doğru canım alacağı nefesin saniyesi değişmez biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz tevekkül Allah tan isteyen kimseyi anne olmaktan mahrum bırakmasın Allah ım zor süreçler

Selam kızlar birse sorucam çatlatma iğnesinin bugun 12.gınu adet oldum normalde ayın 27sınde olmak lazımdı neden bukadar erken olduki

Selam kızlar birse sorucam çatlatma iğnesinin bugun 12.gınu adet oldum normalde ayın 27sınde olmak lazımdı neden bukadar erken olduki
canım genelde döllenme olmayınca bu tür ignelerden sonra adet hemen geliyo diyolar ondan olmuş olabilir

Saolun kızlar e yumurta catlamışta ne dıye bana çatlatma iğnesi verdi doktor kontrolde anlamamışmı. Of

Kızlar dün adet oldum bugun cok Ağrı'm var cok fena birde ben bir kac ay dınlenmeyi düşünüyorum okul açıldı okul oğlum bire basladı kafa yogun zaten birazda vücutta bende dınlenıyım dıyorum sizce ne yapmalı acaba bu arada bole ara verenlerın hamile kaldıklarınıda duydum bilginiz varmı

Yani olabiliyor ama bende ile yaramadı 1,5yıl oldu olmadı bende bu ay soğan kürü yapıcam sende yap çok insan o ay hamile kalmış darısı bize inş.

Herkese selam olsun ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım yani perşembe günü kanamayla düşük yaptım bugün 5. günümdü doktora gittim herşey normale dönmüş hemen klomen başladık tekrar hayırlısı olsun inşallah

Herseyin hayirlisi Kimyasal gebelik nedir benim agrim tavan yapti
Pozitif sonuç aldım ama dokuz gün sürdü bayramda düştü canım normalde bugün keseyi görecektik ama perşembe düşük oldu hayırlısı olsun

Cok gecmis olsun insallah en yakin Amanda bebisine kavusursun cnm
Sağol canım Allah herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin tekrar başladım klomene en azından rahim filmine gerek kalmadı tuplerle ilgili şüphemiz yok artık sperm hızı da iyi demek oluyor dedi doktor bu ay yeni umutlarla başa sardık bu üçüncü ayım klomende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…