- 21 Eylül 2016
- 711
- 384
- 33
- 45
Canim benim de oyle oldu leke leke geçti adetim ilaçlardan bu ayKızlar ben iğnenin 15. Günü idrar testi yaptım negatif. Dün 16. Günü sabah 1 damla kırmızı leke geldi. Hasta oluyorum diye ped koydum.ped temiz. Dinden beri peçeteye kahverengi çok az leke geliyor. Başka da yok. Akşam ılık duş aldım sökülür diye sabah kalktım yine birşey yok. İlaçtan iğneden olur mu ki böyle acaba.
Amin canım inş ilk seferki gibi adet belirtilerini yaşadığım için mutsuzluğum bakalım daha 5.gün olacak bekliyoruz inş bi mucize olurCanım umutsuzluk yok. Allah hayırlısını versin hepimize. İyi düşün iyi olsun derler ya öyle yAP. Boşver belirtti falan kendine uğraşacak birşeyler bul. Kötü düşünüp kendini üzme. Allah emeklerini boşa çıkarmasın.
Rabbim yardimcin olsun emeklerinide boşa cikarmasin inşaallah bende düşünüyorum aşılama ama şimdi korktum açıkçası
amin canım inşallah korkma herkes aynı şeyi yaşayacak diye bişey yok benim acı eşiğim düşük galiba mesela benimle birlikte bir kadına daha yapıldı o hiç sıkıntı çekmedi benim ilaçlardan dolayı galiba biraz canım yandı birde rahimim yana dönükmüş o yüzden dedi doktor bakalım sabırla bekliyoruz ..Rabbim yardimcin olsun emeklerinide boşa cikarmasin inşaallah bende düşünüyorum aşılama ama şimdi korktum açıkçası
Çok geçmiş olsun canim uzulmicez herzaman sabırla duayla isticez ve hayirli sini beklicez ve inşaallah rabbim hepimize hayirli bir evlat nasip etcek.amin canım inşallah korkma herkes aynı şeyi yaşayacak diye bişey yok benim acı eşiğim düşük galiba mesela benimle birlikte bir kadına daha yapıldı o hiç sıkıntı çekmedi benim ilaçlardan dolayı galiba biraz canım yandı birde rahimim yana dönükmüş o yüzden dedi doktor bakalım sabırla bekliyoruz ..
İnşaallah canim klomen bitince kacgun sonra çağırdı doktor bende basladim3 günüm bugüngünaydın kızlar ben tekrar klomen başladım bugün bir hafta sonra kontrolüm var hadi hayırlısı
salı bitecek klomen aslında perşembe çağırdı ama ben cumaya aldım randevumu sen ne zaman gidiyosun canım ilk randevuna ?İnşaallah canim klomen bitince kacgun sonra çağırdı doktor bende basladim3 günüm bugün
Bu ay kullandım olmadi ikinciye basladim bende Benimde pazar bitiyo çarşamba Git cem bakalimsalı bitecek klomen aslında perşembe çağırdı ama ben cumaya aldım randevumu sen ne zaman gidiyosun canım ilk randevuna ?
benim bu 4. kullanışım ilkinde iğneden sonra taş düşürdüm onu pek saymadı doktorum aslında ikinci de kimyasal gebelik oldu düşük yaşadım üçüncüde adet oldum bu 4. olacak doktorum 3. kabul ediyorBu ay kullandım olmadi ikinciye basladim bende Benimde pazar bitiyo çarşamba Git cem bakalim
Kaç yasindasin canim ben bu tutmazsa ya aşılama istiyorum yada yakinda iyibiryer bulursam tüp bebek düşünebilirimbenim bu 4. kullanışım ilkinde iğneden sonra taş düşürdüm onu pek saymadı doktorum aslında ikinci de kimyasal gebelik oldu düşük yaşadım üçüncüde adet oldum bu 4. olacak doktorum 3. kabul ediyor
28 yaşındayım canım ben sonuna kadar hapla denerim sonra biraz ara verip aşılama düşünebilirim canım 6 defa hakkımız var hapla dedi doktor inşallah gerek kalmaz bu ay olur canım çok stres yapmamak lazımKaç yasindasin canim ben bu tutmazsa ya aşılama istiyorum yada yakinda iyibiryer bulursam tüp bebek düşünebilirim
Bilmiyorum bende canim ya senin yaşin Ufak en azından daha vaktin var benim yaşım36 oyuzden28 yaşındayım canım ben sonuna kadar hapla denerim sonra biraz ara verip aşılama düşünebilirim canım 6 defa hakkımız var hapla dedi doktor inşallah gerek kalmaz bu ay olur canım çok stres yapmamak lazım
hayırlısı olsun canım öyle düşünüp stres yapma inşallah olacaktır başka çocuğun var mı ilk mi olacak canım ?Bilmiyorum bende canim ya senin yaşin Ufak en azından daha vaktin var benim yaşım36 oyuzden
Yok geç evlendim saten İlk 5 ayimda kendiliğinden hamile kaldım düşük oldu ondan sonra bir seneye yakın olacak olmadi hayirlisi tabiki hepimiz içinhayırlısı olsun canım öyle düşünüp stres yapma inşallah olacaktır başka çocuğun var mı ilk mi olacak canım ?
hamile kalabilmişsin canım Allah ın izniyle gelecektir sağlıklı bebekler sabredicez bakalımYok geç evlendim saten İlk 5 ayimda kendiliğinden hamile kaldım düşük oldu ondan sonra bir seneye yakın olacak olmadi hayirlisi tabiki hepimiz için
Şimdi belli olmaz canim ilacin etkisi 10 anca Ben15 gun yaptim cikmadi16 d's hastalandim ama insaallah seninki tutarbugün 8.günü devirdim artık acaba test yapsam güvenilir olur mu çok merak içerisindeyim gerçi adet olacakmışım gibi bir histe yok değil içimde çok fazla adet belirtim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?