Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canim benim de oyle oldu leke leke geçti adetim ilaçlardan bu ay

iğneden sonra 10. günüm, evde test yaptım ve sonuç negatif
2 tane yumurtam olmuştu halbuki bu ay.. acaba pozitife döner mi ki..

Amin canım inş ilk seferki gibi adet belirtilerini yaşadığım için mutsuzluğum bakalım daha 5.gün olacak bekliyoruz inş bi mucize olur

Rabbim yardimcin olsun emeklerinide boşa cikarmasin inşaallah bende düşünüyorum aşılama ama şimdi korktum açıkçası
amin canım inşallah korkma herkes aynı şeyi yaşayacak diye bişey yok benim acı eşiğim düşük galiba mesela benimle birlikte bir kadına daha yapıldı o hiç sıkıntı çekmedi benim ilaçlardan dolayı galiba biraz canım yandı birde rahimim yana dönükmüş o yüzden dedi doktor bakalım sabırla bekliyoruz ..

Çok geçmiş olsun canim uzulmicez herzaman sabırla duayla isticez ve hayirli sini beklicez ve inşaallah rabbim hepimize hayirli bir evlat nasip etcek.

günaydın kızlar ben tekrar klomen başladım bugün bir hafta sonra kontrolüm var hadi hayırlısı

İnşaallah canim klomen bitince kacgun sonra çağırdı doktor bende basladim3 günüm bugün
salı bitecek klomen aslında perşembe çağırdı ama ben cumaya aldım randevumu sen ne zaman gidiyosun canım ilk randevuna ?

Bu ay kullandım olmadi ikinciye basladim bende Benimde pazar bitiyo çarşamba Git cem bakalim
benim bu 4. kullanışım ilkinde iğneden sonra taş düşürdüm onu pek saymadı doktorum aslında ikinci de kimyasal gebelik oldu düşük yaşadım üçüncüde adet oldum bu 4. olacak doktorum 3. kabul ediyor

Kaç yasindasin canim ben bu tutmazsa ya aşılama istiyorum yada yakinda iyibiryer bulursam tüp bebek düşünebilirim

Kaç yasindasin canim ben bu tutmazsa ya aşılama istiyorum yada yakinda iyibiryer bulursam tüp bebek düşünebilirim
28 yaşındayım canım ben sonuna kadar hapla denerim sonra biraz ara verip aşılama düşünebilirim canım 6 defa hakkımız var hapla dedi doktor inşallah gerek kalmaz bu ay olur canım çok stres yapmamak lazım

28 yaşındayım canım ben sonuna kadar hapla denerim sonra biraz ara verip aşılama düşünebilirim canım 6 defa hakkımız var hapla dedi doktor inşallah gerek kalmaz bu ay olur canım çok stres yapmamak lazım
Bilmiyorum bende canim ya senin yaşin Ufak en azından daha vaktin var benim yaşım36 oyuzden

Bilmiyorum bende canim ya senin yaşin Ufak en azından daha vaktin var benim yaşım36 oyuzden
hayırlısı olsun canım öyle düşünüp stres yapma inşallah olacaktır başka çocuğun var mı ilk mi olacak canım ?

hayırlısı olsun canım öyle düşünüp stres yapma inşallah olacaktır başka çocuğun var mı ilk mi olacak canım ?
Yok geç evlendim saten İlk 5 ayimda kendiliğinden hamile kaldım düşük oldu ondan sonra bir seneye yakın olacak olmadi hayirlisi tabiki hepimiz için

Yok geç evlendim saten İlk 5 ayimda kendiliğinden hamile kaldım düşük oldu ondan sonra bir seneye yakın olacak olmadi hayirlisi tabiki hepimiz için
hamile kalabilmişsin canım Allah ın izniyle gelecektir sağlıklı bebekler sabredicez bakalım

bugün 8.günü devirdim artık acaba test yapsam güvenilir olur mu çok merak içerisindeyim gerçi adet olacakmışım gibi bir histe yok değil içimde çok fazla adet belirtim var.

bugün 8.günü devirdim artık acaba test yapsam güvenilir olur mu çok merak içerisindeyim gerçi adet olacakmışım gibi bir histe yok değil içimde çok fazla adet belirtim var.
Şimdi belli olmaz canim ilacin etkisi 10 anca Ben15 gun yaptim cikmadi16 d's hastalandim ama insaallah seninki tutar

HERKESE MERHABA ARKADAŞLAR..GECEN KIŞ GEBELİK KAYBIM OLDU KORUNMAYI BIRAKTIK 7. AY HALA BİŞE YOK ACAYİP KAFAYA TAKAR OLDUK HERKESİN COCUGU OLDU BİRAZ MAHALLE BASKISI GİBİ BİRŞEYDE OLUYOR BÖYLE OLUNCA KENDİNİZİ EKSİK HİSSEDİYORSUNUZ DR. GİTTİM BİŞEMİ VAR DİYE Bİ SORUN GÖZÜKMÜYOR AMA TAKİP YAPTIRMAK İSTEDİM..NEYSE KLOMEN VERDİ ADETİN 5. GÜNÜ BAŞLADIM 5 GÜN GÜNDE 2 TANE İÇTİM ADETİN 10. GÜNÜ DR GİTTİM 2 TANE YUMURTA VAR 27 MM DEDİ VE BUGÜN MUHAKAK İĞNE OLMAN LAZIM DEDİ İĞNEYİ DE OLDUK CALIŞMADA YAPIYORUZ AMA BENİM YİNEDE UMUDUM AZALDI YUMURTALAR COK BÜYÜK GELDİ AMA FAZLA TAKMAKTA İSTEMİYORUM Bİ SORUN OLSA DR SÖYLERDİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. EŞİMDE DE BEN DE DE SIKINTI YOK İNFİLATİF OLUCAZ DİYE KORKUYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…