Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Anladim canim. Referans uzerine gitmekte fayda var. Dr un cinsiyeti yok dedigin gibi saglik bu.
Durumlarimizdan haberdar edelim birbirimizi hep beraber bebisimibeklerkenkalp
Ben de insallah genetik sonuc hakkimda guzel haberlerle gelirim haftaya. Birbirimize de dua edelim kizlar

Perşembe gidicem doktora dikişlerimi aldırmaya bakalım o neler dicek ona göre ben de yaparım bişiler :) zaten klomenlik bi durumum yokmuş boşuna kullanmışım bakalım hayırlısı olsun inşallah :) senin sonuçlar ne zaman çıkıcakmış

Çok sağol canım.. alındı yani tamamen alındı iki üç sene önce geçirdiğim bi enfeksiyon tedavi edilmeyince ilerlemiş tüpü sarmış tedavilik bi durum yokmuş. Sağ tüp bi de iki yumurtalıkla devam ediyorum :)) sana da geçmiş olsun canım. ben de hiç gitmedim devlete güven vermiyor nedense bana da ..hepimiz baya bişiler yaşamışız ya inşallah bundan sonra güzel şeyler yaşarız..

Benim onumuzdeki haftanin sonuna dogru cikicak galiba canim

Tekrar geçmiş olsun canım. Ihmal etmemek lazım aslında yaş kaç olursa olsun. Yilda 1 kerede olsa kontrole gitmek lazım. Baya seyler olmus konusmayali. Insallah bu yorucu sureci Allahin izniyle hayirli bir sekilde atlatiriz.

Tekrar geçmiş olsun canım. Ihmal etmemek lazım aslında yaş kaç olursa olsun. Yilda 1 kerede olsa kontrole gitmek lazım. Baya seyler olmus konusmayali. Insallah bu yorucu sureci Allahin izniyle hayirli bir sekilde atlatiriz.
Sağol canım:) yaa sorma ben üç tane doktora gitmiştim enfeksiyon geçirdiğim zaman ama teşhis konulamadı o zaman bekardım göbekten ultrasonla anlaşılmadı sanırım ya da dikkatli bakamadılar ihmal kurbanı oldum yaşamam gerekiyormuş bunları ne desem boş bundan sonraki süreç hepimiz için çok güzel geçer inşallah:)

dün akşam dayanamayıp test aldım negatif çıktı 10.gündü pozitife döner mi? adetimde 3 gün gecikti ama progestan iğneleri sebeğ oluyor herhalde.Var mı müjdeli haberi olan

Doktorlara zaten ne desek boş..

Selam kızlar aşılamam yapıldı bugün. Eşimin sonuçlarında bazı sorunlar çıktı. Morfoloji %4 olmalıymış en az eşimin %1 çıktı. Hareket tipi %32 olmalıymış en az eşimin %30 çıktı. O kadar moralim bozuldu ki aşılamadan sonra bınları duyunca doktora doğru düzgün birşey soramadım bile ilaç yazdı eşimin içmesi için 3 ay kullanacak dedi aşılama ya da tüp Bebek'le bir şekilde sonuç elde edeceğiz dedi aşılamaya bu kadar heyecanla hevesle giderken böyle bir sonuç çıkınca çok umudum kırıldı hiç olumlu sonuç alacağımıza inanamıyorum bu aşılamada. Geçen yıl temiz çıkan sonuçlar bu sene Nasıl böyle çıktı anlamadım ;( bu tarz sorunları olduğu halde bebeğine kavuşan var mı aranızda ?

Hic uzumle ben 25subatvuruldum 10martta hamile kalmsms hamileyken ustune adet gormusum yada ben oyle sandim bebeis tutunmus simdi dogumuma 1 ay kaldi benimde 16mmdi sen stres yapma sakin cocgun dollenmesine zara stres yaparsn dollenme olmaz cocgn icin sakin olmalisin mutlu olmasn

arkadaşlar benimde iğneden sonraki 9 günüm..dün akşamdan beri kasıklarım ve belim ağrıyor..adet olucam sanırım moralim bozuldu..bu tarz bişe yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı

bişey sorabilir miyim ?
Ben 12 sinde iğneyi vuruldum. 13-14 ekimi değerlerlendir dedi doktorum. Sonra 14 gün beklicez dedi. İlişkiden sonra 14 gün mü iğneden sonra 14 günmü anlamadım. Geçen ay iğneden 15 gün sonra hastalandım.

Bugun 12.günüm iğne vurulali.dün ve bugün test yaptim silik cikti 2ci çizgi.yarın adet günüm.kasık ağrım ve midem bulanıyor.bugün biraz kahve leke geldi.

Bugun 12.günüm iğne vurulali.dün ve bugün test yaptim silik cikti 2ci çizgi.yarın adet günüm.kasık ağrım ve midem bulanıyor.bugün biraz kahve leke geldi.
Inşallah hep pozitif kalır canım testlerin :) zaten adet olacağın zamanla aynı belirtiler

İgneyi vurup İlişkiye girdiniz günden itibaren 15 gün sonra adet olmakta kimyasal gebelik oluyor

arkadaşlar benimde iğneden sonraki 9 günüm..dün akşamdan beri kasıklarım ve belim ağrıyor..adet olucam sanırım moralim bozuldu..bu tarz bişe yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı
Hamile kalmakta adet olmay gibi aynı diyorlar agırlar felan oluyormuş aynı hiç sıkmayım canınızı bence belkide hamilesiniz

Inşallah hep pozitif kalır canım testlerin :) zaten adet olacağın zamanla aynı belirtiler
amin ınsallah ama arada idrar yaptıktan sonra silince yumurta akı gibi ama açık kahve bişe geliyor azcik peceteye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…