Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kızlar herkese merhaba
Ovitrelle nin 9. Günü bugün ve beta 5. 48 çıktı sizce negatif mi

Canım daha ignenin etkisi devam ediyordur erken yapmışsın iki gün sonra tekrarla bellide olmaz belki yükselir degerin belki bebişin tutunmaya çalışıyordur bizide haberdar et sevinelimmm

Canım daha ignenin etkisi devam ediyordur erken yapmışsın iki gün sonra tekrarla bellide olmaz belki yükselir degerin belki bebişin tutunmaya çalışıyordur bizide haberdar et sevinelimmm
Eger bebis varsa daha mı yüksek çıkmasi lazım

Benimde bugun 13. Gunum test yaotim hic bisey cikmadi bende kesin yoktur diyordum ozaman birazda olsa umut var desene:)

merhaba kızlar ben ayın 27 çatlatma iğnesini yaptırdım bugun için doktor kontrele çağirdi çatlamış mı yumurtalar diye çatlamiş dedi bide rahim arkasında sıvı birikmış dedi adetin iki gün geçerse test yaptır dedi ama benim o an sormak aklıma gelmedi bu sıvı birikmesi kotu bisey mi lütfen bilgisi olan bana yardımcı olsunnn

Bence iyi bir şey konuyla ilgili bir bilgim yok ama iki gün geçerse test yap dedigine göre umutlandırmak istemem ama umutsuzda olmaaa bu ayın bebişi belki senin göbüştedir

Kızlarrr berwlerdesinizzz
Hala kırmızılar gelmedi bu gün 15. Gün agrılar var sancılar var kendisi yokkkacabaaa hayır hayırrrr kandırma kendini heleki 0.03 degerle

13. Gün yaptırdım 0.03 çıkmıştı şimdi korkuyorum kist olmamıştır inşallah geçen sefer 15. Gün regl olmuştum.
Canim bende birşey sora bilirmiyim benimde bu ikinci ayim doktor kist var dedi ama yinede iğne yaptı eğer gebelik olusmazsa bu kist ten nasıl kurtulcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…