14.günüm bugün.Kaçıncı günün igneden sonra?
Hadiii hayırlısııııı benimde 14.günüm kan testi negatif herhalde yarın adet olurum moral yerlerde bende ne güzel hala umudun var o heyecan bile güzel14.günüm bugün.
Hemen takvimmi oluşturdunKızlar herkese merhaba
Ovitrelle nin 9. Günü bugün ve beta 5. 48 çıktı sizce negatif mi
Eger bebis varsa daha mı yüksek çıkmasi lazımCanım daha ignenin etkisi devam ediyordur erken yapmışsın iki gün sonra tekrarla bellide olmaz belki yükselir degerin belki bebişin tutunmaya çalışıyordurbizide haberdar et sevinelimmm
Yok canım ya onu adette totem niyetine yaptımHemen takvimmi oluşturdunbiraz acele etmişsin canım inşallah bebişin seninledir
Benimde bugun 13. Gunum test yaotim hic bisey cikmadi bende kesin yoktur diyordum ozaman birazda olsa umut var desene:)canım benim belirtilerim aşırı susamak göğüs acıması sık idrara çıkma ve kasık batmalarıydı ama ben 14. gün öğrendim test yapmaya 9. gün başlamıştım hep pozitif gitti giderek silindi 13. gün neredeyse yoktu olmadı galiba dedim 14 de öylesine yapmıştım artık ki direk çıktı inşallah senin de vardır canım iğneden sonra her seferinde kasık batması ve göğüs acıması oluyor bende de sadece leke gelmesi inşallah yerleşmedir diyorum
Benimde bugun 13. Gunum test yaotim hic bisey cikmadi bende kesin yoktur diyordum ozaman birazda olsa umut var desene:)
hahhahahahaaa çok begendimmmmYok canım ya onu adette totem niyetine yaptım
En azından iki katına katlamadı gerekiyor ama senin totem işe yaramışş galibaEger bebis varsa daha mı yüksek çıkmasi lazım
İnşallah işe yaramıştırEn azından iki katına katlamadı gerekiyor ama senin totem işe yaramışş galiba
Bence iyi bir şey konuyla ilgili bir bilgim yok ama iki gün geçerse test yap dedigine göre umutlandırmak istemem ama umutsuzda olmaaa bu ayın bebişi belki senin göbüştedirmerhaba kızlar ben ayın 27 çatlatma iğnesini yaptırdım bugun için doktor kontrele çağirdi çatlamış mı yumurtalar diye çatlamiş dedi bide rahim arkasında sıvı birikmış dedi adetin iki gün geçerse test yaptır dedi ama benim o an sormak aklıma gelmedi bu sıvı birikmesi kotu bisey mi lütfen bilgisi olan bana yardımcı olsunnn
13. Gün yaptırdım 0.03 çıkmıştı şimdi korkuyorum kist olmamıştır inşallah geçen sefer 15. Gün regl olmuştum.Kan testi yaptırmış miydin
Canim bende birşey sora bilirmiyim benimde bu ikinci ayim doktor kist var dedi ama yinede iğne yaptı eğer gebelik olusmazsa bu kist ten nasıl kurtulcaz13. Gün yaptırdım 0.03 çıkmıştı şimdi korkuyorum kist olmamıştır inşallah geçen sefer 15. Gün regl olmuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?