- 21 Eylül 2016
- 711
- 384
- 33
- 45
Yani canim tabiki hissediyosun ben ilk kinde hissetmiştim ocaktan sonra aşılama denicem hayırlısı olsun hepimiz içinHayirlisi olsun bir dahaki ay olur insallah..evet size kesinlikle katiliyorum belirti olup olmadigini hissediyoruz biz kadunlar benimde 10.gunum igneden sonra ama hicbir belirti yok biliyorum ilk ignemdi..artik kendimi bu aya hazirladim
İnşaallah senden güzel haberler alırız canim benimÇok üzüldüm canım Allah inşallah en kısa zamanda nasip eder
Amin inşallah canimİnşaallah senden güzel haberler alırız canim benim
Evenness bebisimibeklerkenkalp
Selam kizlar nasilsiniz?
Embriyolarima genetik tani yapildi ve uci de sagliksiz cikti. Yeni yeni kendime geliyorum.
Ilk tedaviden kalan ve cok fazla basari sansi vermedikleri bir embriyom var onunla sansimi deneyecegim. Cok umutlu olmasam da bu isler belli olmuyor.
Sizler nasilsiniz hanimlar birinizden biriniz bi guzel haber versin beya
Ay ben de nerde bu kizlar diyorum.Moralini yüksek tut canım. Tıpkı dediğin gibi bu işler hiç belli olmuyor. Ruhen ve bedenen kendini yıpratmamaya çalış. Ben pek ilgilenmiyorum şu aralar bebek çocuk falan boşverdim. Siteyede pek girmiyorum, haftada bir belki.. Bu transfer ne zaman yapılacak?
Ay ben de nerde bu kizlar diyorum.
bebisimibeklerkenkalp ayda bir giriyo artik heralde.
Canim senin yasin gencti sanki nasil rahat ediceksen o sekilde davran.
Ama bende vakit yoook anam 40 a kaldi son 3.
Heralde bi 20 gun sonra fln transfer edilicek canim ne zaman regl olacagima bagli.
Ben gelgitliyim bi yok tutmaz diyorum bi ay yok yok kismet ona diyorum, bi oyle bi boyle sanrilarin icindeyim.
Insallah guzel haberler verebilirim kizlar bu transferden sonra.
Hepinizi seviyor ve opucuklere boguyorum
Totem yaptın galiba canım umarım hiç kaldırmazsın. daha önceki kimyasalın eylülde mi olmuştu?Napıyosunuz kızlarrrben de 18 kasımı bekliyorum bu aydan da pek umudum yok hayırlısı zaten biraz da ara vericem kilo vermem lazım ay kilo benim bayağı moralimi bozmaya başlamış onu farkettim
Hayır canım totem değil çok şükür mucizem geldi tekrar umudum yokken :)))) bi saat olmadı kanda 26.81 çıktı :)))))Evet canım yaş olarak aciliyetim yok ama insan istiyor bi süre sonra. inşallah güzel haberlerinizi alırım.bebisimibeklerkenkalp nerelerde bende bilmiyorum belki o da benim gibi arada bir giriyordur.
Totem yaptın galiba canım umarım hiç kaldırmazsın. daha önceki kimyasalın eylülde mi olmuştu?
Buyuk ihtimal canim. Insallah kafandan uzaklastirdiginda hemen mujdeli haberi verirsin sen deEvet canım yaş olarak aciliyetim yok ama insan istiyor bi süre sonra. inşallah güzel haberlerinizi alırım.bebisimibeklerkenkalp nerelerde bende bilmiyorum belki o da benim gibi arada bir giriyordur.
Senin adına çok sevindim cnm Allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin benim bu ay olmadı maalesef dün regle oldumHayır canım totem değil çok şükür mucizem geldi tekrar umudum yokken :)))) bi saat olmadı kanda 26.81 çıktı :)))))
Sağol canım hayırlısı olsun belki bu ay gelir bebeğin stres yapma hiç benim 4. aydı arada bi düşük var sabır duaSenin adına çok sevindim cnm Allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin benim bu ay olmadı maalesef dün regle oldum
Amin insaah canım benimSağol canım hayırlısı olsun belki bu ay gelir bebeğin stres yapma hiç benim 4. aydı arada bi düşük var sabır dua
Ayyy canmm çok sevindim.Hayırlı olsun.Hoş gelmiş mucizen hem sana hem bizim gibi bekleyenlere umt olmuş☺Hayır canım totem değil çok şükür mucizem geldi tekrar umudum yokken :)))) bi saat olmadı kanda 26.81 çıktı :)))))
Mucizeni isteyeli mi 4 ay oldu. yoksaSağol canım hayırlısı olsun belki bu ay gelir bebeğin stres yapma hiç benim 4. aydı arada bi düşük var sabır dua
Canm klomen ve catlatma iğnesini 4 kez mi kullandın. mucizen 4. sunde mi geldi?ben de 4 kez kullandım da boşa mı kullanıyorum acaba diyorum bazen.Sağol canım hayırlısı olsun belki bu ay gelir bebeğin stres yapma hiç benim 4. aydı arada bi düşük var sabır dua
Canım 2. de öldü ama kimyasal gebelikti düştü bu 4. yine oldu inşallah sağlıkla gelir devamı pes etme canım yılma bide stres yapıp üstüne durma bak benim ilişki 40. saatte öldü iğneden sonra ben olmadı demiştim artık nasip herşeyMucizeni isteyeli mi 4 ay oldu. yoksa
Canm klomen ve catlatma iğnesini 4 kez mi kullandın. mucizen 4. sunde mi geldi?ben de 4 kez kullandım da boşa mı kullanıyorum acaba diyorum bazen.
canım sen hep çatlatm a iğnesi ile mi geb e kaldın?Canım 2. de öldü ama kimyasal gebelikti düştü bu 4. yine oldu inşallah sağlıkla gelir devamı pes etme canım yılma bide stres yapıp üstüne durma bak benim ilişki 40. saatte öldü iğneden sonra ben olmadı demiştim artık nasip herşey
başka hamileliğim yok zaten canım ikisi de çatlatma iğnesiylecanım sen hep çatlatm a iğnesi ile mi geb e kaldın?
son iki gebeliğinde kullandın biliyorum da diğerlerini bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?