Sağol canım darısı başına inşallah
Amin inşallah canımHayırlısıyla inşallah canım rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin
Bilmiyorum ki hersey olabilir sabah gidiyorm doktora ama cok korkuyotun iste canim dualarinizi eksik etmeyin cok ihtiyacim vargögus agrısı bendede oluyo canm ama benim ki adet belirtisi insallah seninki hamilelik belirtisidir insallah güzel haberlerini alirirz
Ben de iki dokBende de bildik bir sebep yok kendiliğinden kaldım mart ayında düşük oldu sonra daha birşey olmadı benimde kist oldu o yuzden beklicem yılbaşına kadar ve doktoru degistircem
Bende de bildik bir sebep yok kendiliğinden kaldım mart ayında düşük oldu sonra daha birşey olmadı benimde kist oldu o yuzden beklicem yılbaşına kadar ve doktoru degistircem
Ben de iki doktor değiştirdim canm.bu Dr den memnunum inş bi şifa bulurum.genelde kist bir ayda falan geçiyo yani kist için bekliyorsan o kadar beklemeyebilirsin.adetaylı oldukça baktir gitti mi diye.Ben de iki dok
Bu iğneyi genelde kullanıyorlar ama senin Dr gerek görmemiş olabilir.klomen yumurtaları büyütüyor igne de catlamasına yardımcı oluyor.tabi catlamayan yumurta büyümeye devam ederse de kist oluyor.Dr lar kendiliğinden catlamasi na işi bırakmamak için yapıyo genelde.sen de Dr na bu igneden bahsedebilirsin siz ne düşünürsünüz bu konu da diye.acaba çatlama da mı sıkıntı çekiyorum diye.haaa bu iğne genelde çatlamıyo muş ama benm yumurtalar inatçı igne bile ctlatamiyoCanim bu iğneyi doktor kendimi tavsiye etti ben klomen kullandım iki ay olmadı bende istesem bu iğneyi olurmu acaba
Bu iğneyi genelde kullanıyorlar ama senin Dr gerek görmemiş olabilir.klomen yumurtaları büyütüyor igne de catlamasına yardımcı oluyor.tabi catlamayan yumurta büyümeye devam ederse de kist oluyor.Dr lar kendiliğinden catlamasi na işi bırakmamak için yapıyo genelde.sen de Dr na bu igneden bahsedebilirsin siz ne düşünürsünüz bu konu da diye.acaba çatlama da mı sıkıntı çekiyorum diye.haaa bu iğne genelde çatlamıyo muş ama benm yumurtalar inatçı igne bile ctlatamiyo
cnm doktora gitcektin naptın ins güzel haberlerini alırızBilmiyorum ki hersey olabilir sabah gidiyorm doktora ama cok korkuyotun iste canim dualarinizi eksik etmeyin cok ihtiyacim var
İnşallah hamilesin direk canm.test yapmadın miKizlar bugun 17. Gunum hala adet olamadim.normalde adetim cok duzenlidir.10. Gun catlatma ignesi olmustum.benim gibi olan var mi
17.gün belli olurİnşallah hamilesin direk canm.test yapmadın mi
Test yaptim canim dun aksam saatlerinde ama cikmadi.kafam cok karisti olsa testte cikardi bu zamana kadar diye dusunuyorum.ama iste ufacik da olsa bir umidim varİnşallah hamilesin direk canm.test yapmadın mi
Anladım canim sağol bu ay geçti artık bugün temizlendim bir daki ay başka bir doktorla tekrar baslicam gerekirse aşılama denicemGenelde çatlatiyomus yazmak istemistim
Canim bebegin hayirli olsun bendw persembe gunu ovitrelle vuruldum sende igneden sonra bir belirti oldumu acaba aydinlatirmisinHayır canım totem değil çok şükür mucizem geldi tekrar umudum yokken :)))) bi saat olmadı kanda 26.81 çıktı :)))))
Canım her zaman iğneden sonra şişlik hissi olurdu bu defa hiçbişey yaşamadım hatta çatlamadi mi acaba diye dusunuyodum 10. gün evde test yaptım negatifti hiçbi belirtim de yoktu sonra adet geliyo dediğim belirtiler öldü göğüslerim acımaya başladı şişlik hissi oldu ama sık idrara çıkmaya başladım aşırı beyaz akıntı başladı ve çok susuyodum şüphelendim 12. gün test yaptım pozitifi gördüm çok şükür canımCanim bebegin hayirli olsun bendw persembe gunu ovitrelle vuruldum sende igneden sonra bir belirti oldumu acaba aydinlatirmisin
Kızlarr:) ara verdim ben bi süre girmeye sürekli bişiler araştırmaktan bıktım :) çocuk düşüncesini kafamdan attım hayatıma bakıyorum olursa olur düşüncesindeyim:) inşallah güzel haberlerimizi paylaşmak nasip olur. Ameliyattan sonra herşeyin boş olduğunu düşündüm kendimi strese sokmamaya karar verdim. İnşallah olur hepimizin en kısa zamanda :)Ay ben de nerde bu kizlar diyorum.
bebisimibeklerkenkalp ayda bir giriyo artik heralde.
Canim senin yasin gencti sanki nasil rahat ediceksen o sekilde davran.
Ama bende vakit yoook anam 40 a kaldi son 3.
Heralde bi 20 gun sonra fln transfer edilicek canim ne zaman regl olacagima bagli.
Ben gelgitliyim bi yok tutmaz diyorum bi ay yok yok kismet ona diyorum, bi oyle bi boyle sanrilarin icindeyim.
Insallah guzel haberler verebilirim kizlar bu transferden sonra.
Hepinizi seviyor ve opucuklere boguyorum
Canim cevap verdigin icin teşekkür ederim benimde iki gundur cok siskinlik hissim var demekki siskinlik olmasi iyi birsey deil sanirim bosuna bekliycemCanım her zaman iğneden sonra şişlik hissi olurdu bu defa hiçbişey yaşamadım hatta çatlamadi mi acaba diye dusunuyodum 10. gün evde test yaptım negatifti hiçbi belirtim de yoktu sonra adet geliyo dediğim belirtiler öldü göğüslerim acımaya başladı şişlik hissi oldu ama sık idrara çıkmaya başladım aşırı beyaz akıntı başladı ve çok susuyodum şüphelendim 12. gün test yaptım pozitifi gördüm çok şükür canım
Olur mu öyle şey canım daha önceki hamileligimde iğneden sonra full şişlik belirti yaşamıştım hepsi aynı olmuyo canım içini ferah tut nasipse olmuştur zatenCanim cevap verdigin icin teşekkür ederim benimde iki gundur cok siskinlik hissim var demekki siskinlik olmasi iyi birsey deil sanirim bosuna bekliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?