Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
gögus agrısı bendede oluyo canm ama benim ki adet belirtisi insallah seninki hamilelik belirtisidir insallah güzel haberlerini alirirz
Bilmiyorum ki hersey olabilir sabah gidiyorm doktora ama cok korkuyotun iste canim dualarinizi eksik etmeyin cok ihtiyacim var

Bende de bildik bir sebep yok kendiliğinden kaldım mart ayında düşük oldu sonra daha birşey olmadı benimde kist oldu o yuzden beklicem yılbaşına kadar ve doktoru degistircem
Ben de iki dok
Bende de bildik bir sebep yok kendiliğinden kaldım mart ayında düşük oldu sonra daha birşey olmadı benimde kist oldu o yuzden beklicem yılbaşına kadar ve doktoru degistircem

Canim bu iğneyi doktor kendimi tavsiye etti ben klomen kullandım iki ay olmadı bende istesem bu iğneyi olurmu acaba
Bu iğneyi genelde kullanıyorlar ama senin Dr gerek görmemiş olabilir.klomen yumurtaları büyütüyor igne de catlamasına yardımcı oluyor.tabi catlamayan yumurta büyümeye devam ederse de kist oluyor.Dr lar kendiliğinden catlamasi na işi bırakmamak için yapıyo genelde.sen de Dr na bu igneden bahsedebilirsin siz ne düşünürsünüz bu konu da diye.acaba çatlama da mı sıkıntı çekiyorum diye.haaa bu iğne genelde çatlamıyo muş ama benm yumurtalar inatçı igne bile ctlatamiyo

Kizlar bugun 17. Gunum hala adet olamadim.normalde adetim cok duzenlidir.10. Gun catlatma ignesi olmustum.benim gibi olan var mi

Canim bebegin hayirli olsun bendw persembe gunu ovitrelle vuruldum sende igneden sonra bir belirti oldumu acaba aydinlatirmisin
Canım her zaman iğneden sonra şişlik hissi olurdu bu defa hiçbişey yaşamadım hatta çatlamadi mi acaba diye dusunuyodum 10. gün evde test yaptım negatifti hiçbi belirtim de yoktu sonra adet geliyo dediğim belirtiler öldü göğüslerim acımaya başladı şişlik hissi oldu ama sık idrara çıkmaya başladım aşırı beyaz akıntı başladı ve çok susuyodum şüphelendim 12. gün test yaptım pozitifi gördüm çok şükür canım

Kızlarr:) ara verdim ben bi süre girmeye sürekli bişiler araştırmaktan bıktım :) çocuk düşüncesini kafamdan attım hayatıma bakıyorum olursa olur düşüncesindeyim:) inşallah güzel haberlerimizi paylaşmak nasip olur. Ameliyattan sonra herşeyin boş olduğunu düşündüm kendimi strese sokmamaya karar verdim. İnşallah olur hepimizin en kısa zamanda :)

Canim cevap verdigin icin teşekkür ederim benimde iki gundur cok siskinlik hissim var demekki siskinlik olmasi iyi birsey deil sanirim bosuna bekliycem

Canim cevap verdigin icin teşekkür ederim benimde iki gundur cok siskinlik hissim var demekki siskinlik olmasi iyi birsey deil sanirim bosuna bekliycem
Olur mu öyle şey canım daha önceki hamileligimde iğneden sonra full şişlik belirti yaşamıştım hepsi aynı olmuyo canım içini ferah tut nasipse olmuştur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…