Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Bugün 14. Gün yapmadım test ama hep adet olduğum bekirtileri yaşıyorum şuan göğüslerde sızlama şeklinde bir his meme ucu kaşıntısı birtek ilk kez bu ay acayip gaz var karnımın içinde acaba iğnedenmi oldu
Ama hala kanama yok kasık ağrım falanda yok anlamadım stres yapınca adette gelmiyor o yüzden takmakda istemiyorum

Bugün 14. Gün yapmadım test ama hep adet olduğum bekirtileri yaşıyorum şuan göğüslerde sızlama şeklinde bir his meme ucu kaşıntısı birtek ilk kez bu ay acayip gaz var karnımın içinde acaba iğnedenmi oldu
Ama hala kanama yok kasık ağrım falanda yok anlamadım stres yapınca adette gelmiyor o yüzden takmakda istemiyorum
benim de aynen öyleydi ve tam adet günüm iğnde 17. gündü çıktı kanda da cıktı belirtiler farklı oluoyor

Bende 17. Gün yapıyım o zaman inşallah bende güzel bir sonuç alırım kızıma kardeş veririm çok istiyor. Pcolu olmama rağmen kızıma ilk korunmadığım ay ve 3 ay adet gecikmesiyle gebe kalmıştım nasip sanırım herşey

Bence erken bak bir arkadaşda 13. Gün yapmış çıkmamış 17. Günde çıkmış
Bende sanki adet olucam belirtiler var göğüs ağrım yok aniden sızlama şeklinde bir his var bide göğüs ucu kaşıntısı adetime yakında olur bu bilemedim
Ama biraz daha bekliyelim benim de ayın 4ü adet tarihim bakalım

Bence erken bak bir arkadaşda 13. Gün yapmış çıkmamış 17. Günde çıkmış
Bende sanki adet olucam belirtiler var göğüs ağrım yok aniden sızlama şeklinde bir his var bide göğüs ucu kaşıntısı adetime yakında olur bu bilemedim
Ama biraz daha bekliyelim benim de ayın 4ü adet tarihim bakalım
Benim goguslerde bir degisiklik yok adet olacakmisim gibi karnim agriyor okadar insallah guzel haberler veririz

İnşallah canım benim kızım kardeş diye çıldırıyor onun o kadar çok istemesi beni çok strese sokuyor çok üzülüyorum
Allah biran önce isteyen herkese nasip etsin
Bende atni durumdayim kizim isteyerek yapmiyorum zannediyor nie yapmiyorsun diye bana kiziyor insallah biran once kardeslerine kavusurlar

Pcolu olduğunu yenimi öğrendin ben yeni öğrendim. İlk adet döngümden beri hep 2 aydan fazla gecikerek olurdum kızıma hemen kaldım 2 aydır korunmuyorum doktora gittim klomen başlayalım hızlandıralım dedi. Sende hemen kaldınmı

Pcolu olduğunu yenimi öğrendin ben yeni öğrendim. İlk adet döngümden beri hep 2 aydan fazla gecikerek olurdum kızıma hemen kaldım 2 aydır korunmuyorum doktora gittim klomen başlayalım hızlandıralım dedi. Sende hemen kaldınmı
Canim doktor bana pkolusun demiyor ikinci dusugumden sonenra yumurtlama bozuklugu olmus adet goremiyorum sokturucu icmeden bir bucuk senedir yumurtam buyuyup catlamiyor bu ay belki olurmu dedim ama sanirim yok olmassa asilama deniycem adet gorunce

Hamilemisin canim hayirli olsun allah kucagina almayi nasip etsin bugun 13.gun igne olali ikindiden beri ade olucakmisim gibi agri var normalmi sendede oldumu
Canim iğnenin 17. günü idi dün ve tam bi ay önce adet olmuştum dün öğrendim ama değer çok yüksek deil bi hafta yakın takipteyim ben adet olucam sandım olamayınca ümitsizce yaptım ve gördüm göğüs şişkinliği ve ağrısı arada adet sancısı gibi ağrım var başka da belirtim olmadi

Kızlar size bisey sorucam catlatma ignesinden sonra bel ağrısı oldu mu benim gecen ayda bu ayda çok agrim oldu hala belim agriyo

Bu tedavi 6 ay sürüyor canım ilk ay pek başarı olmasada 2. Ay başarı oranı daha yüksekmiş.
Aşılama ücretleri ne kadar hiç bir fikrim yok bilgin varmı aşılama nasıl yapılıyor bide

Back
X