Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canim iğnenin 17. günü idi dün ve tam bi ay önce adet olmuştum dün öğrendim ama değer çok yüksek deil bi hafta yakın takipteyim ben adet olucam sandım olamayınca ümitsizce yaptım ve gördüm göğüs şişkinliği ve ağrısı arada adet sancısı gibi ağrım var başka da belirtim olmadi
Her zamanki adet belirtilerinmi canım bunlar

Canim iğnenin 17. günü idi dün ve tam bi ay önce adet olmuştum dün öğrendim ama değer çok yüksek deil bi hafta yakın takipteyim ben adet olucam sandım olamayınca ümitsizce yaptım ve gördüm göğüs şişkinliği ve ağrısı arada adet sancısı gibi ağrım var başka da belirtim olmadi
Ben bugun yaptim test negatif cikti adet ayin sekizinde bekliyim artik olursam olurim olmassam kan testi yaparim ama adet olacak gibiyim

Merhabalar. Ben geçen ay histereskopi ameliyatı oldum.bu ay kendi haline bıraktık normal yolla denicez.önümüzdeki ay dr aşılama yapıcaz dedi. Aşılama denemem hiç olmadı.aşılama ile ilk ay olumlu sonuç alan var mı aranızda? Bana şimdiden gelecek ay regli zamanı geldiğinde uygulayacağım iğneleri yazdı. 5 gün boyunca günde bir kere.iğne kullanıp olumlu sonuç alanlar bilgi verebilir mi

Bu tedavi 6 ay sürüyor canım ilk ay pek başarı olmasada 2. Ay başarı oranı daha yüksekmiş.
Aşılama ücretleri ne kadar hiç bir fikrim yok bilgin varmı aşılama nasıl yapılıyor bide
Ben daha önce bir kere aşılama yaptırdım hap yada iğneyle yumurtaları buyuruyorlar sonra catlatma iğnesini vuruyorsun aşılama yapılacağı gün önceden esin gidip sperm veriyor bu spermleri hazırlıyorlar sonrada sana enjekte ediyorlar cnm ben iki sene önce 800liraya yaptırdım tüp bebek merkezinde

Ben bugun yaptim test negatif cikti adet ayin sekizinde bekliyim artik olursam olurim olmassam kan testi yaparim ama adet olacak gibiyim
Sen netlestir
Canim bende iki gundur dun ve bugun yani sirtimdan bir ruzgar esiyor sanki ara ara acayip donuyorum yorganun altinda sende boyle birsey oldumu hamilelik belirtisi olarak ben eskiden duzenli adet gordugum zamanlarda boyle bir usume gelirdi ve hemen akabinde adet olurdum bugun ignenin 14.gunuydu bu bir belirti olabilirmi hamilelik icin yoksa adet belirtisimidir

Canim bende iki gundur dun ve bugun yani sirtimdan bir ruzgar esiyor sanki ara ara acayip donuyorum yorganun altinda sende boyle birsey oldumu hamilelik belirtisi olarak ben eskiden duzenli adet gordugum zamanlarda boyle bir usume gelirdi ve hemen akabinde adet olurdum bugun ignenin 14.gunuydu bu bir belirti olabilirmi hamilelik icin yoksa adet belirtisimidir
Canım kusura bakma geç cevap verdim bildirim gelmemiş benim akıntı adet gününe yakın başladı göğüs hassasiyeti de iğneden bir hafta sonra başladı canım ama asıl şişme adet gününden sonra oluyo yine hala da şiş

Canım merhaba bende de çikolata kisti var iki tane 2.5 ve 3cm boyutlarında. Tüpler açık çıktı hormonlar iyi bu ay klomen kullandım bugün de çatlama iğnesi oldum. Yarı saat 2 de aşılama yapılacakmış sana Dr un kistlerle alakalı nasıl bi rtedavi uyguluyor bu Infertelite tedavisi kistleri buyutebiliyormus diye duydum ama sana bişey dedi mi Dr un
canım bu çikolata kisti benim de solda var doktor hamile kalman gerekli diyip hic bir ilaç tedavisi vermedi bu boyutlarda kistte le de gayet hamile kalınıyor dedi zorlaştırır sureci dedim ikinci klomen e başladım bu ay tutmazsa tüplere bakılacak çikolata kisti de çok zor zaman alici bi olay ben de senin gibi bana yon gösterebilcek birini ariyodum hepimizn derdi ayni hamile kalamamak ama çikolata kisti çok daha sorun:( ama doktorlar gözünde okadar buyutmuyo

canım bu çikolata kisti benim de solda var doktor hamile kalman gerekli diyip hic bir ilaç tedavisi vermedi bu boyutlarda kistte le de gayet hamile kalınıyor dedi zorlaştırır sureci dedim ikinci klomen e başladım bu ay tutmazsa tüplere bakılacak çikolata kisti de çok zor zaman alici bi olay ben de senin gibi bana yon gösterebilcek birini ariyodum hepimizn derdi ayni hamile kalamamak ama çikolata kisti çok daha sorun:KK43: ama doktorlar gözünde okadar buyutmuyo
buarada ne klomen ne çatlama iğnesi büyütmedi kısmını ayni duruyo yumurtalar da çatlamış kist olmamaış sadece gebelik yok:(

canım bu çikolata kisti benim de solda var doktor hamile kalman gerekli diyip hic bir ilaç tedavisi vermedi bu boyutlarda kistte le de gayet hamile kalınıyor dedi zorlaştırır sureci dedim ikinci klomen e başladım bu ay tutmazsa tüplere bakılacak çikolata kisti de çok zor zaman alici bi olay ben de senin gibi bana yon gösterebilcek birini ariyodum hepimizn derdi ayni hamile kalamamak ama çikolata kisti çok daha sorun:KK43: ama doktorlar gözünde okadar buyutmuyo
Canım cevabın için çok teşekkür ederim. Bana da senin gibi hamile kalmana engel değil dedi ama kalamayinca araştıralım dedi hsg hormon tahlilleri temiz çıktı. Amh iyi dedi sonra eşime baktı sayı düşük morfoloji yüzde 1 hareket az. Aşılama yapılacak dedi ama kistler buyur diye endişelendim. Dün aşılama oldum işlemden sonra karnım baya ağrıdı kist ağrısına benzer şekilde karnımı tutarak yürüdüm bugün biraz daha iyi gibi sanki

Kızlar merhaba bir sorum olacaktı cevaplarınız için şimdiden tşk ederim benim dün iğneden sonra 12. Günümdü ve 10 gün öncede aşılama olmuştum akşam üzeri acilde yaptırdığım kan testi 10.12 çıktı sizce gebelik olabilir mi

Merhaba geçmiş olsun o kistten bende de var 3 cm sağ tarafta hamile kalamayınca doktor da aşılama önerdi biz en gerçi benim ikinci aşılama bakalım bekliyorum senin ki kaç cm canım kistinin boyutu

Kızlar merhaba bir sorum olacaktı cevaplarınız için şimdiden tşk ederim benim dün iğneden sonra 12. Günümdü ve 10 gün öncede aşılama olmuştum akşam üzeri acilde yaptırdığım kan testi 10.12 çıktı sizce gebelik olabilir mi
Bence hamilesin cnm istersen kan testini tekrarla eğer hamilelik varsa değerin yükselmiştir

Ya canım sence öyle midir tşk ederim bilgin için inş öyledir iğne etkisi var mıdır daha acaba
Canım ben burda birinin daha hatırlıyorum 10. Günde değerinin 10 küsür olduğunu hamileydi. İğnenin etkisi 7 8 günde geçiyor diye biliyorum ama iğnenin etkisi olsa bile ben daha düşük değerde bişey çıkıyor diye biliyorum hele ki 8 günden sonra 10 filan çıkmaz yani belki 5 6 filan cikar

Back
X