Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Benemde bgn 16. Günüm vurulduğum gün dahil naptın yaptın mı test ben yapamadım
Yok cnm bnde uc senedr hep negatif gordgum icin biraktim test ypmayi yil sonuna kadar bekliyim
Can'ım yumurtan çatlatıysa 14 gün sonra adet olunuyor zaten. Hamilesindir belki ☺️
cnm daha once bole gecikme oldu korkuyorum test ypmaya hic belirtimde yok cunku hayitlisi neyse o olsun ins rabbim hepimizin yuzunu guldursun

Arkadaşlar ben de 20 aralık tarihinde çatlatma iğnesi oldum.Ne Zaman'dan başlıyoruz saymaya ve 2 yumurta oluştu bu kez ilk defa.3 4 yumurta olsa daha mı fazla şans olurdu ki?Önceden hep 1 tane oluyordu çünkü.

Yarın twins yapsın sonra simge cuma da ben ☺️
ahhh kuzum bie cesaret edebilsem.test alacaktım akşam eczanenin kapısından döndüm geri.bekliyeyim diyorum bakalım belki de yoktur kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama pek de beceremiyorum.siz yapın hadi bana cesaret verin :)

Yok cnm bnde uc senedr hep negatif gordgum icin biraktim test ypmayi yil sonuna kadar bekliyim
cnm daha once bole gecikme oldu korkuyorum test ypmaya hic belirtimde yok cunku hayitlisi neyse o olsun ins rabbim hepimizin yuzunu guldursun
olsun canım belirti olcak diye kaide yok

wooowwww hadi hayırlısı bakalım kuzum bizede cesaret gelir belki öğleden sonra mı çıkacak sonuçlar
Evet Can'ım sabah 5 Te erken gebelik testi yaptım 3 dk içinde silik oldu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    3 KB · Görüntüleme: 73
Back
X