Femara ile gebelik daha çok elde ediliyormuş arkadaşlar bilgisi olan varmı
Ben ben ben yeni hamile kaldim 2 gun oldu ogreneli ilk.tedavimde sonuc aldm sukur bir kerede klomen kullanmistim 7 ay once tutumamisti sukur simdi tuttu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Femara ile gebelik daha çok elde ediliyormuş arkadaşlar bilgisi olan varmı
Yok cnm bnde uc senedr hep negatif gordgum icin biraktim test ypmayi yil sonuna kadar bekliyimBenemde bgn 16. Günüm vurulduğum gün dahil naptın yaptın mı test ben yapamadım
cnm daha once bole gecikme oldu korkuyorum test ypmaya hic belirtimde yok cunku hayitlisi neyse o olsun ins rabbim hepimizin yuzunu guldursunCan'ım yumurtan çatlatıysa 14 gün sonra adet olunuyor zaten. Hamilesindir belki![]()
ahhh kuzum bie cesaret edebilsem.test alacaktım akşam eczanenin kapısından döndüm geri.bekliyeyim diyorum bakalım belki de yoktur kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama pek de beceremiyorum.siz yapın hadi bana cesaret verin :)Yarın twins yapsın sonra simge cuma da ben![]()
ben kan verdim :))ahhh kuzum bie cesaret edebilsem.test alacaktım akşam eczanenin kapısından döndüm geri.bekliyeyim diyorum bakalım belki de yoktur kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama pek de beceremiyorum.siz yapın hadi bana cesaret verin :)
olsun canım belirti olcak diye kaide yokYok cnm bnde uc senedr hep negatif gordgum icin biraktim test ypmayi yil sonuna kadar bekliyim
cnm daha once bole gecikme oldu korkuyorum test ypmaya hic belirtimde yok cunku hayitlisi neyse o olsun ins rabbim hepimizin yuzunu guldursun
olmazsan yapıyorsnu ama anlaştık mıben persembeye kadar adet olurumnkarninda agri var
wooowwww hadi hayırlısı bakalım kuzum bizede cesaret gelir belki öğleden sonra mı çıkacak sonuçlarben kan verdim :))
ay hadi insallh canim.merakla bekliyorum benim adet agrim cok togun oyuzden yapmiuorum sennde var mi adet agrisi suanwooowwww hadi hayırlısı bakalım kuzum bizede cesaret gelir belki öğleden sonra mı çıkacak sonuçlar
yapicam canim ama agrim var bbayaolmazsan yapıyorsnu ama anlaştık mı
oglen belli olur sonucun kacinci gundu senin bugunyapicam canim ama agrim var bbaya
Evet Can'ım sabah 5 Te erken gebelik testi yaptım 3 dk içinde silik olduwooowwww hadi hayırlısı bakalım kuzum bizede cesaret gelir belki öğleden sonra mı çıkacak sonuçlar
Adetin 24. Gün olması lazım iğneniyi yaptığım günü sayarsak 11. Günoglen belli olur sonucun kacinci gundu senin bugun
ayyyy evet var canım inşallah haber ver mutlaka bizedeEvet Can'ım sabah 5 Te erken gebelik testi yaptım 3 dk içinde silik oldu
Can'ım benimde Ağrı'm var ama adete daha 5 gün var hemşire idrarda silik çıktıysa kanda hayli hayli çıkar dedı ya nasipyapicam canim ama agrim var bbaya
masallh ya cift cizgiyi gordun ne guzel hem de 11. Gunde cok sevindim kan testini bekliyorus meraklaCan'ım benimde Ağrı'm var ama adete daha 5 gün var hemşire idrarda silik çıktıysa kanda hayli hayli çıkar dedı ya nasip
canim.sen yapmican mi test ya ben adet olcagimi hissettigim icin yapmiyorum hevesim kirilcak diyeayyyy evet var canım inşallah haber ver mutlaka bizede
bende aynı durumdayım kuzum akıntım var adet oldum sanıyorum bakıyorum yok birşey henüz olurum diye yapmak istemiyorum bekleyeyim diyorum ama bakalımcanim.sen yapmican mi test ya ben adet olcagimi hissettigim icin yapmiyorum hevesim kirilcak diye
bilmiyorum ya fenastres oldum kimisi yoktur dio ama nasip artıkdarısı size :)masallh ya cift cizgiyi gordun ne guzel hem de 11. Gunde cok sevindim kan testini bekliyorus merakla