- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
kuzu naptın ya yok mu daha sonuç2 senede o zaman sen kendin mi çok doktora gitmedin canım. benim mesala 1 buçuk sene oldu. hazuranda aşılama olcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzu naptın ya yok mu daha sonuç2 senede o zaman sen kendin mi çok doktora gitmedin canım. benim mesala 1 buçuk sene oldu. hazuranda aşılama olcak
hayır ya nedreyse tüm sonuçlar çıktı 2 sonuç kaldı biri hcg. hastaneyi aradım makinaya koyulmuş sonra 2. ye tekrar koymuşlarkuzu naptın ya yok mu daha sonuç
hay Allah ya nasıl ikinciye tekrar koymuşlar kuzu neyse sabret sabrın sonu selamettir inşallah kuzumhayır ya nedreyse tüm sonuçlar çıktı 2 sonuç kaldı biri hcg. hastaneyi aradım makinaya koyulmuş sonra 2. ye tekrar koymuşlar
habire girip bakıyorum stres oldum. facete grupta bi kaç kişi bizdedde test böyle çıktı negatifti dedi moralim bozulduhay Allah ya nasıl ikinciye tekrar koymuşlar kuzu neyse sabret sabrın sonu selamettir inşallah kuzum
bozma moralini canım ya negatif de olsa pozitifde olsa bozma moralini lütfen stres yapmahabire girip bakıyorum stres oldum. facete grupta bi kaç kişi bizdedde test böyle çıktı negatifti dedi moralim bozuldu
adete 5 gün kalada benim bu kadar ağrım olmazdı. ya nasip artık sen ne yapmayı düşünüyorsun bugün 15. gün değil mi hangi şehirdesinbozma moralini canım ya negatif de olsa pozitifde olsa bozma moralini lütfen stres yapma
Canım sen hamilesin böyle düşün bebeğini hisset o kadar test yaptım hiç çift görmedim çift çıktıysa hamilelik yüzde 99habire girip bakıyorum stres oldum. facete grupta bi kaç kişi bizdedde test böyle çıktı negatifti dedi moralim bozuldu
balıkesir ben kuzu aynen bugün 15. gün yarın idrar mı yapsam ki diyorum ona göre giderim hastaneye yoksa hiç gitmek zorunda kalmamadete 5 gün kalada benim bu kadar ağrım olmazdı. ya nasip artık sen ne yapmayı düşünüyorsun bugün 15. gün değil mi hangi şehirdesin
yok mu daha haber kuzu yaadete 5 gün kalada benim bu kadar ağrım olmazdı. ya nasip artık sen ne yapmayı düşünüyorsun bugün 15. gün değil mi hangi şehirdesin
Canim Allah razı olsun ya bende daha önce yaptım Bi kere silik çıktı ondada idrar kaçmıştı. Bebeği strese şokmucamCanım sen hamilesin böyle düşün bebeğini hisset o kadar test yaptım hiç çift görmedim çift çıktıysa hamilelik yüzde 99
Bebeğini strese sokma annesi uslu anne ol![]()
Ay canım bilmiyorum Bi işaret mi Bi baktım hormon yazıyo ama altta hcg yok aradım hemen hasteneyi tekrardan makınaya koymuşlar uzman öyle karar vermiş yarın sabah çıkar dedı bendi gidip özelde mi yaptırsam sabaha beklesem mi bilemedimyok mu daha haber kuzu ya
Yarın Bi yap istersen Can'ım. Balıkesir'i küçüktüm gelmiştik bursada oturuyorduk ama İstanbul'a evlendimbalıkesir ben kuzu aynen bugün 15. gün yarın idrar mı yapsam ki diyorum ona göre giderim hastaneye yoksa hiç gitmek zorunda kalmam
canım sabaha bekle acele etme çıkacak zaten stres yapma kendine sabah güzel haberleri vereceksin inşallahAy canım bilmiyorum Bi işaret mi Bi baktım hormon yazıyo ama altta hcg yok aradım hemen hasteneyi tekrardan makınaya koymuşlar uzman öyle karar vermiş yarın sabah çıkar dedı bendi gidip özelde mi yaptırsam sabaha beklesem mi bilemedim
Sabaha kadar düşünmek zor yacanım sabaha bekle acele etme çıkacak zaten stres yapma kendine sabah güzel haberleri vereceksin inşallah
kendin bilirsin madem canım istersen baktır 1 satte çıkıyor sonuç orda keşke gerek kalmasaydı buna ya ama stres yapma lütfen hber ver burdan daSabaha kadar düşünmek zor ya
Ben dayanamaz yaptırırdım herhalde dusunsene bir bebis haberi alırım alıp mutlu bir sekilde uyumak var birde acaba duygusuyla sabahlamak o haberi almayı hiç bir şeye değişmemSabaha kadar düşünmek zor ya
Direk yazarım canım buraya merak etme dua etkendin bilirsin madem canım istersen baktır 1 satte çıkıyor sonuç orda keşke gerek kalmasaydı buna ya ama stres yapma lütfen hber ver burdan da
Ay canım bilmiyorum Bi işaret mi Bi baktım hormon yazıyo ama altta hcg yok aradım hemen hasteneyi tekrardan makınaya koymuşlar uzman öyle karar vermiş yarın sabah çıkar dedı bendi gidip özelde mi yaptırsam sabaha beklesem mi bilemedim
Bende dayanamıyorum işte gidiyorumBen dayanamaz yaptırırdım herhalde dusunsene bir bebis haberi alırım alıp mutlu bir sekilde uyumak var birde acaba duygusuyla sabahlamak o haberi almayı hiç bir şeye değişmem