Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Bende mutlu haberler bekliyorum burada hamile kalanları gördükçe umudum artıyor

Rabbim bizlere de nasip etsin bende cumartesi günü ignemi oldum 5. Gün bugün minik ağrılarım var geçen denemede iştahım çok açıktı bu seferinde iştahım kapalı ;) ya da herşey psikolojik mi bilemiyorum

Klomen artı iğneyle hamile kalanlar belirtileriniz var miydi

habire girip bakıyorum stres oldum. facete grupta bi kaç kişi bizdedde test böyle çıktı negatifti dedi moralim bozuldu
Canım sen hamilesin böyle düşün bebeğini hisset o kadar test yaptım hiç çift görmedim çift çıktıysa hamilelik yüzde 99

Bebeğini strese sokma annesi uslu anne ol :anneadayı:

adete 5 gün kalada benim bu kadar ağrım olmazdı. ya nasip artık sen ne yapmayı düşünüyorsun bugün 15. gün değil mi hangi şehirdesin
balıkesir ben kuzu aynen bugün 15. gün yarın idrar mı yapsam ki diyorum ona göre giderim hastaneye yoksa hiç gitmek zorunda kalmam

Canım sen hamilesin böyle düşün bebeğini hisset o kadar test yaptım hiç çift görmedim çift çıktıysa hamilelik yüzde 99

Bebeğini strese sokma annesi uslu anne ol :anneadayı:
Canim Allah razı olsun ya bende daha önce yaptım Bi kere silik çıktı ondada idrar kaçmıştı. Bebeği strese şokmucam

yok mu daha haber kuzu ya
Ay canım bilmiyorum Bi işaret mi Bi baktım hormon yazıyo ama altta hcg yok aradım hemen hasteneyi tekrardan makınaya koymuşlar uzman öyle karar vermiş yarın sabah çıkar dedı bendi gidip özelde mi yaptırsam sabaha beklesem mi bilemedim

Ay canım bilmiyorum Bi işaret mi Bi baktım hormon yazıyo ama altta hcg yok aradım hemen hasteneyi tekrardan makınaya koymuşlar uzman öyle karar vermiş yarın sabah çıkar dedı bendi gidip özelde mi yaptırsam sabaha beklesem mi bilemedim
canım sabaha bekle acele etme çıkacak zaten stres yapma kendine sabah güzel haberleri vereceksin inşallah

Özelde yaptıysan 2 saate çıkıyor canım
Sen bilirsin ama benim idrarda çıksa gece bile görsem acilen giriş yaparım yine kesin sonucu alırım bekleyemem sabahı;)

Kan versen internetten bakabilirsin sonucuna 8 den büyükse ki inşallah öyledir hamile olduğunu anlarsın yarın da kontrole gidersin direkt

Back
X