- 8 Eylül 2016
- 768
- 517
- 53
İyi hadi canım güzel haberlerini bekliyoruzBende dayanamıyorum işte gidiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi hadi canım güzel haberlerini bekliyoruzBende dayanamıyorum işte gidiyorum![]()
yolun açık olsun kuzum dularım seninle inşallah güzel habrler alacaksınBende dayanamıyorum işte gidiyorum![]()
Canım zaten varsa kesin bu gün çıkar valla iyi dayanmışsin ben 11.gunden başlamıştım teste hemen bir test al yap bence bu gün vakit kaybetmebiri banada bir casaret versin ya benimde 15. günüm iğneden sonra test yapmak istiyorum ama yapamıyorum :)
bugün alsam sabah ilk idrarla varsa daha iyi çıkmaz mı canım napayım ya ben çok negatif gördüm o yüzden korkuyorum yine aynısı olacak diyeCanım zaten varsa kesin bu gün çıkar valla iyi dayanmışsin ben 11.gunden başlamıştım teste hemen bir test al yap bence bu gün vakit kaybetme
Aynen canım sabah ilk idrar daha net çıkar slsen dediğin gibi yap canım hadi hamiş haberleri bir bir gelsin bakayımbugün alsam sabah ilk idrarla varsa daha iyi çıkmaz mı canım napayım ya ben çok negatif gördüm o yüzden korkuyorum yine aynısı olacak diye
ayyy inaşallah canım hayırlısı bakalımAynen canım sabah ilk idrar daha net çıkar slsen dediğin gibi yap canım hadi hamiş haberleri bir bir gelsin bakayım![]()
ayyy inaşallah canım hayırlısı bakalım[/QUOTE
Aynen canım maddi sıkıntın yoksa iki tane de alabilirsin bir şimdi yaparsın bir sabah ben bile heyecan yaptım burada![]()
Ne yaptin yaptırdın miBende dayanamıyorum işte gidiyorum![]()
Ben hamile değilmişim inşallah siz hamilesinizdir rabbime hergün dua ediyorum isteyen herkese bu mutluluğu tattırsin diye adette olmadım hala olsam adet bitiminde rahim filmi çekecekler .s korkuyorummYok cnm bnde uc senedr hep negatif gordgum icin biraktim test ypmayi yil sonuna kadar bekliyim
cnm daha once bole gecikme oldu korkuyorum test ypmaya hic belirtimde yok cunku hayitlisi neyse o olsun ins rabbim hepimizin yuzunu guldursun
Canım 8.61 çıktı doktor moralimi bozdu iğne etkisi olabilir dedı ama ben inanmak istemiyorum cuma Bi daha vericemyolun açık olsun kuzum dularım seninle inşallah güzel habrler alacaksın
Canim benim iğnenin etkisi okadar kalmaz sen bozma moraliniCanım 8.61 çıktı doktor moralimi bozdu iğne etkisi olabilir dedı ama ben inanmak istemiyorum cuma Bi daha vericem
Canım gebelik çok yeni o yüzden ben 14. Gün test yaptırdım 1.2 çıktı yani bende iğnenin etkisi yok muydu 11. Gün idrarda yaptım negatif çıktı inanma onlara moralini yüksek tut ve tutunmayı sağlayan ilaçlardan kullan çokta hareket etme 2 3 gün dinlen cuma yeniden kan tahliline gitCanım 8.61 çıktı doktor moralimi bozdu iğne etkisi olabilir dedı ama ben inanmak istemiyorum cuma Bi daha vericem
Bence artık normal çıkar yani sonuç.14 günde deger düşük olabilir gözükmeyebilir.Benimde bugün iğnede 17. Günüm adet gelmedi 14. Gün test yapmıştım negatif çıkmıştı. Erkenmiydi acaba test için
Canım stres yaptıkça uzar zaten.Ben açıkcası yumurtlama günü belli oldugu için bir 20 gün süre veririm kendime olmazsam o zaman yapardım test.Hep öyle yaptım 20 ye varmadan adet oldum.Boşuna testte negatif görmedim.20 günü geçerse zaten ihtimal artar e belirti de artar.Kendini sıkma çok düşünme adet olmazsan bu zaten iyi bişeydir.Ama çok merak ediyorsan yap çıkar artık çünkü.Korkuyorum test yapmaya adet belirtimde yok normalde sivilcem olurdu olmadı bağırsaklarım hızlı çalışır ishale yakın olurdum oda olmadı yarın yapsam çıkarmıki bilemedim
Benimde bugün iğnede 17. Günüm adet gelmedi 14. Gün test yapmıştım negatif çıkmıştı. Erkenmiydi acaba test için
İnşallah olmazsın adet :) Kızına bir kardeş gelir.Merak etme eninde sonunda Allah nasip eder.Ben 1 tane olsun o duyguyu tadayım istiyorum.:) 2. Derdine düşmeyi bile düşünemiyorum.Şükret canımBende 20. günü bekliycem dediğin gibi
Boşuna heveslenmiyim. Çok takığım bu konuya kafamdan atsam bi rahatlıycam bir kızım var kardeşi olmasını çok istiyor üzülüyorum olmayınca 2 aydır klomen kullanıyorum 2. Ayım bu bakalım allah isteyen herkese verse hemen keşke