- 17 Ocak 2017
- 31
- 20
- 3
Neden o kdr bekletti
O zamana kadar klomenle mi kullandın pekiadetinden sonra 13,gun gel dedi. 3.gunu klomen kullandım. bugunde baktıgında o boyuttaydı. tamamen modum dustu aksama ılıskı onerdı ama o boyutlarda sanmıyorum
5 ocak regl tarihim 3.gunu basladım klomene 5 gun kullanıp 13.gunumdede bugun dr gittim. yumurtalarıma bakıp iğne verdi.O zamana kadar klomenle mi kullandın peki
Canım sen test yapmış koymuşsun ya ona istinaden dedim hani benimde ipneden sonra 8. Günüm test yaptım çift çizginin ç si olmadı vallaHic bi fikrim yok canm sabah ilk idrarla mi yaptin.ben bugun yapmadm ama yarn yapicam bakalm sonucu soylerm
Hiç belli olmazozaman umut olsun sana..olumsuz düşünme ..doktor garantiye almış çatlatma iğnesi vererek..benim 30mm olan çatlatma iğnesi olmasına rağmen çatlamadı. Dikkat et ağrın kanaman olursa doktora gitmeyi unutma ..sadece bir önlem diye yazıyorum..bunlar olacak diye yazmıyorum ..kötü düşünme ..iyi düşün iyi olsun..5 ocak regl tarihim 3.gunu basladım klomene 5 gun kullanıp 13.gunumdede bugun dr gittim. yumurtalarıma bakıp iğne verdi.
inanılmaz belim ağrıyor yumurtalar çok büyüdüğü zaman ağrı yapıyo sanırım
Canım sen test yapmış koymuşsun ya ona istinaden dedim hani benimde ipneden sonra 8. Günüm test yaptım çift çizginin ç si olmadı valla
Üzülyorum negatif çıktıkca yapmıycam artık 28 günde bir olmaya başladım adetimi klomen ve iğneden sonra aralık 29 da olmuştum 27 de olmazsam test yapıcamAnladim canm sende demisin ya bi anormallik mi var acaba diye onu bilmiyorum ilk defa kullandm bu ay ama degisiyor sanrm bunyeye gore uzulme en azindan yanilmazsn iste bikac gun sonra pozitif çıkarsa :) ignenin etkisi diye dusunmezsn
İnşallah hamilesindir. Bu arada ilk idrarımla yapmadım testi 2. İdrardıBu arada benim pasif olan yumurtamda kanamali kist olusmus.ignenin normalde boyle bir etkisinin gorulmedigini soyledi doktorum neden boyle oldugunu anlamadi.dayanamicak kadar agrin olursa gel yatiralim dedi.bol su tuketmem gerekiyormus bakalm adetle birlikte atarsn dedi hamile deglsem tabi
Üzülyorum negatif çıktıkca yapmıycam artık 28 günde bir olmaya başladım adetimi klomen ve iğneden sonra aralık 29 da olmuştum 27 de olmazsam test yapıcam
İnşallah hamilesindir. Bu arada ilk idrarımla yapmadım testi 2. İdrardı
Ben femara kullandım bu ay benim dr klomenle hiç ugrasmadi direk femara verdi perşembe ya da cuma iğne vuruncam bakalım hayırlısı femaranin klomenden farklarini paylaşırım daha önce bi kere klomen kullanmıştım ama çatlatma iğnesi yumurta takibi hiçbişey yapmamıştı o doktorumBende geçen hafta pazartesi vuruldum iğnemi bugün yaptım test silik bile çıkmadı anlamadım ilaç benim vücudu teyetmi geçiyor 8. Gün vurulduktan sonra bir anormallikmi var acaba..
Bu ay 3. Klomendi doktor bu ayda sonuç almazsak ferama ya geçicez dedi
Hemorajik kist ne oluyo canimInsaallah canm.hayatimda ilk defa kistim oldu hem de hemorajik kistyaptiginda ilk idrarla dene canm
İnşallah hayırlısı olur testin gerçek çıkar.Insaallah canm.hayatimda ilk defa kistim oldu hem de hemorajik kistyaptiginda ilk idrarla dene canm
Gerçekten klomen herkese aynı etkiyi etmiyor. Ben bu ay 3 tane içtim bide bittikten sonra 7 günde exstrofem sanırım o ilacı içiriyor eşimin sorunu yok dediği zaman saat hatta biz hala gün aşırı birlikte oluyoruz hiçmi denk gelmez diye düşünmeden edemiyorum hakkımızda hayırlısıBen femara kullandım bu ay benim dr klomenle hiç ugrasmadi direk femara verdi perşembe ya da cuma iğne vuruncam bakalım hayırlısı femaranin klomenden farklarini paylaşırım daha önce bi kere klomen kullanmıştım ama çatlatma iğnesi yumurta takibi hiçbişey yapmamıştı o doktorum
Hemorajik kist ne oluyo canim
İnşallah hayırlısı olur testin gerçek çıkar.
Aaa ben hiç bilmiyodum ilk idrar ile daha etken sonuç alındığını
Anladım sağ karın tarafıma bişey batıyor ara ara nedenki anlamadım geçen aylar olmadıydı hiçTabi canm ilk idrar olsa daha dogru sonuc veriyor
Allah korusun canım çok geçmiş olsun tedavi olurken biyandan da böyle şeyler de olabiliyor Rabbim beterinden korusunKanamali kistms canm kanama var icinde.agri asiri olursa gel yatiralim dedi tehlikeliyms patlama ihtimali var Allah korusun
Aynen canım klomen herkeste farklı etki ediyor onu bende çok düşünüyorum insanlar istemezken bile hamile kalabiliyor biz gününü saatini bilip yine olumsuz vardır bunda da bi Hayır muhakkak Rabbim den iyi bilmiyoruz hayırlısı insallah tez zamanda nasip eder RabbimGerçekten klomen herkese aynı etkiyi etmiyor. Ben bu ay 3 tane içtim bide bittikten sonra 7 günde exstrofem sanırım o ilacı içiriyor eşimin sorunu yok dediği zaman saat hatta biz hala gün aşırı birlikte oluyoruz hiçmi denk gelmez diye düşünmeden edemiyorum hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?