Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
merhaba benim de gecen ay yumurtam cok buyumustu ogne vuruldugunda 25ti catlayana kadat 28 klmustur hamilelikte olmadi ama kistte olmadi cok sukur ayroca olduktan sonra veren Allah veriyo 30limle bile vebe kalan duydum.topikkte

merhaba benim de gecen ay yumurtam cok buyumustu ogne vuruldugunda 25ti catlayana kadat 28 klmustur hamilelikte olmadi ama kistte olmadi cok sukur ayroca olduktan sonra veren Allah veriyo 30limle bile vebe kalan duydum.topikkte

Igneden 15 gun snra adet olunuyormus dogru mu bu ya ben normalde daha gec olmam lazm ama ona gore dusunup haftaya sali olucam diyorum.eger o kadar gecse simdiden yapma canm bence de

Öyle bir kural yok sanırım çünkü ben ilk iğnemden 12 gün sonra adet olmuştum. Şimdi de ikinci iğneden sonraki 17. günüm hala adet olmadım.

Canım ne yaptın sonuç ne ?

Canım ne yaptın sonuç ne ?

Bugün iğneden sonraki 17. günüm ama adet olmadım henüz, bekliyorum. Test de yapmadım, son adetten sonraki 28. günüm. Benim adetlerim düzensiz, 2 ay önce 42 günde olmuştum mesela. O yüzden uzun süre beklemeyi düşünüyorum test için.

Senden ne haber?

bana da bu ay doktor estroferm verdi rahim duvarim galiba inceymis insalh adet duzenimi etkilemez

Çok doğru görümcrm 40 lı yaşlarında ilk içmede gebe kaldı kocasıda 43 falan nasip demekki daha vakti zamanı var ne diyim

sana da rahim icin verdi dimi kalinligi icin ben 3.ayim klomende ama klj defa bu ay verdi bu ay ince diye
Evet canım klomen rahim duvarını inceltir dedi bebek tutunamaz dedi bu ilaç rahim duvarını kalımlaştırır bebek daha iyi tutunur dedi ama henüz tutınacak bir bebek olmadı bu işte sonuç alınmazsa ferama ya başlıycaz dedi

klomen içmediğiniz aydaki yumurtalarınızın boyutunda çok değişiklik varmı

çok doğru diyorsunuz dr 1 saat kalkma yat falan dedi neler duyuyorum direk kaza ile gebe hikayeleri bırak yatmayı gününü bile hesaplamıyorlar dediğiniz gibi veren Allah

Canim seninle ayni gun igne vurunmustuk dimi ayin 9unda.bugun 9.gunum test yaptim cok cok silik cikti.sen yaptn mi bgun.su ignenin etkisi gecse bian oncede cizgiyi gormek icin sabirsizlansam gormemek icin degl

beni en ço

beni en çok üzen o zaten.. sosyal hayattanda kendimi geri çekmeye başladım

beni en ço

beni en çok üzen o zaten.. sosyal hayattanda kendimi geri çekmeye başladım
Sakın kendine bunu yapma ben de yaptım ve daha kotu oldum inan sosyallestikce senin benim givi bu derdi olan ne çok kişi olduğunu görüyorsun onlara yardimci oluyos un dua ediyosun dua istiyosun canım hayatının merkezine koyma be bebek işini daha önce olan bişey senden alınmadı ki sonuçta hiç sahip olmadığımız bişey eskiden nası yasiyosan devam et inan kafaya takmadigimiz zaman nasip edecek Rabbim bu da sınav işte kiminin oluyo sınav oluyo kiminin olmuyo sınav sen sabrettigin zaman tevekkül ettiğin zaman Rabbim nasip edecek kulum verdiğime de vermedigime de razı diyecek elhamdulillah

Dogru olabilir ben geçen ay değil önceki ay klomen kullandim bu ay femara kullandım 2 gun once gittim yumurta takibine rahmin ince dedi daha önce klomen falan kullandin mi dedi söyledim evet diye çapraz etki yapmış olabilir dedi yani klomen gerçekten böyle bi etki yapıyor galiba yarın tekrar kontrolüm var kalinlasmamissa ilaç verecek galiba bana da

senin kacinci ayindi klomen 3 mu femara daha mi kuvvetli acaba beni de belki gecirur

Canim seninle ayni gun igne vurunmustuk dimi ayin 9unda.bugun 9.gunum test yaptim cok cok silik cikti.sen yaptn mi bgun.su ignenin etkisi gecse bian oncede cizgiyi gormek icin sabirsizlansam gormemek icin degl
ben dr ayin 9unda igne vuruldum ama daha bakmiyorum hic cesaret yok gecen ay 15.gjn adet oldum

ben dr ayin 9unda igne vuruldum ama daha bakmiyorum hic cesaret yok gecen ay 15.gjn adet oldum

Gunler gecmek bilmiyor yaa saka gibi.ben ignenin etkisinin ne zaman gececegini bileyim diye yapıyorum cuma sabah tekrar yapicam 11.gunum olcak artk etkisi kalmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…