bende bu sabah vurulup işime geldim. ama kafama takılan birşey var 2 yumurtam oluşmuş fakat boyutları 29 mm ve 28 mm olarak. doktora fazla büyümüş kist olabilirmi dedim sağlıklı olduğunu söyledi. sizcede normal boyutu aşmamışmı boşunamı oldum iğneyi diyorum
merhaba benim de gecen ay yumurtam cok buyumustu ogne vuruldugunda 25ti catlayana kadat 28 klmustur hamilelikte olmadi ama kistte olmadi cok sukur ayroca olduktan sonra veren Allah veriyo 30limle bile vebe kalan duydum.topikktebende bu sabah vurulup işime geldim. ama kafama takılan birşey var 2 yumurtam oluşmuş fakat boyutları 29 mm ve 28 mm olarak. doktora fazla büyümüş kist olabilirmi dedim sağlıklı olduğunu söyledi. sizcede normal boyutu aşmamışmı boşunamı oldum iğneyi diyorum
bende bu sabah vurulup işime geldim. ama kafama takılan birşey var 2 yumurtam oluşmuş fakat boyutları 29 mm ve 28 mm olarak. doktora fazla büyümüş kist olabilirmi dedim sağlıklı olduğunu söyledi. sizcede normal boyutu aşmamışmı boşunamı oldum iğneyi diyorum
merhaba benim de gecen ay yumurtam cok buyumustu ogne vuruldugunda 25ti catlayana kadat 28 klmustur hamilelikte olmadi ama kistte olmadi cok sukur ayroca olduktan sonra veren Allah veriyo 30limle bile vebe kalan duydum.topikktebende bu sabah vurulup işime geldim. ama kafama takılan birşey var 2 yumurtam oluşmuş fakat boyutları 29 mm ve 28 mm olarak. doktora fazla büyümüş kist olabilirmi dedim sağlıklı olduğunu söyledi. sizcede normal boyutu aşmamışmı boşunamı oldum iğneyi diyorum
Igneden 15 gun snra adet olunuyormus dogru mu bu ya ben normalde daha gec olmam lazm ama ona gore dusunup haftaya sali olucam diyorum.eger o kadar gecse simdiden yapma canm bence de
Canım ne yaptın sonuç ne ?Tüh yaİnanır mısın ben de şimdi yazmak için girdim durumumu. Bugün iğnenin 14.gününde ilişkiden hemen sonra spermlerle beraber açık kırmızı pıhtı geldi. Ne olduğunu anlamadım. Yerleşme kanaması olması için çok mu geç acaba?
Canım ne yaptın sonuç ne ?
bana da bu ay doktor estroferm verdi rahim duvarim galiba inceymis insalh adet duzenimi etkilemezGerçekten klomen herkese aynı etkiyi etmiyor. Ben bu ay 3 tane içtim bide bittikten sonra 7 günde exstrofem sanırım o ilacı içiriyor eşimin sorunu yok dediği zaman saat hatta biz hala gün aşırı birlikte oluyoruz hiçmi denk gelmez diye düşünmeden edemiyorum hakkımızda hayırlısı
Hiç etkilemedi beni sanmam etkileain senide daha doğrusu umarım etkilemez. Ben klomenle beraber başladıydım 3 aydır içiyorumbana da bu ay doktor estroferm verdi rahim duvarim galiba inceymis insalh adet duzenimi etkilemez
Çok doğru görümcrm 40 lı yaşlarında ilk içmede gebe kaldı kocasıda 43 falan nasip demekki daha vakti zamanı var ne diyimAynen canım klomen herkeste farklı etki ediyor onu bende çok düşünüyorum insanlar istemezken bile hamile kalabiliyor biz gününü saatini bilip yine olumsuz vardır bunda da bi Hayır muhakkak Rabbim den iyi bilmiyoruz hayırlısı insallah tez zamanda nasip eder Rabbim
sana da rahim icin verdi dimi kalinligi icin ben 3.ayim klomende ama klj defa bu ay verdi bu ay ince diyeHiç etkilemedi beni sanmam etkileain senide daha doğrusu umarım etkilemez. Ben klomenle beraber başladıydım 3 aydır içiyorum
Evet canım klomen rahim duvarını inceltir dedi bebek tutunamaz dedi bu ilaç rahim duvarını kalımlaştırır bebek daha iyi tutunur dedi ama henüz tutınacak bir bebek olmadısana da rahim icin verdi dimi kalinligi icin ben 3.ayim klomende ama klj defa bu ay verdi bu ay ince diye
Gerçekten klomen herkese aynı etkiyi etmiyor. Ben bu ay 3 tane içtim bide bittikten sonra 7 günde exstrofem sanırım o ilacı içiriyor eşimin sorunu yok dediği zaman saat hatta biz hala gün aşırı birlikte oluyoruz hiçmi denk gelmez diye düşünmeden edemiyorum hakkımızda hayırlısı
merhaba benim de gecen ay yumurtam cok buyumustu ogne vuruldugunda 25ti catlayana kadat 28 klmustur hamilelikte olmadi ama kistte olmadi cok sukur ayroca olduktan sonra veren Allah veriyo 30limle bile vebe kalan duydum.topikkte
Öyle bir kural yok sanırım çünkü ben ilk iğnemden 12 gün sonra adet olmuştum. Şimdi de ikinci iğneden sonraki 17. günüm hala adet olmadım.
Evet canım klomen rahim duvarını inceltir dedi bebek tutunamaz dedi bu ilaç rahim duvarını kalımlaştırır bebek daha iyi tutunur dedi ama henüz tutınacak bir bebek olmadıbu işte sonuç alınmazsa ferama ya başlıycaz dedi
Aynen canım klomen herkeste farklı etki ediyor onu bende çok düşünüyorum insanlar istemezken bile hamile kalabiliyor biz gününü saatini bilip yine olumsuz vardır bunda da bi Hayır muhakkak Rabbim den iyi bilmiyoruz hayırlısı insallah tez zamanda nasip eder Rabbim
Sakın kendine bunu yapma ben de yaptım ve daha kotu oldum inan sosyallestikce senin benim givi bu derdi olan ne çok kişi olduğunu görüyorsun onlara yardimci oluyos un dua ediyosun dua istiyosun canım hayatının merkezine koyma be bebek işini daha önce olan bişey senden alınmadı ki sonuçta hiç sahip olmadığımız bişey eskiden nası yasiyosan devam et inan kafaya takmadigimiz zaman nasip edecek Rabbim bu da sınav işte kiminin oluyo sınav oluyo kiminin olmuyo sınav sen sabrettigin zaman tevekkül ettiğin zaman Rabbim nasip edecek kulum verdiğime de vermedigime de razı diyecek elhamdulillahbeni en ço
beni en çok üzen o zaten.. sosyal hayattanda kendimi geri çekmeye başladım
Dogru olabilir ben geçen ay değil önceki ay klomen kullandim bu ay femara kullandım 2 gun once gittim yumurta takibine rahmin ince dedi daha önce klomen falan kullandin mi dedi söyledim evet diye çapraz etki yapmış olabilir dedi yani klomen gerçekten böyle bi etki yapıyor galiba yarın tekrar kontrolüm var kalinlasmamissa ilaç verecek galiba bana daEvet canım klomen rahim duvarını inceltir dedi bebek tutunamaz dedi bu ilaç rahim duvarını kalımlaştırır bebek daha iyi tutunur dedi ama henüz tutınacak bir bebek olmadıbu işte sonuç alınmazsa ferama ya başlıycaz dedi
senin kacinci ayindi klomen 3 mu femara daha mi kuvvetli acaba beni de belki gecirurEvet canım klomen rahim duvarını inceltir dedi bebek tutunamaz dedi bu ilaç rahim duvarını kalımlaştırır bebek daha iyi tutunur dedi ama henüz tutınacak bir bebek olmadıbu işte sonuç alınmazsa ferama ya başlıycaz dedi
ben dr ayin 9unda igne vuruldum ama daha bakmiyorum hic cesaret yok gecen ay 15.gjn adet oldumCanim seninle ayni gun igne vurunmustuk dimi ayin 9unda.bugun 9.gunum test yaptim cok cok silik cikti.sen yaptn mi bgun.su ignenin etkisi gecse bian oncede cizgiyi gormek icin sabirsizlansam gormemek icin degl
ben dr ayin 9unda igne vuruldum ama daha bakmiyorum hic cesaret yok gecen ay 15.gjn adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?