Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Son adet tarihime gore 4+0 yani 5.haftada doktor persembe gel deger ikiye katlamali dedi katlamazsa bos ya da dis gebelik olabilirmis ve 1500 alti degrrlerde ultrasonda gorunmezmis

Bayanlar selam birsey sorucam lutfen yardim edin ben 2 yildir hamile kalamiyorum ben gecen ay klomen kullandim ve 3 tane yumurtam.olustu sonra catlama ignesiignesi vuruldum ama 14 gun sonra adet oldum ama normalde 3bjcuk gun surerdi iki gunde bitti normalmi

Bayanlar selam birsey sorucam lutfen yardim edin ben 2 yildir hamile kalamiyorum ben gecen ay klomen kullandim ve 3 tane yumurtam.olustu sonra catlama ignesiignesi vuruldum ama 14 gun sonra adet oldum ama normalde 3bjcuk gun surerdi iki gunde bitti normalmi

Kızlar merhaba benimde bugün iğne vurulalı 13.günüm.yarın doktorum çağırdı 14.gün gel dedi.gidicem bakalım.umudum sıfır.

Bu arada tüm hamiş olanları gönülden tebrik ederim.rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin..

Benimde 3 yumurtam vardi bu ay ama catlatma ignesi vermemisti dr canim normal olabilir yani suphen varsa bi kan testi yaptir kesin sonuc alirsin hos ben bugun yaptirdim ama iyice kafam karisti beta 1.2 cikti adetin 26. Gunhndeyim ama yuurtlamamda gec olmustu o yuzden adet olmzsam bi kc gun sonra yine yaptiricam

Hayirlisi canim idrar testi yapmistim negatif ciktu birdaha kan testi yapmak istemiyorum:-(bu ayda klomene devam ediyorum yine cayltlama ignesi kullancam hayirlisi artik

Canm benimde altı gün suruyodu iki gün sürdü normal bu

Kızlar ben 19 ocakta otrivelle iğne oldum.doktorum iğne olduğum gün bana muayene günü vermişti iğneden 14gün sonra gel dedi.tabi ben dayanamadım gitmeden idrar testi yaptım negatif çıktı.neyse doktor ultrason ile rahmime baktı gayet iyi durumda şimdi bi de test yapalım ben umutluyum dedi.kan testinde beta 15 çıktı doktor hamilesin daha çok yeni geç döllenme olabilir idrarda çıkmaz dedi.bu arada adetime daha 5gün var.allak bullak oldum yeminle.. Benim gibi olan var mı aranızda ?

Kizlar b7gun degerim ikiye katlamasi gerekirken 385 artmis dr bos yada dis gebelik olabilir dedi yarin yokmus tekrar baktir artiyor mu yoksa yatis yapip sonlandirabilirler dedi var mi boyle bisey yasayan

Kizlar b7gun degerim ikiye katlamasi gerekirken 385 artmis dr bos yada dis gebelik olabilir dedi yarin yokmus tekrar baktir artiyor mu yoksa yatis yapip sonlandirabilirler dedi var mi boyle bisey yasayan
canim burdakiler genelde bebek sahibi olmaya calistiklari icin bildiklerini sanmiyorum baska topikte paylasirsan bilen olur ama bende yasamadim ama deger yukselmeyince dis gebelik diyorlar doktorun dogru soyluyo olabilir

Arkadaşlar merhaba ben bu ay iğneden sonra 4 gün evvel adet olmuştum kanamam az oldu hala göğüslerimde sızlama devam ediyor aynı adetime yakınken olan hassayet gibi baş dönmem var midem bulantım halsizlik anlamıyorum nedir bu durum ilaçda yok bu ay

canım naptın,gebelik poziti çıkmış,çok çok çokkk sevindimmmmmm :)) tekrrarladın mı testini bir daha? belirti falan var mıydı,nasıl hissediyorsun kendini??

canım naptın,gebelik poziti çıkmış,çok çok çokkk sevindimmmmmm :)) tekrrarladın mı testini bir daha? belirti falan var mıydı,nasıl hissediyorsun kendini??

Canım benim merhaba.pozitif mi değil mi bilemedim.pazartesi gel dedi doktor kuzum.göğüs uçlarım çok acıyor kasıklarımda değişik bir ağrım var ince ince sızlıo arada var pşan belirtiler bunlar. Ne bilim bir sene önce kimyasal gebelik geçirdim ben tekrar öle olacak diye çok korkuyorum.adet günümde geçmedi..senin dediğin gibi kafamda deli sorular

Canım nie kan testi yaptırmıyorsun?kan testine bak negatifse klomen ve iğne kist de yapmış olabilir ona baktır mutlaka.çünkü baş dönmesi mide bulantısı yapıyor kist

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…