Ya canim insallah olumsuz sonuc almazsin hakkinda hayirlisi olsunSon adet tarihime gore 4+0 yani 5.haftada doktor persembe gel deger ikiye katlamali dedi katlamazsa bos ya da dis gebelik olabilirmis ve 1500 alti degrrlerde ultrasonda gorunmezmis
Ins canim insYa canim insallah olumsuz sonuc almazsin hakkinda hayirlisi olsun
Benimde 3 yumurtam vardi bu ay ama catlatma ignesi vermemisti dr canim normal olabilir yani suphen varsa bi kan testi yaptir kesin sonuc alirsin hos ben bugun yaptirdim ama iyice kafam karisti beta 1.2 cikti adetin 26. Gunhndeyim ama yuurtlamamda gec olmustu o yuzden adet olmzsam bi kc gun sonra yine yaptiricamBayanlar selam birsey sorucam lutfen yardim edin ben 2 yildir hamile kalamiyorum ben gecen ay klomen kullandim ve 3 tane yumurtam.olustu sonra catlama ignesiignesi vuruldum ama 14 gun sonra adet oldum ama normalde 3bjcuk gun surerdi iki gunde bitti normalmi
Canm benimde altı gün suruyodu iki gün sürdü normal buBayanlar selam birsey sorucam lutfen yardim edin ben 2 yildir hamile kalamiyorum ben gecen ay klomen kullandim ve 3 tane yumurtam.olustu sonra catlama ignesiignesi vuruldum ama 14 gun sonra adet oldum ama normalde 3bjcuk gun surerdi iki gunde bitti normalmi
canim burdakiler genelde bebek sahibi olmaya calistiklari icin bildiklerini sanmiyorum baska topikte paylasirsan bilen olur ama bende yasamadim ama deger yukselmeyince dis gebelik diyorlar doktorun dogru soyluyo olabilirKizlar b7gun degerim ikiye katlamasi gerekirken 385 artmis dr bos yada dis gebelik olabilir dedi yarin yokmus tekrar baktir artiyor mu yoksa yatis yapip sonlandirabilirler dedi var mi boyle bisey yasayan
Kızlar ben 19 ocakta otrivelle iğne oldum.doktorum iğne olduğum gün bana muayene günü vermişti iğneden 14gün sonra gel dedi.tabi ben dayanamadım gitmeden idrar testi yaptım negatif çıktı.neyse doktor ultrason ile rahmime baktı gayet iyi durumda şimdi bi de test yapalım ben umutluyum dedi.kan testinde beta 15 çıktı doktor hamilesin daha çok yeni geç döllenme olabilir idrarda çıkmaz dedi.bu arada adetime daha 5gün var.allak bullak oldum yeminle.. Benim gibi olan var mı aranızda ?
canım naptın,gebelik poziti çıkmış,çok çok çokkk sevindimmmmmm :)) tekrrarladın mı testini bir daha? belirti falan var mıydı,nasıl hissediyorsun kendini??
Arkadaşlar merhaba ben bu ay iğneden sonra 4 gün evvel adet olmuştum kanamam az oldu hala göğüslerimde sızlama devam ediyor aynı adetime yakınken olan hassayet gibi baş dönmem var midem bulantım halsizlik
anlamıyorum nedir bu durum ilaçda yok bu ay
canim bu ay ben tedaviye ara verdim gitmedim bi dahaki aya gitcem moral bozuklugum cok 3.ayi bitirdim klomende artik bidahaki aya napar bilmiyorum ama cok daraliyorum artik sabir kalmadi insah bu ay sen hamile kalirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?