- 25 Ocak 2017
- 16
- 3
- 1
- 36
Ins oyledir bu sabah bi test daha yaptim daha netti 6 ay once 11 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin almislardi 4 aydir tedaviye devam ettim ins bunu saglikla kucagima alabilirim insanin korkulari hic bitmiyormus rabbim isteyen bekleyen herkese saglikla nasip etsin insiğneden sonra 15.gün mü? eğer öyleyse yüksek ihtimal hamilesin cnım,kanda beta hcg baktr mutlaka
Ins oyledir bu sabah bi test daha yaptim daha netti 6 ay once 11 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin almislardi 4 aydir tedaviye devam ettim ins bunu saglikla kucagima alabilirim insanin korkulari hic bitmiyormus rabbim isteyen bekleyen herkese saglikla nasip etsin ins
Amin canim ins rabbim herseyin en hayirli zamanini bilir hepimiz icin hayirli haberleri en yakin zamanda duymayi bizlere nasip eder insamin arkadaşım evet maalesef korkular hiçbirzaman bitmiyor,doğana kadar sağlıklı olacak mı diye düşünüyor insan,dogduktan sonra aman başşına bir iş gelmesin diye( inşaallaah buay emeklerinin karşılıgını almışsındır ve inşallah bu sefer sağlıkla kucagına almak nasip olur :))
Hayirlisi boyleymis canim takma nasilsa oyle boyle olcak iste zamani var ama ne zamanKizlar adet oldum bu sabh biliyordum bu ay ara vercem tedaviye sonra devam etcem stres oldu boyle
Yarin ins yaptiracagim guzel haberler alirim insValla canim 15. Gunde boyleyse kesin hamilesin kan testi yaptinmi
Insallah canim guzel haberi bizimlede paylas ve bizede cook dua et bide canim belirtilerin varmi diger aylardan farkliYarin ins yaptiracagim guzel haberler alirim ins
Bende duymustum canim ama ilacla beraber kullanma istersen cunku kist yapma ihtimali olabilir eger ilac igne kullanmicaksan yapArkdslar bsey öğrendim. Elbet doktor önemli ama bde bugün bsey ogrendm. Bal çörek otu ve tarçın karışımı hamile kalmayi kolaylastryoms. Adetin 2.günü baslayp 12.güne kdar dewam etmek gerekyomus. Bikac arkdsa sordm böyle hamile kalmslar. Bi deneyin isterseniz. Dün benm ikinci günümdü ben basladm
Insallah canim hayirlisi yaki agriyan yerlere yapistiriliyo bi internetten arastir bu selilde hamile kalan cok varmisYaki ne demek ki. Bu ayay ilac kullanmycam canm. Bu ay ara werim ikinci klomen ve igneydi. bu ay kalsn sonraki ay baslarm bda ki insallah bu sefer gerek kalmaz.
Aslinda adet belirtilerine benziyor diyorlarken haklilar bence catlatma ignesinden sonra sag yumurtalik tarafimda agri oluyordu ara ara bazen goguslerimde sizi oluyordu onun disinda pek farkli bisey olmadi ins yarin hcg de de pozitif sonucu alabilirim rabbim hepimize saglikla meleklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insInsallah canim guzel haberi bizimlede paylas ve bizede cook dua et bide canim belirtilerin varmi diger aylardan farkli
bende bu ay klomen kullanmadan denicem bakalım ilaçsız yumurtalarım boyutu ne oluyor ve iğnesiz çatlıyormu ... zira bu ay çatlatma iğn+klomen neg sonuç verdiYaki ne demek ki. Bu ayay ilac kullanmycam canm. Bu ay ara werim ikinci klomen ve igneydi. bu ay kalsn sonraki ay baslarm bda ki insallah bu sefer gerek kalmaz.
Ben geçen ay kullandım tutmadı.Bu ay gitmedim doktora 15. Gün çatladı kendiliğinden.Kafam da rahat etti valla.Kendin takip et daha iyi Ovulasyon testi kullanmıyor musunbende bu ay klomen kullanmadan denicem bakalım ilaçsız yumurtalarım boyutu ne oluyor ve iğnesiz çatlıyormu ... zira bu ay çatlatma iğn+klomen neg sonuç verdi
Ben geçen ay kullandım tutmadı.Bu ay gitmedim doktora 15. Gün çatladı kendiliğinden.Kafam da rahat etti valla.Kendin takip et daha iyi Ovulasyon testi kullanmıyor musun
Nasıl kesiyor Can'ım.Söktürecek bişeyler içseydin.Doğal yoldan olması daha iyi hem de stresin olmaz.Ben de her tedavide yumurta hemen gelişti ama olmadı.Ben de sıkıldım zaten artık.Ovulasyon testi alsan takip etsen daha iyi.hayır hiç denemedim ama bu ay niyetim öyle. klomen adeti durduk yere kesti lşişliğim var öylede oluyo böylede oluyosa yormıcam kendimi artık.
Yarin bende kan testi veriyorum hakkimizda hayirlisi olsun benim sadece goguslerim agiriyor bide karnimin icinde gaz var sanki boyle baloncuklar patliyor gibi insallah psikolojik degildir yarin belli olcak artikAslinda adet belirtilerine benziyor diyorlarken haklilar bence catlatma ignesinden sonra sag yumurtalik tarafimda agri oluyordu ara ara bazen goguslerimde sizi oluyordu onun disinda pek farkli bisey olmadi ins yarin hcg de de pozitif sonucu alabilirim rabbim hepimize saglikla meleklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?