eğer p.tesi vurulacaksan iğneyi bugün başla çalışmaya 3 gün üst üste değerlendir hatta bir sitede gördüm doktor sabah akşam demiş ama o kadarıda abartı robot değilizSaat o kadar onemlimi catlama ignesinde bende pazartesi gitcemde buyuk ihtimal yine catlama ignesi vercek gecen ay uc tane yumurtam olmustu ama tutmadi ins bu sefer tutatr
Klomenmi kullandın iğnemi Can'ım birde yarın kaçıncı günün benim erken yumurta oluştu inşallah kalitelidir bu arada inşallah bütün isteyenlere Allah Bebek versinSaat o kadar onemlimi catlama ignesinde bende pazartesi gitcemde buyuk ihtimal yine catlama ignesi vercek gecen ay uc tane yumurtam olmustu ama tutmadi ins bu sefer tutatr
Cnm test yaptinmiİnşş Allahım inşş.rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin inşşş
Cnm test yaptinmi
ben de bu ay ara verdim doktoru stresten hocbirsey olmuyor buay kendimiz bi deneyelim stresten fena oluyorusCan'ım stres yapma ya bak ben 20, gün adet olmuştum.Doktora gitmicem dedim bu ay.Kafam daha rahat .Doktora gitmeden yumurtlama takibi yaptım kendim.15. Gün yine yumurtam çatladı.Doktora gitmek strese nede noluyoruz
Evt en iyisi o.Kafadan at biraZ.Ben bu ay Ovulasyon testi kullandım.15. Gün çatladı.Ayın 8inde adet olmam lazım.bekliyorum.Hiç stresim yoktu.Tutana kadar denicez inşallah.ben de bu ay ara verdim doktoru stresten hocbirsey olmuyor buay kendimiz bi deneyelim stresten fena oluyorus
canim gitmedim doktora bu ay kendimi nadasa biraktim strssten fena oluyorum bir dr fazla umutsuzum galiba ben o da etkiliyo
ben de aliyim bu ay ovulasyon testiyle acaba kendi kendine catlicak mi daha serbest daha iyi olur saat veeildikce deliriyorusEvt en iyisi o.Kafadan at biraZ.Ben bu ay Ovulasyon testi kullandım.15. Gün çatladı.Ayın 8inde adet olmam lazım.bekliyorum.Hiç stresim yoktu.Tutana kadar denicez inşallah.
Saate de bakmıyor o kadar çatlatma iğnesi yapan kişi var tek tükhamile kalan çıkıyor.Sen de bal tarçın dene bu ay ve Ovulasyon testinde takip et.Eşine söyleme gününü rahat davran.klomen yumurta şişiriyor sağlıklı büyütmüyor yumurtayı.O yüzden tutmuyor.Önemli olan vitaminli beslenmek.He m senin hem eşin için önemliben de aliyim bu ay ovulasyon testiyle acaba kendi kendine catlicak mi daha serbest daha iyi olur saat veeildikce deliriyorus
asilamaya da hemeb gecmek istemiyorum stresten oturu nir de cikolata kisti olanlar cok gec kaliyo hamile asilamayla kalan da az ya kendi.haliyle kaliyolar yada tuple bilmiyorum ama yumurta gelisimimde de sorun oldugu icin bence doU artrircak dengeli degil beray yumurtlamamAşılama istesene cnm benim doktorum bana bu ay aşılama yapick iğneye başladım bide onu denesin
dogru spyluyoahn zaten esim gunu saati bilince o da yapmak istemiyo ismarlama gibi olunca sartlaniyorus daha orfa olmuyor isteSaate de bakmıyor o kadar çatlatma iğnesi yapan kişi var tek tükhamile kalan çıkıyor.Sen de bal tarçın dene bu ay ve Ovulasyon testinde takip et.Eşine söyleme gününü rahat davran.klomen yumurta şişiriyor sağlıklı büyütmüyor yumurtayı.O yüzden tutmuyor.Önemli olan vitaminli beslenmek.He m senin hem eşin için önemli
Evt o yüzden söyleme sen bil yeter.Ben akışına bıraktım.Spor yapıyorum ders çalışıyorum.Bakım yapıyorum yeni şeyler öğreniyorum okuyorum.Düşünecek vakit bırakmıyorumdogru spyluyoahn zaten esim gunu saati bilince o da yapmak istemiyo ismarlama gibi olunca sartlaniyorus daha orfa olmuyor iste
Tatlım hadi güzel haberler ver bize moral olsunCanım yarın doktor kontrolüm var tekrar kan testi yapıp ultrason kontrolü yapıcak
Tatlım hadi güzel haberler ver bize moral olsun
Hadi hayırlısı olsun darısı başımıza sigara kullanıyormusun canımCanım merhaba 102ye yükselmiş değerim haftaya pztsi tekrar doktora gideceğim.hamile olduğun için yasaklar koyacağım sana dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?