Tatlım büyük ihtimal bugün çatlat anlatsın zaten akıntından benim dün çatladı tam 36 .saatte anladımBen bugun biraz once doktora gittim klomen kullanmistim yumurtaliklarina bakti 21 24 26 olmuslar gelismisler catlatma ignesi vermesi kis yapiyor die kendi catlar dedi ins rabim bu ay ins yuzumuzu guldurur eger tutmazsa asilama yaptircam artik
Benim en büyük probCanım merhaba 102ye yükselmiş değerim haftaya pztsi tekrar doktora gideceğim.hamile olduğun için yasaklar koyacağım sana dedi
canım çok dikkat etmelisin yumurtan bayağı büyük 2 gün sonra tekrar dr git çatlamışmı diye yoksa kist olur benim 18 mm idi çatlatma iğnesi verdiBen bugun biraz once doktora gittim klomen kullanmistim yumurtaliklarina bakti 21 24 26 olmuslar gelismisler catlatma ignesi vermesi kis yapiyor die kendi catlar dedi ins rabim bu ay ins yuzumuzu guldurur eger tutmazsa asilama yaptircam artik
İnşallah Can'ım bu arada yaşın kaçCok bunaldim eldende brsy gelmiyor rabbim cocugu olmayan herse tez zamanda kucaklarina almayi nadip etsin hergun herkes icin dua ediyorum
Tatlım çok gençsin üzme kendini rahim filmi çektirmediysen çektir birde eşinin sperm kalitesi önemli bak ben 38 yaşındayım senin daha çok zamanın var olur üzülme rahim filmi çok önemli ufak tıkanıklıkları açıyo ben 2 ay önce çektirdim ne bende nede eşimde problem yok benimde 10 aydır olmuyo25 3 yildir evliyim 2 yildir hamile kalamiyorum
İnşallah bu ay kalırsın bende kızıma 25 yaşında hamile kalmıştım25 3 yildir evliyim 2 yildir hamile kalamiyorum
Muhakkak çektir hiç acımıyo korkun olmasın adet sancısı gibi zaten 5 dakikaIns olur esimede baktirdim ondada brsy yok siper kalitesi iyi dedi doktor doktor bu ayda olmazsa rahim filimi cekelim dedi zaten
Hadi hayırlısı olsun darısı başımıza sigara kullanıyormusun canım
Korkuyorum ya yoksaTest yapsana belki hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?