Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ben bugun biraz once doktora gittim klomen kullanmistim yumurtaliklarina bakti 21 24 26 olmuslar gelismisler catlatma ignesi vermesi kis yapiyor die kendi catlar dedi ins rabim bu ay ins yuzumuzu guldurur eger tutmazsa asilama yaptircam artik
Tatlım büyük ihtimal bugün çatlat anlatsın zaten akıntından benim dün çatladı tam 36 .saatte anladım

Canım merhaba 102ye yükselmiş değerim haftaya pztsi tekrar doktora gideceğim.hamile olduğun için yasaklar koyacağım sana dedi
Benim en büyük prob
Ben bugun biraz once doktora gittim klomen kullanmistim yumurtaliklarina bakti 21 24 26 olmuslar gelismisler catlatma ignesi vermesi kis yapiyor die kendi catlar dedi ins rabim bu ay ins yuzumuzu guldurur eger tutmazsa asilama yaptircam artik
canım çok dikkat etmelisin yumurtan bayağı büyük 2 gün sonra tekrar dr git çatlamışmı diye yoksa kist olur benim 18 mm idi çatlatma iğnesi verdi

Gecen ay banada vermisti catlama ignesi bugunde iste yumurtam iyi durumda die vermedi doktorda kist olur die vermedi rabim ins bu ay yuzumuzu guldurur eger olmazsa asilama yaptircam

Cok bunaldim eldende brsy gelmiyor rabbim cocugu olmayan herse tez zamanda kucaklarina almayi nadip etsin hergun herkes icin dua ediyorum

25 3 yildir evliyim 2 yildir hamile kalamiyorum
Tatlım çok gençsin üzme kendini rahim filmi çektirmediysen çektir birde eşinin sperm kalitesi önemli bak ben 38 yaşındayım senin daha çok zamanın var olur üzülme rahim filmi çok önemli ufak tıkanıklıkları açıyo ben 2 ay önce çektirdim ne bende nede eşimde problem yok benimde 10 aydır olmuyo

Ins olur esimede baktirdim ondada brsy yok siper kalitesi iyi dedi doktor doktor bu ayda olmazsa rahim filimi cekelim dedi zaten

Kızlar Bana da akıl verin kaç aydır ilaç filan kullanmıyorum normalde 1 adet olmam gerekirdi olmadimda hiçte böyle gecikme olmaz bende

O zaman ne diyim birazdaha bekle ama insaalllahh hamilesindir canim ben senin yerinde olsam dayanamayp test yapardim

merhaba aranıza yeni katıldım 30 ocakta çatlatma iğnesi yapıldı. Bugün 8,günüm test yaptım cok silik ikinci çizgi cıktı. sizce erken mi yaptım acaba tereddütte kaldım iyice. 7 ay önce bebeğimin kalbi durması sonucu kurtaj oldum. 1,5 yıldır evliyim çok istiyorum bebeğim olmasını. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın (AMİN)

Amin canım. Evet erken yapmışsın iğnenin etkisi o canım genellikle 13.gün önceden yapılan test doğru olmuyor.bir de mutlaka kan testi yaptır en gerçek sonuç o.rabbim nasip etsin inşş en kısa zamanda

Hmm anladım canım. Benim 5 tane yumurta gelişmişti 18 mm lik heyecanlıyım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…